Permalänk
Medlem

Defekt 780ti skänkes

Hej!
Skänker nu mitt defekta 780ti efter jag införskaffat nytt. Kortet verkar krascha datorn efter en kort tid i grafikintensiva program och efter omstart av datorn får jag "artifacts" tillsammans med andra problem. När jag testade kortet i en annan dator (och därmed låtit det kyla ner en aning) fick jag exakt samma problem. Kortet fungerade en kortare stund och sedan inte efter omstart. Det får mig att tro att det är någon komponent på kortet som överhettar. För den som vill testa att laga finns kortet här, för tillfället isärplockat.
Skickas ej, endast upphämtning.

Mvh Lucas

Läs hela annonsen här

Permalänk
Medlem

Har du lekt med bios något? Isåfall hade jag chansat på att flasha stock i dos och byta kylpasta, fått många "defekta" kort att funka så

Skickades från m.sweclockers.com

Permalänk
Medlem

@AnyR3: Menar du att jag ska flasha stock bios på nytt eller ett custom? Behöver jag ladda ner ett nytt bios eller kan jag flasha om det som redan är på kortet? Aldrig gjort det här förut men antar att du använder nvflash.

Permalänk
Medlem

Har själv 2st likadana 780Tis som gjorde detta, slutade med att jag gav bort båda efter ett par månaders försök att fixa de.
Båda korten fick jag tillbaka för han som hämtade de "polaren" kunde inte fixa de och de står nu på en hylla som prydnad

Fixade stavfel av macbookens auto correct
Permalänk
Medlem

Hämtar gärna kortet 😁

Permalänk
Medlem

@KAMIKIRI: Ska testa det som AnyR3 sa först, men om jag ger upp får du gärna komma

Permalänk
Medlem
Permalänk

Ställer mig i kö!

Skickades från m.sweclockers.com

Permalänk
Medlem

@KAMIKIRI Har nu testat att flasha lite olika bios utan resultat. Kortet beter sig fortfarande konstigt och vägrar köra två skärmar eller 144hz. Det var en annan kille som skicka PM innan du skrev så han får förtur. Annars kan du komma och hämta.

Permalänk
Medlem