Wolfenstein: Youngblood får systemkrav

Wolfenstein: Youngblood får systemkrav

Den som vill kasta sig in i Wolfenstein: Youngblood behöver en spelrigg med Ryzen 5 1600X eller Intel Core i7-4770 och Geforce GTX 1060 eller motsvarande AMD-grafikkort.

Läs hela artikeln här

Står samma på rekommenderat grafikkort som minimum i rutan. Doxk inte i texten.

Skickades från m.sweclockers.com

@dagas: det är åtgärdat, tack! Framöver får du gärna använda rättelsefunktionen nere vid den orange kommentarsrutan, så diskussionerna inte blandas med rättelser.

40GB, väl acceptabelt. Men var det inte något spel som hade upp till över 100 GB systemkrav som lanseras snart?

@Sebastian V: Hmm, vet inte om du tänker på Gears 5 som släpps i höst? Där har de inte sagt hur stort spelet blir än, men Gears of War 4 klockade ju in på 100 GB.

Första gången, vad jag kan erinra mig, jag köpt grisen i säcken. Gillar Machinegames reboot av serien och håller tummarna för Young Blood. Snart så...

40GB känns lite. Vilket är helt sjukt att det gör. 😂

Småungar som dödar nazister

Jag hoppas att Youngblood fokuserar mer på gameplay än TNC (då det sistnämnda hade för mycket story för min smak). Ser fram mot att se vad de har kokat ihop i id tech 7

Livestream kommer idag 21:00 där de ska visa mer gameplay för de som är intresserade: https://twitter.com/wolfenstein/status/1148659283262939138

Senast redigerat 2019-07-11 19:14
Skrivet av AMD-FX:

Småungar som dödar nazister

Ähhhh det är ju bara ett spel och inte verkligheten själv tycker jag spelet verkar intressant sen gillar jag attityden på Blaskowicz döttrar, dom är ju Blaskowicz'ar

Undrar när spelen kommer kräva Win 10 eftersom 7an försvinner snart , officiellt iaf

Det är ju dessutom ett kreativt sätt att spinna vidare på en befintlig story istället för att göra en hjärndöd remake likt Ocean's 8 eller Ghostbusters.

Tyckte trailern såg cool ut iallafall.

Skickades från m.sweclockers.com

Skrivet av firstofmay:

Det är ju dessutom ett kreativt sätt att spinna vidare på en befintlig story istället för att göra en hjärndöd remake likt Ocean's 8 eller Ghostbusters.

Tyckte trailern såg cool ut iallafall.

Skickades från m.sweclockers.com

Jag med. Har vuxit upp med Wolfenstein-serien och jag gillade The New Order, The New Blood samt The New Colossus skarpt så skulle förvåna mig om jag inte gillade detta spel också. Oberoende om man får spela som B.J eller hans döttrar.

Alla som har spelat igenom Wolfenstein II: The New Colossus vet att damerna i herr Blazkowicz liv kan sparka alla sorters rumpor Jag diggar estetiken och konceptet med co-op i 80-talsstuk och några öppna nivåer designade av Arkane Studios. Förbokade direkt efter jag såg trailern.

Personligen anser jag att Co-op biten är rätt uppfriskande och den lite mer lättsamma miljön ett positivt inslag.

Sitter och lirar igenom dom "första 3" Wolfenstein spelen just nu och är inte ens klar med första o tycker redan det är repetetivt och blir snabbt enformligt. FPS spel har aldrig för mig varit ett bra medium att berätta en story, Wolfenstein verkar tyvärr inte vara ett undantag, så jag hoppas att lira med någon polare ska underlätta detta då man kan dela momenten tillsammans istället och snacka/skämta/whina om något.

Sedan om det är B.J, hans döttrar eller en clown med Uzi's till armar man spelar - Det kvittar faktiskt för mig i detta fallet

Det ska bli kul omväxling att köra coop och jag vet inte riktigt vilka som skulle vara mer badass än BJs vuxna barn. Med Machine Games track record med både TNO och TNC kommer det nog bli riktigt fett och uppfriskande.

Spännande! 😃
Ser fram emot att spela detta. Får bara hoppas att min gamle pc orkar med det! 😁

Skickades från m.sweclockers.com

Älskar denna serien! Blir lätt köp!

Skickades från m.sweclockers.com

Ska bli kul att se var de tar storyn från New Colossus! Ganska spännande avslut där får man ju säga.

Tycker det ser ut som en logisk fortsättning på senaste Wolfenstein efter sett denna streamen -> Wolfenstein: Youngblood Gameplay Livestream. Tar upp lite av bakgrundshistorien och visar gameplay utan några direkta spoilers.

*Tråd rensad i enlighet med §1.2*

Tagit bort diskussion som spårade ut i otrevliga inlägg/hets. Tyvärr fick jag även redigera/radera några vettiga inlägg i samband med rensningen, hoppas att ni har förståelse för detta.

Skrivet av AMD-FX:

Småungar som dödar nazister

Småungar? Skulle jag gissa så är det kvinnor i 20 års åldern (baserad på trailern).

*Tråd rensad enl § 11.*

Har ni funderingar kring en modereringsåtgärd så tas det via kontaktformuläret och inte i forumet.

https://www.sweclockers.com/forum/regler#11