Nominera "Årets datorbutik" till SweClockers Awards 2019!

Jag föredrar Webhallen framför allt. Jag uppskattar fysiska butiker i kombination med en riktigt bra webbutik. Bra kundservice och så tycker jag att medlemssystemet är väldigt engagerande!

Webhallen

Deras Fyndvaror är superbra! Hur skicket på grejerna är framgår tydligt. Sortimentet är jättebra. Som student har jag sparat tusen på grejer utan att bli det minsta besviken. Ekonomiskt och miljövänligt!

Skrivet av Gender Bender:

Hade gärna nominerat Webhallen, men pga deras värdelösa retursystem där man måste skicka tillbaka produkter som dyra företagspaket så känns det som att de medvetet försöker motverka ångerrätten. Det är det enda företaget som jag är medveten om som gör så här. Alla andra har avtal med Postnord där en retursedel skickas med i försändelsen eller mailas över.

Därför blir det Inet för mig.

Jag håller med. Jag har full förståelse för att inte alla kan erbjuda gratis retur men nog fan skulle man kunna ordna ett avtal med PostNord där kostnaden blir mer human. Jag returnerade ett paket på ett par kilo och fick betala 200kr, ska man skicka tillbaka en monitor eller något annat tyngre lär det nästan vara enklare och billigare att försöka kränga grejerna på Blocket än att returnera dem till Webhallen.

Med det sagt så gick returen ändå smidigt och de var väldigt trevliga och tillmötesgående under processen. Men med tanke på att de både tar betalt för frakt och returer och främst har sina butiker koncentrerade till Stockholm så känns det lite som att Webhallen är butiksgrenen av företagsstrukturen och Komplett är deras onlinedito.

Inet tycker jag har gått ner sig på sistone, kanske för att man blivit för stora för sitt eget bästa? Kunnig personal men ganska långa väntetider på retur och garantiärenden nu för tiden. Jag vill nog faktiskt nominera @komplett som är en av få aktörer som kör vettiga kampanjer med ordentliga prissänkningar, har ett stort utbud, gratis och snabb frakt, fria returer och är väldigt konkurrenskraftiga i sin prissättning.

Skickades från m.sweclockers.com

Inet

Because Pingvinstång

För att kommentera tidigare diskussion så ja, både returer (och kundtjänst i allmänhet) är Webhallens akilleshäl. Bra butik när det funkar, mindre bra butik när det krånglar...

Sen jag slutade jobba på Webbis(Webhallen) så har Inet varit det självklara valet samt att det ligger rakt övergatan där jag bor. (Det gör Webbis med typ men jag går ändå till Inet.)

Dem är ett gäng sköna människor i barkarby butiken helt enkelt.

Får väl säga Webhallen i år med trots att de la ner på Väla. Schysst personal, bra utbud, oftast bra priser, najs medlemssystem, ofta generösa med utbyten sånt.