SweClockers fyller 20 år – häng med och fira med oss under hela 2019!

Grattis! Det är få sajter, om ens någon. som jag fått så mycket värde utav som att hänga här på Sweclockers regelbundet sedan mitten av 2000-talet. Kan inte ha missat många minuters videoklipp sedan Emil och Jonas drog igång med det. Kvalitet rakt igenom.

Nej vi som var reggade på blåa tiden är inte alls bittra över nya reg datum...... inte alls...

dax att flooda galleriet med alla ens 1999 builds nu då?

Skrivet av TimmyQ:

Nej vi som var reggade på blåa tiden är inte alls bittra över nya reg datum...... inte alls...

dax att flooda galleriet med alla ens 1999 builds nu då?

Jag är mer bitter över att jag inte registrerade om på en gång. Nu ser ju jag ut som en n00b med regdatum på 2002....

Grattis får man väl säga!
Har själv bara varit medlem i lite mer än 10 år, men Sweclockers är en av få sidor som jag besöker många gånger dagligen!
Har verkligen lärt mig en massa från denna sidan, men även fått mig en hel del skratt!

Ja tiden går...

Imponerande av sida att lyckas hänga med så pass länge!

Grattis Sweclockers, sjukt att sidan överlevt massa andra stora communities, vem minns lunarstorm och skunk o hamsterpaj idag typ.

Vill minnas att det fanns någon mod som hette Dejan eller liknande när jag började besöka swec, vart tog han vägen? Och vart var det man köpte delar då, datorbutiken.com va? Eller Skribo Font....

Tiden går... Datorintresset består.

Oj vad tiden går, man har nyss fyllt 72 och varit med sedan 2009.

Grattis till alla.

Grattis!

När får man en oldschool-badge ?

Grattis!

Under året så borde ni ha taglinen "- Vi överlevde lunarstorm!"
Tror de startade samtidigt som Swec.

Grattis Sweclockers. Det är medlemmarna som gör forumet till vad det är och det är kul att det kommer in nytt folk med intresse. Man hängde mycket på sweclockers även på blå/vita tiden, man gick i skolan och precis fått råd med att ha egen dator med internet hemma och det var en och annan överklockning som slutade i ghettomoddar för kylningens skull. Minns min första kylmodd, fläktar från ett slaktat nätagg, och jag inte hade nåt att göra hål i chassiet med så jag klippte upp fläktgaller/ventilationshål med en avbitare och sedan löste ståltråd och tejp resten, slutade med att tejpen var klibbig och det vibrerade i chassiet då hela sidan på chassiet blev böjt. Inte vackert men ett minne jag skrattar gott åt. Men sen hade man ju i princip alltid datorchassiet öppet för man grejade alltid med något, varenda krona som blev över hamnade i datorn på ett eller annat sätt.

Läser Sweclockers dagligen är dock inte lika aktiv skribent som förr.

Gratulerar.

12 år medlem men tror jag lurka innan jag posta första gången. Har varit en stående del av livet länge nu. Alla datorbyggen har kollat mot swec. Moddningstips/inspiration har hämtats. Artiklar o nyheter plöjts igenom vareviga dag. Alla dagar är är swec dagar.

Skickades från m.sweclockers.com

Kul! Sweclockers är en sida som jag mer eller mindre besöker varje dag

Stort Grattis!