Back App 2.0 - Ergonomisk Sadelstol i Alacantra

Permalänk
Medlem

Back App 2.0 - Ergonomisk Sadelstol i Alacantra

Sitt inte som en hösäck! Träna medan du sitter vid datorn!

Back App 2.0 Ergonomisk sadelstol i Alacantra Röd sits/svart underrede/röd kula. I perfekt skick. Säljes då det höj/sänkbara bordet ska bytas ut.

Pris: 6000 kr.

Info:
Skruva på kulan
Graden av balansutmaning kan justeras genom att skruva kulan mitt i fotplattan upp eller ned. Ju längre ned kulan är, desto mer balansutmaning. Starta med kulan högt uppe för en trygg tillvänjning.

Muskler i balans
Det unika med Back App är att man har fötterna på fotplattan och inte på golvet. Med fötterna på fotplattan samtidigt som Back App gungar lugnt runt en central axel vid rörelse, koncentreras balansträningen precis dit du önskar – ländryggen.

Riktig sittställning
Sitsens utformning gör att man sitter med en avspänd ställning i höfterna och blir ”tvingad” till en naturlig svank i ländryggen. Diskarna och lederna i ryggen får bästa möjliga belastningsförhållanden.

Du sitter tryggt
Prova dig fram genom att sitta och gunga dig fram och tillbaka så att du blir trygg med stolens rörlighet. Du kommer då att märka att den inte välter och att gummiringen under fotplattan dämpar rörligheten på ett mjukt och behagligt sätt.

Stadig rörelse
Om man ständigt är i rörelse och söker balans, kommer ryggradens stödmuskulatur att stimuleras kontinuerligt. Rörelsen och sittställningen förbättrar blodcirkulationen lokalt i ryggen, samt i höfter och ben.

Med Back App kan du ge dig själv, företaget och dina medarbetare en gåva – en starkare rygg. Med en Back App sadelstol som arbetsstol kan vi tala om friskvård på betald arbetstid upp till 40 timmar per vecka – eller varför inte ha Back App-stolen som fikastol i personalrummet? Då blir kafferasten plötsligt också ett ryggträningspass som utförs 1–2 ggr 10–15 minuter varje dag.

Läs mer här:
https://www.ergoff.se/produkter/arbetsstolar/sadelstolar/back...

Läs hela annonsen här

Permalänk
Medlem

Jäkligt cool. Skulle köpt om jag hade lite större stolbudget

Visa signatur

Ryzen 5600x (Noctua NH-D15) || Kingston Fury 32GB 3600MHz
ASUS Prime X470 PRO || ASUS GeForce RTX 3080 Tuf OC
Fractal Design Define S (6x chassifläktar) || Corsair RM750X v2
FURY Renegade 2TB || WD Blue 1TB M.2 || LG C2 42" + XB271HUA

Permalänk
Medlem

Vi bör alla expandera vår stolbudget! 😉

Skickades från m.sweclockers.com

Permalänk
Medlem

Sweclockersmedlemmar får ytterligare 500 kr off på priset. Ergonomi för alla!