Tom Clancy's The Division 2

Svart skärm med musiken i backgrunden vid starten. Stängd av MSI Afterburner och Geforce overlay.. Same same

Jag har en Private Beta key, första PM får den

Har nu spelat tre timmar och måste säga att jag tycker det verkar riktigt bra. Det blir definitivt ett köp :> Flöt på utan problem ikväll!

Jag lyckades få en extra nyckel. Först till kvarn

A6G9-VYND-DLFQ-GF3T
https://redeem.ubisoft.com/beta-access/sv-SE

@Mezzlock: Tusen tack, helgen är räddad!

Skrivet av TKD_1337:

Jag registrerade mig ju igår och fick en kod för betan precis. Dessvärre är jag inte på min stationära dator nu men jag får se hur min i5-7300HQ, 16GB RAM, en Crucial P1 M2 SSD och GTX 1050 klarar sig.

Jag kör på 1080p i low och får runt 60 FPS. Jag ska se senare hur min stationära dator klarar sig.

Får ni era friend invites att fungera. Min kompis får inte något mail. När han försöker starta spelet så ber den om kod och inte ens med den extra jag fått fungerar det.

Skrivet av napahlm:

Får ni era friend invites att fungera. Min kompis får inte något mail. När han försöker starta spelet så ber den om kod och inte ens med den extra jag fått fungerar det.

Be din kompis logga in på denna sidan: https://tomclancy-thedivision.ubisoft.com/game/sv-se/beta

Så kanske det löser sig.

Har två invites kvar om någon är intresserad. Inga nycklar, friend invites.

Tobii delade ut ett gäng nycklar på discord för några timmar sen. Vet inte vilka som är kvar men går ju alltid att prova.

PGDM-XKCF-QLQ6-LCBN
MYR7-QCKU-WGAW-TNEA
XJ6C-QP4C-B7QC-CJR6
44W9-ULQ9-NPEK-XBD4
GLNN-VYF7-WUMX-MGGM
ANCJ-KPQU-DTV7-89CC
YX6A-AMAJ-LJPX-C6BV
MKQC-L6CJ-MCMD-UWTV
EXTX-V4YD-NCBF-WMHM
M7R6-K6VA-WA9G-MLWD
CBM9-H4PR-ANTB-ALX3
EXVL-4XWR-FFFV-NN8L
8FWA-PXNQ-BPA7-L88C
LMMY-M9DB-CGXC-FLBF
JL3E-8X6A-MRYM-JAFX
VXWP-CJVD-D6KE-RN8C
YH6N-CCN6-H8BE-9KAU
3CWB-LKPC-PFRA-LV99
M6B6-K8JB-QWL7-9MQE
MNDT-7RQ3-YCHB-7JY3
DEBL-LJRB-G9DJ-Y8MV
RNBL-7TEM-XUMG-77ND
4KWF-VQ9L-WL6W-97CJ
KP9K-EMTH-CYWQ-YCG4
7GVE-C6KN-BHC8-RQCA
C7UY-U9AN-CKPV-B7LK
7CBL-PM9V-6YTF-LKE3
6MTL-JF8J-9A9Q-XLCV
PXQ4-AVHM-UWPP-GA8N
QMWV-6J6M-U4UT-4LWY
CCXU-7XQY-NV69-H9HC
WWEC-X3KD-8Y9R-3B4T
8MCV-VFAA-H3AC-TAL3
ULYM-RABG-PCJJ-EBLJ
JKKQ-8F8H-6MAR-FRC3
PMEN-L389-TRMM-VECB
HC9L-QA7R-MXQ4-MN9H
6GJ3-8H97-Y8KD-GXV9
WJ7V-X74M-Q7AW-3NLL
HQQA-JA8N-WLET-LU98

Dold text
Senast redigerat 2019-02-09 13:07

Tycker det är riktigt kul det här. Har dock spelat solo eller med randoms bara. Ikväll tänkte jag testa end game delen dom låste upp.

Men om någon är sugen på en liten vän som mig, så kan ni adda mig på uplay. Heter walkiii där. Jag är ingen noob när det kommer till Division, spelade första i ca 600 timmar. Dock på ps4. Men nu är det pc som gäller.

@Minthon: Det funkade inte. Han har iofs inte fått sitt mail än. Det verkar dröja innan dom kommer fram för många vad jag läst.

Riktigt kul spel fastän att det är lite opolerat och att det har kraschat x antal gånger för mig. Ska bli kul att se om de lyckas få ihop det tills det är dags för release. Får väl se om de har någon nytta av alla kraschrapporter som jag har skickat iväg

Nån som inte kan logga in på uplay står att tjänsten inte är tillgänglig hela tiden:(

Förutom alla Delta errors jag fick under min första timme i Torsdags, så har jag inte haft några fler Delta eller andra typer av krascher. Tycker det fungerar riktigt bra faktiskt, men absolut inte perfekt. Jag har haft lite buggar. Jag har ett Side mission som är buggat, man ska ta sig in i ett garage med explosives? Jag kan iaf inte öppna första dörren, så jag får dessa explosives. Har testat det varje dag, samma fel varje gång. Det är väl den värsta buggen egentligen.

Sen är det en hel del osynliga hinder man har fastnat i. Störigt, men långt ifrån game breaking.
Haft några ljudbuggar också.

Igår innan jag skulle ge ut från dz, så råkade jag ut för monsterlagg! Tänkte avsluta med att döda en oskyldig stackare, men ack så fel jag hade. Såg hans lilla drönare i luften och jag smög mig närmre och närmre . BAM! Helt plötsligt va han framför mig och sköt ihjäl mig!

Men jag har haft riktigt roligt med betan och det är ett garanterat köp för mig.

Efter en uppdatering så slipper jag de brutala frame dropsen som var tidigare. Nu flyter det på fint med datorn i sign men det hjälper ju inte det faktum att detta är i princip exakt samma spel som ettan. Jag upplever inte att det skett några som helst evolutionära förändringar.

Tröttnade efter fyra timmar och stängde av.

Kan någon som gillar detta spelet förklara för mig vad det är som är dragningskraften?

Jag blev mest chockad över att spelet stödjer Dolby atmos. Har de nämnts nånstans? De slog igång på min reciever. Var nåt mission där där de kom vatten från taket. Funkade klockrent. För övrigt så ligger man på över 60 FPS med ett 1080ti i 1440p med en 9700k. De är på ett ställe framför vita huset de kan ramla ner till 55ish. Och de är max setting och dx 12.

Division 1 atmosfären i spelet var mycket bättre. Kändes som de hade detaljer överallt i spelet. Få inte den känslan här. Och hade gärna sett att man kunde skjuta sönder saker mer.

Efter att ha nött flera timmar under helgen. Va sjukt mycket Delta errors och minnesläckor så pass grovt att man fick 3-10fps efter nån timmer eller två i början. Men det löstes sen.
Har spelat ca 800h Division 1 och tycker absolut att tvåan är en bra uppföljare. Vissa saker som kan förbättras, menyer t.ex. men gameplay och gunplay känns riktigt krisp!
Ser fram emot i mars!

Spelat några timmar, helt OK. Som icke-spelare av ettan tycker jag däremot UIt är plottrigt och konstigt. Dubbelklick inne i spel är man inte jättevan vid.