Tips på en blender och airfryer.

Tips på en blender och airfryer.

Hej kan någon rekommendera några med bra kvalite? Inte alltför dyra max 2k för båda. Har kollat på dessa https://www.netonnet.se/art/hem-hushall/matlagning/fritos/and... , https://www.netonnet.se/art/hem-hushall/koksmaskiner/blender/....

Tack.

Har haft (den plast grejen som rör om gick sönder äfter flera års användning) en tefal actifry hemma mycket bra och användes ofta. dock bara till potatis men vad bra det blev
Lite dyr för dig kanske men de kommer säker på rea med jämna mellanrum och vi köppte vår på Gekås och de kanske fortfarande fins.

Skickades från m.sweclockers.com

Tefal/OBH actifryer är den jag tycker är absolut bäst, blir suveränt. Kostar lite mer så vänta antingen på rea eller spara lite till, det är värt att gå från de billigaste till den.

Jag har denna airfryern:
https://www.jula.se/catalog/hem-och-hushall/koksmaskiner/till...

Köpte den för 500kr i december, så det kommer nog en ny kampanj på den snart. En sak man måste tänka på när det gäller airfryer är hur mycket den rymmer. Men Anderssons från Netonnet verkar vara gedigen, så den är nog ett bra val den med!

Jag vill också gärna veta om det finns någon bra actifryer / airfryer. Älskar friterad mat men vill aldrig göra hemma själv med Olja.
Tittat en del på OBHs men är ju en jungel även det där med vilka modeller man ska titta på. Original, Genius, Snack, 7k serien 9k serien?
Tips?

@NatureBoyyy: