Permalänk
Medlem
Skrivet av mrengwall:

Jag har ingen mer information att dela med mig. Eftersom jag inte känner honom personligen, så kan jag inte heller säga om det blir nå uppstart utav denna guild eller inte tyvärr.

I värsta fall får man väl kolla om intresset finns för att starta en liknande guild. Vi får helt enkelt se om han dycker upp de kommande veckorna eller inte. Sen kommer det hela bli mer aktivt och attraktiv när vi väl får ett datum för WoW Classic.

TIme will tell...

Permalänk
Medlem

Hade varit trevligt om Blizzard släpper en realm-lista snart så man vet vilka realms man ska undvika.

I 1.0 råkade jag och några kompisar börja på en inofficiell spansk server (Spinebreaker, eller Spainbreaker då tydligen.) Fick rerolla, spanskan blev för tuff

Skickades från m.sweclockers.com

Visa signatur

9900K - GTX 1080 ti - 64 GB - 3xXB270HU - 1xU2717DA
Yamaha HS7 - HD600 - Focusrite Clarett 8Pre - Akai MPK261 - AT2050
2x Auralex Project 2™ Roominator Kit - Multibrackets Gas Lift Quad
www.soundcloud.com/frozen_orb
www.facebook.com/FrozenOrbMusic

Permalänk
Medlem

Jag kommer att spela en shaman 15-20 timmar i veckan, vore trevligt att ha en svensk guild att levla och senare raida med.

Skickades från m.sweclockers.com

Visa signatur

Moderkort: ASRock H61M- DGS, Processor: Intel i3 3225, Grafik: GTX 460SE, RAM 2x4 GB 1600MHz ddr3 , 1TB HDD Seagate Barracuda, 450W Antec VP450P PSU och en stor svart jävla låda.

Permalänk
Permalänk
Medlem

Nu när vi fått datum och allt, så hoppas jag verkligen tråden vakna vid liv igen. Vist det är 3 månader kvar men känns lite som att man bör planera lite i förväg. Som: PvP eller PvE server, Horde eller Ally? osv...

Vi får se helt enkelt lite synd om projektet läggs ner.

Permalänk
Medlem

Är detta fortfarande aktuellt?

Skickades från m.sweclockers.com

Visa signatur

| 8700K | ASUS Z370-F STRIX | Deepcool 240 EX | G.Skill Trident Z 16GB 3000Mhz | ASUS GTX 1080 Strix | SAMSUNG 970EVO 500GB | Evga 1600W P2 | ACER XB271HU | NZXT H440W |

Permalänk
Hedersknyffel

Om så är fallet och det blir alliance så hakar jag gärna på. Kommer inte bli något extremt spelande men några timmar i veckan under kvällar och helger ska jag absolut mäkta med (även om flera av dem kommer innebära att jag står och fiskar i barrens..)!

Permalänk
Medlem

Jag har alltid lirat horde sen vanilla, men nu till Classic ska jag lira alliance för att se den andra sidan av myntet.

Visa signatur

| 8700K | ASUS Z370-F STRIX | Deepcool 240 EX | G.Skill Trident Z 16GB 3000Mhz | ASUS GTX 1080 Strix | SAMSUNG 970EVO 500GB | Evga 1600W P2 | ACER XB271HU | NZXT H440W |

Permalänk
Medlem
Skrivet av Majed:

Är detta fortfarande aktuellt?

Skickades från m.sweclockers.com

Taget från Battlenet chat, skrivet 18 maj.

Fishen (Medlem)

Hur går det folket? Jag tänker nu när dem släppt releasedatum, är det någon som jobbar på en "officiell" hemsida för den eventuella guilden eller hur ser det ut?

Krillus (Medlem)

De flästa om inte alla i klanen har väl inte hört något alls ifrån vår GM sedan Januari. Så vi vet inte om han håller på med att göra en hemsida eller hur det överhuvudtaget ser ut just nu. på den fronten.

Sen är det inte så svårt att fixa till en hemsida heller egentligen. Frågan är om man vill betala för att ha en hemsida, och vem ska stå för den och uppdatera den regelbundet? Finns ju sidor som erbjuder gratis hemsidor som man kan annars använda som ser riktigt proffsigt ut faktiskt.

Men, jag skulle kunna tänka mig och hjälpa till med att fixa en hemsida om det behövs hjälp. Men som sagt, vi vet inte hur det ser ut, om det nu är en hemsida på G eller inte.

Papalegba (Officer)

Vår eminenta GM har vait utomlands sedan dom annonserade det riktiga släppet. Vet att han kommer hem de närmsta dagarna så då kommer alla frågetecken angående hemsidor et.c. rätas ut

Permalänk

Ett livstecken annonseras här !! Efter sommaren kommer mörkret och då vet ni vad ni ska göra

Hej alla goa människor som faktiskt skriver här fortfarande efter snart drygt 2 års öken av blizzard

Jag tänkte svara på lite av frågorna som uppkommit och vart vi ligger till med detta projektet i dagsläget.

* Hemsidan är försvunnen , vi hade ca 130 Bnet taggar med folk som registrerat sig, och den hostades på en "Azure" cloudad lösning, vilket innebar en kostnad. Och allt eftersom Blizzard valde ( enligt mig ) att skjuta av raketen på tok för tidigt, en hype varar inte i 2 år... den skulle avfyrats i vintras så hade allt gått enligt planerna. Min vän som gjorde hemsidan frågade mig om det var aktuellt 1 år efter, och jag sa nej , för jag trodde inte det och min hype försvann själv faktiskt.

* Efter en rad olika perioder av sug och inte sug från min sida, har jag nu fått så många meddelanden ( över 100 st här på sweclockers ) samt Bnet förfrågninar och kompisar som jagat mig, så har ändå ett sug kommit smygande igen , och jag planerar att vi ska dra igång en Guild oavsett, dock med ett flertal "under GM's typ " dvs att hela projektet kommer delas ut på ca 1 GM , och sen en officer för varje klass, inte en officer/classleader som skall hålla koll på tweaks och aktuella DMG speccar etc, utan mer hålla alla människor informerade gruppmässigt, så alla har aktuell info ( blir väldigt svårt att kommunicera för mig med 100+ medlemmar annars ). Det är osäkert om jag kommer vara GM med min begränsade speltid på ca 15-20 timmar i veckan max ( och har unge nummer 2 på väg till vintern därav vet jag inte vad som händer, gud vet vad jag gett mig in i ) , men jag kommer hjälpta till mycket administrativt, men är fortfarande osäker på min inblandning. Det finns dock 4-5 andra människor som brinner betydligt mer än mig och som har erfarenhet av detta tidigare, så där finns en lösning, sen får vi se hur mycket den involverar mig.

* Jag själv är från Helsingborg, och vi har en lista på ca 40-50 spelare som kommer ansluta härifrån, den listan är inte försvunnen.

* En hemsida ser jag som irrelevant då ingen besöker dem för mer än en "funktion" dvs bnet taggar, class indelningar etc, raid scheman dkp ja gud vet vad, det jag ser är att ALLA joinar Bnet kanalen "grupp" kanalen, den kan man sätta rättigheter på , har olika classrum, mainchatts etc så den fungerar faktiskt som en "hub/central" för en guild.

Alla som har Bnet klienten installerad på sin maskin och vill vara med får helt enkelt joina med denna länken https://blizzard.com/invite/B5amETyem

Då kommer jag se alla som är aktuella fortfarande, och hur många vi blir och vi kan börja styra upp alla planer där inne. Det jag tänkte göra sen är att vi gör en enkel excel/tabell publisering på en hemsida, där vi ser ett raid schema, och anmälda till raids, och sen alla medlemmars namn/bnet tagg / och class/specc man kör, vi behöver inte göra det svårare än så.

Vi brukar vara 10-15 online per dag på Bnet chatten så vi har som sagt bara drygt 10% aktivt av det vi fångat in tidigare, men vi har månader kvar att samla folk, förbereda och göra upp planerna, och jag lyssnar på ALLAS åsikter där inne för att göra en så rättvis uppdelning som möjligt, och ett spelsätt som passar dem flesta.

Det vi fick upp från hemsidan var att 98% ville spela Horde, så jag tror garanterat, att vi kommer spela horde, jag själv har bara spelat horde nästan , och skulle gärna köra alliance av just den anledningen, men det är inte det viktiga för mig, jag kan spela vilken karaktär som helst med, det viktiga är att vi har kul , och har en grupp som fungerar ihop. Spelar dem detaljerna roll, med vilken faction man väljer etc kommer det troligen inte att fungera för er att spela i denna gruppen, vi är för gamla för sånt Det finns spel i mängder idag, men inget som får en så fantastisk gemenskap som detta spel om det bara spelas rätt !

Oavsett är jag lite pirrig i magen, för denna djupdykning en gång till, det känns som en sista resa och ett värdigt avslut på det spelet som har gett mig mest minnen i hela mitt liv, och jag tror det kommer bli fantastiskt och kul och hoppas att många vill uppleva och dela det tillsammans !

Så ladda upp kylen med redbull, förbered massa jävla spa paket till frun , "jobba över mycket" , gör inte mitt misstag så använd kondom iaf i 2 år , så kör vi för fan YOLO , och läs nedan !

Nyttig fakta:

* Vi har en teamspeak server men funderar på att hosta en Discord pga lättare se vem som är vem, kanaler etc.
* För att gå med i detta projekt ( oavsett engagemang ) vill du bara vara social / spela 10 timmar i veckan, för fan häng med och kör och se om du får ut något av det, alla är välkomna. Alla som ska med måste joina Bnet chatten och ansluta till denna "Project Classic" sällskapet genom denna länken https://blizzard.com/invite/B5amETyem

* Vanilla wow släpps den 27 augusti 2019.
*Frågor / önskemål allt, diskuteras i Bnet kanalen, ni får gärna lägga till mig som vän med om ni har mer specifika frågor och funderingar, ni hittar mig i kanalen där ( högerklicka på mig "sylvass" och skicka request ) .

Permalänk

Här kommer en färsk invite link , då folk rapporterat att dem gamla ej gäller längre. För att joina oss och chatta så kör bnet klienten och följ länken nedan:

https://blizzard.com/invite/75MyRT7zE

Permalänk
Medlem

Tjena!

Vi är ett gäng nissar runt 25-35 års åldern som tänkte köra igång Classic och letar efter en svensk guild i samma anda som du beskrev i trådens start.

Vad har ni för tankar gällande raidandet? 2 dagar i veckan? Jag tänkte lira warrior prot. Har lirat sen start, både rogue, priest och warrior i Classic. Raidat till bwl och tragglat mig igenom till rank13 (pvp är dock en No no denna gång 🙂) men är sugen på att raida.

Jag är 35 och två barn och raidar retail idag 2 gånger i veckan. Hc och mythic cirka 3-4h per gång. Detta är nog max vad jag skulle klara av på Classic om jag hittar en go guild att köra med.

Hur ser det ut? Låter det intressant?

Med vänlig hälsning,
Peter

Skrivet av DanielHbg84:

Här kommer en färsk invite link , då folk rapporterat att dem gamla ej gäller längre. För att joina oss och chatta så kör bnet klienten och följ länken nedan:

https://blizzard.com/invite/75MyRT7zE

Skickades från m.sweclockers.com

Visa signatur

Jag är en tunn liten människa.

Permalänk
Skrivet av Tunnis:

Tjena!

Vi är ett gäng nissar runt 25-35 års åldern som tänkte köra igång Classic och letar efter en svensk guild i samma anda som du beskrev i trådens start.

Vad har ni för tankar gällande raidandet? 2 dagar i veckan? Jag tänkte lira warrior prot. Har lirat sen start, både rogue, priest och warrior i Classic. Raidat till bwl och tragglat mig igenom till rank13 (pvp är dock en No no denna gång 🙂) men är sugen på att raida.

Jag är 35 och två barn och raidar retail idag 2 gånger i veckan. Hc och mythic cirka 3-4h per gång. Detta är nog max vad jag skulle klara av på Classic om jag hittar en go guild att köra med.

Hur ser det ut? Låter det intressant?

Med vänlig hälsning,
Peter

Skickades från m.sweclockers.com

Tjenna,

Det låter som majoriteten av alla som joinat i Bnet kanalen ännu och på Discord Det blir 2 grupper troligen en "normal" raid och en "hardcore" försöka och raida när man kan i ena gruppen och på den andra, förlora ett finger om du missar en raid typ haha det låter intressant, bara kom in på Bnet kanalen som jag postat länk till, och joina oss på discord och häng med i svängarna nu innan uppstart !

Permalänk

@DanielHbg84: Tror länken har slutat att fungera igen!

Permalänk
Frida 🥐

Hej allihopa!

Frida här som jobbar på SweC Självklart ska jag köra Classic och funderar på att dra igång en officiell guild för Swec. Finns det fortfarande intresse för detta? Jag tänkte starta en kanal via vår Discord och pusha aktivitet på framsidan för rekrytering m.m. Ni som har varit engagerade i detta eller redan startat något. Skriv till mig så kan vi göra en gemensam satsning!

@kolatroll @danielhbg84 @tunnis @issus @majed @qwzxqwzx @makerspace @Freemax

Visa signatur
Permalänk
Medlem

Blir Horde @ Gehennas för min del.
Om guilden hamnar där med samma faction så hakar jag på

Visa signatur

Main>> Lancool II Mesh | B550 Aorus Elite V2 | 5800X | NH-D15 | 2x16GB @ 3800c16 | RTX 3060 Ti | 2TB SSD | Corsair RM850x
HIDs>> Y27q-20 + 2x G27q-20 1440p | Model O @ QcK+ | ROG Claymore | Arctis Pro Wireless | Audioengine A5+ Misc>> Pixel 7a
HTPC>> Antec Fusion Remote | i5-6600K | GTX 1050 Ti | 8GB | 240GB SSD + NAS | Sony STR-DN860 | Samsung UE60KS7005
Server/NAS>> MS G8 @ TrueNAS SCALE | E3-1260L | 16GB | 4x3TB Z1 + 240GB SSD  pfSense>> KingNovy J4125 | 6x i225-V B3

Permalänk
Frida 🥐

Nu finns rekrytering uppe där vi kan snacka ihop oss. Joina denna kanalen. Vi kommer köra på Gehennas. Letar efter någon som vill leda Alliance-guilden då jag kommer köra horde. Komsi! https://discord.gg/E5zEFzq

Visa signatur
Permalänk

Hit me up när det gäller!

Permalänk
Hedersknyffel

Hade varit riktigt kul, tyvärr inser jag begränsningarna med tid för att styra upp en Ally guild:(
Jag kommer ändå att spela som paladin på Gehennas så om någon styr upp en guild, vill köra lite dungeons eller vill snacka över en öl i discord så hojta till

Permalänk
Medlem

@Zoyadog:

Hej Frida låter kul!
Vad är tanken, raida eller mer casual? Är nämligen sugen på att raida, så länge det hålls på en schysst nivå med tiderna. Hur många är ni än sålänge i guilden?

Mvh
Peter

Visa signatur

Jag är en tunn liten människa.

Permalänk
Medlem
Skrivet av Zoyadog:

Nu finns rekrytering uppe där vi kan snacka ihop oss. Joina denna kanalen. Vi kommer köra på Gehennas. Letar efter någon som vill leda Alliance-guilden då jag kommer köra horde. Komsi! https://discord.gg/b2VaWe

"Länken verkar vara ogiltig/utgått"

Visa signatur

Jag är en tunn liten människa.

Permalänk
Frida 🥐
Skrivet av Freemax:

Hade varit riktigt kul, tyvärr inser jag begränsningarna med tid för att styra upp en Ally guild:(
Jag kommer ändå att spela som paladin på Gehennas så om någon styr upp en guild, vill köra lite dungeons eller vill snacka över en öl i discord så hojta till

Vi håller på att styra upp en ally-guild med hjälp av @kenneth, kom med!

Skrivet av Tunnis:

@Frida:

Hej Frida låter kul!
Vad är tanken, raida eller mer casual? Är nämligen sugen på att raida, så länge det hålls på en schysst nivå med tiderna. Hur många är ni än sålänge i guilden?

Mvh
Peter

Skrivet av Tunnis:

"Länken verkar vara ogiltig/utgått"

Ny länk: https://discord.gg/E5zEFzq

"Välkommen till SweClockers egna guilder!

Vi har en guild på båda factions. Observera att dessa finns på servern "Gehennas".
Vår vision är att till början skapa en sammanhållning som alla på SweClockers vill och kan ta del av, casual som hardcore, erfaren som icke erfaren. Därför klasses det som en "all-purpose"-guild.

Vi satsar på både PvE/PvP. Fokus ligger på samhörighet. Tillsammans skapar vi roliga raids där alla bidrar till en skön stämning. Du som raider förväntas dyka upp i tid med de förberedelser som har avtalats och med ambitionen att alltid vilja bli bättre. "

Längre än så har vi inte kommit kanalen skapades sent igår och nyheten om rekrytering dyker upp på sajten imorgon. Vi får se hur många vi får ihop!

Visa signatur
Permalänk
Medlem

@Zoyadog:

Hej försöker komma åt discorden, men länken verkar ej funka?

Sitter för övrigt i kö för att komma in på Gehenans!

//Måns

Permalänk
Frida 🥐
Skrivet av Monzonit:

@Frida:

Hej försöker komma åt discorden, men länken verkar ej funka?

Sitter för övrigt i kö för att komma in på Gehenans!

//Måns

Adda mig zoyadog #2135 och skicka ett meddelande där

Visa signatur
Permalänk

Är det Alliance eller Horde på Gehennas?

Visa signatur

Lenovo Legion 5 Pro | 16" QHD 165Hz | Ryzen 7 5800H | 16GB DDR4@3200 Mhz | 512GB SSD | RTX 3070 |