Apex Legends – spela med andra på SweClockers Discord

@liquisole: Om du får typ "dxgi error device removed" så är det troligtvis Nvidias drivisar. Jag kunde knappt spela utan att rolla tillbaka till tidigare drivisar. Kör utan Geforce Experience också. Inte kraschat en gång sen dess.

@Gustenrocks:

Får bara apex legends has stopped responding, för polaren kommer det inget felmeddelande, bara stängs ner. Kör nu med en en äldre driver (416.94) utan geforce experience och krashade en gång genast typ men sedan dess har jag kunnat spela problemfritt. Får se hur länge det fungerar nu.

;)

Värt att testa kanske:)

Skickades från m.sweclockers.com

@liquisole: Minska texture streaming till 4-6GB så bör det sluta krascha : )

Mvh

@Aeig: Har testat med 6Gb men har ändå krashat, men om det fortsätter krasha så testar jag 4Gb och återkommer med resultat

@liquisole: Får ctd ganska ofta på random, typ under 50% av alla matcher. Har ett AMD kort och har testat både nya och gamla drivrutiner, men inget har hjälpt. Det gör inte saken bättre att jag inte kan hitta någon dump-fil som jag kan kolla igenom. Jag är väldigt säker på att det inte är ett grafikkortsproblem, kanske borde kolla till min överklock och se om det fixar det?

har spelat ett antal timmar nu, jätteroligt spel, gillar att det går undan.
endast synd att det bara finns en karta, men det kanske kommer fler,

Ända problem jag har är att jag kickas ut ur serven efter varje spel..och igår hade jag stora ms/ping problem

Skickades från m.sweclockers.com

Bra spel, spela det nu innan folk börjar bli för otrevliga. än så länge är det nytt och spännande... det är kul att spela med folk som säger please forgive me i am so bad, för att man kan hjälpa till och försöka spela bra ändå. Tycker det inte ska behövas ursäktas för att spelet har varit ute i en vecka för HELVETE. Käften på er gnällspikar.

Galet kul spel!
Är absolut sämst på den här typen av spel än så länge, men det gör det ändå inte mindre roligt.
Man är snabbt inne igen då man väl dött.

Vad är det för Discord alla hänger på?

Älskade Titanfall för tempot och rörelsefriheten, märks att man har byggt vidare på det. Estetiken känns som en blandning av Titanfall och Overwatch. Kul är det dock även om jag bara spelat en halvtimme kanske.

En fråga, försöker komma förbi ping menu momentet i training men jag får ingen check i boxen oavsett vad jag gör med ping menyn, någon som vet hur man kommer vidare?

Skrivet av liquisole:

Någon annan som har problem med att spelet krashar väldigt ofta? Har nu lyckats spela det utan krash en tid men igår krashade det i princip varje game. Har prövat allt från gamla till nyaste nvidia drivers samt alla möjliga inställningar som fullscreen/windowed osv. Verkar inte vara relaterat till hårdvaran heller då en polare har samma problem.

Har aldrig spelat något som kraschar såhär ofta. På mina 5 timmar har det nog kraschat 20 gånger utan att överdriva. Vad jag kunnat läsa mig till på felen har det vart allt mellan minnesläckor (i både RAM och VRAM), grafikdrivrutin som kraschar eller bara rena buggar. Avsaknaden av reconnect gör att det svider extra mycket. Har man precis spawnat in är det ju bara för laget att köa om men att missa 10 endgames och samtidigt sänka oddsen för sina kompisar är fan inte kul.

Skrivet av AppleMuffin:

@liquisole: Får ctd ganska ofta på random, typ under 50% av alla matcher. Har ett AMD kort och har testat både nya och gamla drivrutiner, men inget har hjälpt. Det gör inte saken bättre att jag inte kan hitta någon dump-fil som jag kan kolla igenom. Jag är väldigt säker på att det inte är ett grafikkortsproblem, kanske borde kolla till min överklock och se om det fixar det?

Jag körde första gången igår, hade sjuhelvetes problem med krascher på mitt AMD kort också (RX 580) , slutade med att jag fick sänka det mesta, dubbelkolla upplösningen (den var satt på 16:10 1920x1200, när jag har max 16:9 1920x1080) och det viktigaste tror jag var som någon längre upp sa - sänk Vram (min är på 4GB nu). Sedan gjorde jag även en Högerklick -> Repair game i Origin.

Efter allt det verkade det funka bra, inga problem de efterföljande 15-20 gamen.
Kör för övrigt Radeon 19.2.1 Optional Update, då den verkade vara rekommenderad för Apex.

Hoppas det löser sig, fick "CreateTexture2D" error på min iaf om det hjälper dig.

Det har aldrig kraschat för mig, 1070 och 1080 Ti med nyaste drivrutinerna från Nvidia. 16GB RAM. Har inte ställt ner något. 30+ timmar spelade enligt Origin...

Satt och spela igår kväll med randos. Jag får faktiskt ta och säga att så fort folk fattat att ping systemet i apex legends är bra så behövs typ röstkommunication alls.

Spelat 20 matcher eller så utan att få cancer i örat eller ens behövt använda röst. Allt finns redan i ping menyn och kontextuell pingning är guld. Dubble ping så får dina vänner se vart du pingat fiender exakt var du pekade. Titta på ett vapen eller sak och pinga och de kommer se vad du pingade både på skärm och med karaktärens röst. Man behöver i stort inte använda VC alls. Faktum är att VC kan vara mer hektiskt p.g.a folk ger dålig rikting och beskrivning av var saker är...

EN gång på alla de matcher fick jag höra en annan person prata. Och det var när han droppa ett kikarsikte av misstag och bad om att få tillbaka det.

Adda gärna mig, behöver folk att spela med
Inte pro men gillar spelar skarpt!
Mogen gamer med mick

Needle_swe

Skrivet av Toivo83:

suck, testade och köra har kört ett par rundor, redan börjar folk gorma att man är dum i huvudet och skit pga man försöker lära sig spela.
Dödar suget på spela lite =P

Det är ju därför som sweclockers discord finns Joina den och lira med andra svenskar!

Skickades från m.sweclockers.com

Nu finns det anledning att byta upp sig från sitt GTX 970 (lirar i 1440p och vill ha me flyt).

Intressant och rätt kul även om jag suger på fps spel. Får se om dom "dödar" det med pay2win.

Skickades från m.sweclockers.com

Adda gärna ConsaiN på Origin så spelar vi! Är inne nästan varje kväll efter jobbet!

lägg gärna till mig så kan vi lira lite trött på randoms Shinago

Någon annans grafikinställningar som återställer sig automatiskt? Model details är fast på high XD

Adda gärna "H3gge" 32 år o spelar lite kvällar då o då!

Adda mig om ni behöver någon extra för denna helgen. Försöker spela kvällar efter jobbet. Y0kyo

Skickades från m.sweclockers.com

30+ år med många års BR erfarenhet som börja på Arma tiden.
Spelar gärna Apex, men så trött på söka solo och HOPPAS på att man kommer med vettigt folk med mick.

Adda gärna mig på Origin så spelar vi. Nick: SWE-hzn

Är du också "gubbe" är det ett plus