Äldre HP Microserver N40L och NAS

Permalänk
Medlem

Äldre HP Microserver N40L och NAS

Har en HP Microserver N40L som blivit över efter att jag försökt styra upp mitt hemmanät. Den har fungerat bra, men varit lite nyckfull. Inofficiellt stödjer den 16GB RAM vilket den också har installerat. Men ibland vill den inte utan använder bara 8GB som är max enligt HP.
För mer info: https://n40l.fandom.com/wiki/HP_MicroServer_N40L_Wiki

Har även två äldre NAS varav jag bara kommer att behöva en. Har dock inte bestämt ännu vilken. Det är dels en Qnap TS-219P+ https://www.cnet.com/products/qnap-ts-219p-plus-turbo-nas-nas... Dels är det en Netgear ReadyNAS Ultra 2 https://www.netgear.com/support/product/RNDU2000%20(ReadyNAS%...

Läs hela annonsen här

Permalänk
Medlem

Hallå!

Är intresserad av HPE Microserver N40L. Följer alla vaggor och tillbehör med samt sitter det ECC-RAM i den? Hur mycket hade du tänkt för den och har du möjlighet att skicka den?

Permalänk
Medlem

@Iz0r Ja, alla vaggor ska vara med. Är dock osäker på minnet. Enligt min mail köpte jag samtidigt 2st M391B1G73BH0-CH9 Samsung 8GB DDR3 ECC 1333MHz DR x8 för att ha i den så det borde vara ECC. Men jag kan dubbelkolla.

Borde gå att skicka, men jag har för mig den väger runt 5kg. Postnord vill t.ex. ha 212kr och Schenker 150kr för det.

Har inte tänkt så mycket på vad jag vill ha för den. Kanske någon hundralapp eller så, den har trots allt ett par år på nacken. Borde i och för sig kunna slå ihop de båda NAS:en til den, men just nu tar den mest upp plats.

Permalänk
Medlem
Permalänk

Har du kvar någon av naserna?

Skickades från m.sweclockers.com