Utse "Årets datorbutik" i SweClockers Awards

Permalänk
Medlem

Har föredragit Inet i några år, men efter några köp på Netonnet får jag no gsäga att dom har blivit en favorit. Är man med i kundklubben har man 90 dagars öppet köp bl.a. Bra support och trevligt bemötande. Håller dom den linjen betalar jag gärna några 100 lappar mer för vissa saker.

Permalänk
Medlem

Webhallen, Inet och Netonnet har jag alla väldigt bra erfarenhet av. Men efter mycket velande fram och tillbaka bestämde jag mig för inet. Tvärt emot vad alla säger är omöjligt att få igenom så lyckades jag reklamera ett moderkort med en skadad pinne i CPU-sockeln. Det kundbemötandet och servicen jag fick där saknar motstycke. Där för säger jag "Heja Intet!".

Visa signatur

Intel i7-7700K | Corsair H110 | 2x16Gb Corsair Vengeance 2600MHz | GTX1070 | Samsung Evo Pro 960 500 Gb

Permalänk

Inet hela vägen

Inet har varit min favorit i över 15 år nu. Leveranstiden är oslagbar, fri frakt för SweClockers-medlemmar och superb support.

Har bara haft problem med leverans två gånger på över 15 år. Första gången var det Postnords fel (föga förvånande) och andra gången Inets. Inte nog med att supporten skickade rätt produkt inom 24 timmar, man lät mig även behålla de felskickade produkterna som kompensation.

De enda gångerna jag handlar någon annanstans än hos Inet är ifall de inte har produkten jag letar efter, vilket händer väldigt sällan. Inet är den första butiken jag surfar in på när jag behöver köpa datordelar, tillbehör eller andra elektroniska produkter.

Permalänk
Medlem

Så länge det inte är webbhallen med deras horribla service så finns det många bra butiker. Inet vinner oftast, men de är bra också. Kanske inte alltid bäst, men sällan dåliga och det uppskattas.

Permalänk

Webhallen, helt klart. Anledningen är utomordentlig personlig service, nostalgi för deras tidigare event, trevlig personal och ett välkomnade bemötande.

Visa signatur

"When lacking in wit, state the obvious."

Permalänk
Medlem

Inet blir det eftersom de aldrig strulat, alltid skaffat fram det jag vill ha och alltid varit snabba att skicka grejorna.

Permalänk
Medlem

Gillar inet och webbhallen* för snabba leveranser, bra val av leveranspunkter, men röstade för Komplett bara för att de är de enda jag haft returärende med att göra (december 2018) och de var väldigt enkla att ha att göra med då.

Computersalg Megastore skulle jag gärna skicka en inverterad röst till.

*och MTG-grejer och sånt

Visa signatur

| 212965 00 ] == :^D * ==)

Permalänk

Dem flesta är bra, men min röst faller på Elgiganten pga deras "testa på öppet köp". Du slipper köpa grisen i säcken. Guld värt. Möjlighet att testa om produkten når upp till dina förväntningar.

Vill man ha råd och bättre information finns youtube och google. Som inköpsställe funkar Elgiganten mkt bra, dessutom kan du göra "återköp" eller reklamation i en fysisk butik i närheten.

Visa signatur

Monitor: ASUS SWIFT PG279Q 27" 2560x1440 @ 144hz G-SYNC Moderkort: ASUS ROG STRIX Z270H GAMING CPU: INTEL CORE i7-7700K RAM: VENGEANCE LPX RED DDR4 3200MHZ CL16 2x8GB GPU: EVGA GEFORCE RTX 3070 XC3 ULTRA HD: SAMSUNG SSD PRO 960 512GB PSU: CORSAIR RM850X 850W, 80+ GOLD Chassi: LIAN LI PC-O11DXL DYNAMIC XL

Permalänk
Skrivet av Razpu:

Såg att Inet kört massutskick nu och 8 år gamla inaktiva konton dyker upp för att betygsätta.

Sätter väl fingret på problemet med den här typen av awards.

I grund och botten har du ju rätt. Det är lite tveksamt av en affär att försöka påverka en omröstning av det här slaget.

Å andra sidan tror jag få personer skulle idas leta fram gamla lösenord för att rösta "på kommando" bara för att en affär ber om det. Typ som hur alla affärer vill att man ska "ge feedback" dvs. skriva ett positivt omdöme på pricerunner/prisjakt (så fort man gjort en beställning, utan att ens fått produkten).

Personligen tittar jag alltid genom nyheterna på sweclockers och lurkar på forumet utan att logga in. Såg att röstning på årets datorbutik var tillbaka, men måste erkänna att det var först efter inets brev som jag kom ihåg att rösta. Har även haft hyfsad erfarenhet av netonnet, webhallen och 24.se, men inets hjälp genom åren då saker strulat tycker jag har gjort dom förtjänta av min röst.

Permalänk
Medlem

Netonnet!
Netonnet på Svågertorp i Malmö , aldrig några problem med returer eller garanti ärende.
Där har många affärer nått att lära.

Visa signatur

Ryzen 5 3600 @ 4.2 Ghz - Cooler Master Hyper 212 Black Edition
MSI B450M Mortar Max - Corsair Ryzen LPX 32GB 3600MHz / DDR4
Phanteks Eclipse P300 - PNY GeForce RTX 3070 8GB - Seasonic Focus+ / 650W / 80+ Gold
Samsung SSD 850 EVO 500GB - Kingston A400 SSD 480 GB
ACER Predator X34GS - Nobelchair Hero Black Edition

Permalänk
Inaktiv

Webhallen. Inet har varit så dåliga i 2 år nu! Dålig service, sjuka priser mm!! Visst, duktiga arbetare men NetonNet och Webhallen har trappat upp sig bättre. Speciellt Webhallen enligt mig!

Permalänk
Medlem

Netonnet utan tvekan, rimliga priser, bra nätbutiken, mängder av fysiska butiker att åka till för att hantera sina ärenden. Trots allt det så faller seger oavkortat på 90 dagar öppet köp även av öppnade och använda produkter, oändligt mycket bättre än vad alla andra butiker erbjuder.

Permalänk
Avstängd

Röstat på Databyrån eftersom de är min lokala butik. Jag går ofta dit 🙂

Skickades från m.sweclockers.com

Visa signatur

🖥Phanteks Enthoo Evolv iTX . Phanteks AMP 650W. AMD R5 3600X. msi B450I GAMING PLUS AC. 32gB HyperX Fury RGB 3200MHz. msi RX 5700 XT GAMING. 1TB Kingston A2000.
AOC G2460FQ. Logitech G903. Logitech G840 XL. Logitech G513. Logitech PRO Gaming Headset. Luxorparts Headphone Stand. LG BP50NB40.

Permalänk

Inet.

Skickades från m.sweclockers.com