Permalänk
Inaktiv

Microsoft Surface Keyboard (eller annat?)

Hej go'folk på SweC! Jag har för nuvarade ett mekaniskt tangentbord från Corsair men börjar bli trött på det blanda annat för att tangenterna är på tok för känsliga vilket gör att min vilande vänstertumme ofta orsakar mig att hoppa i spel, gärna när timing är som sämst. Trodde detta skulle avta med tiden efter att jag vant mig men tydligen inte. Sen har jag också spillt någon kladdig dryck på tangentbords högra sida vilket resulterade i att ett par knappar är lite sticky.

Hursomhelst, jag är nu på jakt efter ett nytt och tänkte mig att ett trådlöst kan vara snyggt och praktiskt men vill gärna höra lite innan med den som har råd att ge. Ett jag spanat in är MS Surface Keyboard som fått bra betyg i olika användarrecensioner. Såg även att det finns en matchande trådlös mus från MS.

Notera att det inte behöver vara något "gaming-tangentbord" samt att jag är medveten att bluetooth-tangentbord inte funkar i BIOS men det är inget problem då jag har ett extra trådat. Jag använder datorn ganska 50/50 för spel och produktivitet om det är av intresse.

Tack på förhand

Permalänk
Keeper of the Bamse

Kanske Logitech MX keys? Det verkar rätt najs. Lite dyrt dock.

https://www.sweclockers.com/nyhet/28122-logitech-presenterar-...

Visa signatur

i7 10770K, NH-D15. 16GB corsair. RTX 3080. 3TB nvme. Samsung G9. Fractal Torrent Compact. Corsair RM850.
Logitech G pro wireless mouse. Logitech TKL915 wireless. Logitech Pro X Wireless.
Macbook pro M1 (16GB, 512GB). HP Reverb G2.
www.bamseclockers.com

Permalänk
Inaktiv
Skrivet av Printscreen:

Kanske Logitech MX keys? Det verkar rätt najs. Lite dyrt dock.

https://www.sweclockers.com/nyhet/28122-logitech-presenterar-...

Tack för tipset, ser riktigt bra ut så ska läsa igenom recensionen. Som du säger så är prislappen rätt saftigt men förhoppnings så är det ett fall där smakar det kostar det.