Permalänk
Medlem

Dator 10k webhallen

Hej!

Tänkte unna mig en ny dator lagom till wow classic. Gärna tyst (och liten ifall möjligt) och helst utan flashiga leds. Ingen skärm eller windows behövs.

Går det att få en bra som klarar 1440p för den budgeten? Har kikat lite på Ryzen 3600 och det känns som rätt alternativ.

Eftersom semestern är slut och webhallen har kampanj på byggnation så hade det varit nice med webhallen lista!

Någon som har några förslag? Kan tänka mig gå upp ett par tusenlappar om det är motiverat...

Tacksam för all hjälp jag kan få!

Permalänk
Medlem

Jag känner det fortfarande är lite tidigt för att rekommendera zen 2, men det kommer ju garanterat vara det bästa value-priset du kommer hitta. Det är ju ofta ganska mycket som behövs fixas vid nya releaser.

För en ny budget dator hade jag valt något i denna stilen:
https://imgur.com/a/3ihRAAA

Permalänk
Medlem

Tack så mycket Ocre!

Någon som har tips på ett ryzen bygge?

Skickades från m.sweclockers.com

Permalänk

Ryzen 5 3600 är helt klart den mest prisvärda, bara lite synd att bios på dom flesta moderkorten lider lite av problem men borde bli bättre snart. Gjort ett bygge med ett b450 kort som behöver flashas med senaste bios först för att den ska stödja nya ryzen , vill man inte behöva gå igenom det så får man välja en x570 som är dyrare eller vänta på uppdaterade b450 som ska släppas ut snart.

Vet inte nu om Webhallen kan flasha det åt dig? Du kan testa fråga dom:)

La istället till en 2060 super då det bara var några hundringar i skillnad. Man kan alltid skära ner några hundringar med att välja ett brons psu och kanske ett annat chassi. Skulle även rekommendera att lägga in nån HDD lagring i framtiden för spel osv

https://m.imgur.com/a/53fJaEp

Skickades från m.sweclockers.com