Skydda och säkerhetskopiera din webbplats

Skydda och säkerhetskopiera din webbplats

I det tredje och avslutande avsnittet visar Karl Emil Nikka hur du skyddar din Wordpress-webbplats och tipsar om hur du sökmotorsoptimerar på bästa sätt.

Läs hela artikeln här

Har älskat alla Så fungerar men har varit lite tveksam till de första två avsnitten i den här serien men måste säga att Del 3 var riktigt intressant och kanske mer vad jag trodde att ettan och tvåan skulle handla om. Det är ju härifrån man vill veta mer! haha

Tack för en bra video.

Finns faktiskt lite vettiga tips i denna wordpress serie, rekommenderar att titta på den även om man har en wp site redan.

Loopia är en av dom mest snikna webbhotell man kan välja om du frågar mig.
Du får betala per månad för att peka om en domän med DNS eller vidarebefordran (skitkostnad men ändå).

Fast är man totalt ny så visst är det smidigt och enkelt.

54% tycker dom är mycket dåliga, Undrar varför. Länk

Nice, ännu mer reklam för Loopia och deras dynga.

Loopia likt Binero är inte vad det en gång varit efter att företagen fått nya ägare/gjorts om. Den forna själen är borta.

Grymt Nikka, grymt.
Det är ju det här lilla extra med sökmotoroptimering och snabbhet som behövs.
Får vi se ett avsnitt om sökmotoroptimering snart?

Loopia är skräp

Skrivet av kaXe:

Loopia är skräp

Det finns några bra mindre men så fort dessa får fart så är Loopia där och köper upp. Medveten strategi med snikna avtal utan att ta hänsyn till en helhetslösningar. Kunden i focus är inte ett av deras ledmotiv.

Skickades från m.sweclockers.com

Hej allihop. Det var flera negativa kommentarer om Loopia i denna tråd. Jag tror att både vi och Loopia är intresserade av att veta varför ni har den bilden av dem. Jag har noterat de exempel ni nämnt och bläddrat igenom den länkade Trustpilot-sidan. Där är omdömena synnerligen polariserande (36 % ger bästa betyg och 54 % ger sämsta betyg).

Jag kommer att lyfta den nämnda kritiken med Loopia, så att de också känner till den. Ifall det finns några konkreta punkter som ligger bakom er bild (och som inte framgår av tråden) får ni gärna delge mig den informationen. Ni kan DM:a mig ifall ni föredrar det så tar jag det vidare med Loopia.

För mig som nybörjare var det här väldigt värdefullt. Tack!!