Sur, Ledsen, Galen?! Skriv av er här!

Permalänk
Sötast
Skrivet av jazon:

Jag var sambo, och förlovad, med en tjej som har diagnosen bipolär 2. Den informationen fick jag redan från början i vår relation.
Vi köpte en lägenhet ihop för 2 år sen och letade nyligen hus då vi försökte skaffa barn i nästan ett års tid. Barnskapandet gick inte riktigt som de skulle fast vi försökte väldigt frekvent under den perioden som ägglossningen skulle vara.
Det gjorde henne väldigt ledsen o hon blev mer depp, det gjorde i sin tur att jag inte riktigt ville ta upp saker som hade med barn o göra för att inte strö sallt i såren. Ville inte hon skulle hamna i för stor deprission pga sin bipolaritet.

I början av vår relation så sa hon till mig att hennes mamma alltid skulle veta vad hon var o gjorde nbär hon var yngre och så även hennes ex när hon var tillsammans med honom. Detta gjorde att hon kände sig fängslad och sa at hon inte kunde ha de så i en relation.
Så jag valde att lita på henne, tog de hon sa som sanningar för varför skulle hon ljuga för mig? Dock hade jag sett lögner som hon sa till mig innan vi blev ett par men som jag aldrig konfronterade henne ang. När vi blev ett par så såg jag inte längre sådana tendenser tyckte jag.

Hon började festa lite mer med två olika kompisar i höstas och jag tyckte inte de var så lämpligt för hon blir så annorlunda när hon dricker. Allt från elak till helt sjukt översexuell mot mig. Slog de rätt så blev de hett sex helt enkelt.
Det blev alltid mer frånvarande sms när vi skrev när hon var ute ju mer kvällen gick. Detta har jag tolkat som att hon haft roligt.
Men eftersom hon inte ville ha ngn form av "övervakning" på sig så tjatade jag inte ang drickandet utan var beredd på o hämta henne om de behövdes, vilket de gjorde ett antal ggr.

(början av februari) Dock så upptäckte jag att hon hade fuffens för sig då hennes berättelse en kväll inte stämde med verkligheten, hon sa hon hade varit på ett uteställe men en kompis till mig hade varit på samma ställe men aldrig sett henne där.
Detta fick mig o undra vad fan hon sysslade med. Så när hon skulle ut igen dagen efter så spårade jag hennes mobil när det lät som lögner igen, detta var första gången jag gjort något liknande.
Då visar det sig att hon är hos en annan kille, jag får solklart panik. Ber henne komma hem men hon säger hon kommer om några timmar, så jag ber henne komma hem nu.

När hon kommer hem så frågar jag direkt om hon varit otrogen och hur länge. 3 ggr och senaste veckan får jag till svar. Hon ville kolla om de var henne de var fel på ang graviditeten.
Tycker det är helt bizzart de hon säger men köper det av ngn anledning. Hon lovar hon inte ska ha mer kontakt med killen som är ett krav från min sida.
Vi beslutar oss för att vi ska lappa ihop vår relation igen och bestämmer att vi ska börja dejta mer frekvent och lite andra ändringar som tex mindre mobil när vi är med varandra.

(mitten av februari) Vår första date sen allt hände så kläcker hon ur sig att hon vill ta en paus, en monogam paus. För att hitta sig själv, det handlar inte om någon annan kille säger hon.
Så efter vi ätit upp åker vi hem o hon packar en väska och flyttar in hos en gemensam vän. Jag är här i en ny chock och fattar fan ingenting. (Samma kväll så åker hon då hem till denna killen igen men de vet jag först senare)
Här gör jag allt för att tygla mig då jag har panik o vill bara att vi ska prata med varandra o försöka reda ut de. Det blir flera dagar i veckan som följer där jag får panik då jag ser de sitta o prata på jobbet. (vi jobbar alla 3 på samma arbete)
När jag ifrågasätter varför hon träffar honom när hon lovat, så övervakar jag och de kommer inte fungera om jag inte låter henne få pausen som hon behöver, han hade bara frågat varför hon slutat prata med henne hette de.
Jag frågar killen vad han vill min sambo men han har inte en aning vem jag är eller att min sambo hade partner. När jag frågar henne varför hon sagt till mig att hon berättat om mig för honom då de bara var vänner enligt henne så sa hon att det var för det var privat, de ska inte han veta.

(slutet av februari) Veckan efter här gör hon slut med mig, för att jag har inte kunnat låta henne vara o jag har övervakat henne heter det. En röd tråd igenom allt som händer är att hon skyller på mig. jag har gjort alla möjliga fel enligt henne.
Ytterligare en vecka efter detta så kommer hon hem till mig o vill prata. Jag som inte vill ngt mer än o prata om vad som händer för o reda ut allt träffar henne mer än gärna.
Vi sätter oss ner o pratar, hon säger hon vill vara ärlig mot mig. Då kläcker hon ur sig att hon är gravid med honom, sen åker hon iväg igen. helt jävla förstörd är jag. klarar knappt av o ta in den men bryter totalt ihop 4h senare.
(hon har träffat denna killen sen december bakom min rygg men de var hon inte ärlig med, de har jag fått höra av den gemensamma vännen hon bodde hos, denne fick veta det ett tag efter hon flyttat dit)

När det uppdagas att jag fått veta hon träffat honom sen december förnekar hon det. När jag berättar att jag fått den info så säger hon otrevligt "så din jävla förföljelsemani har inte försvunnit märker jag".
Allt slängs alltid i ansitktet på mig och det verkar vara väldigt viktigt för henne att jag ska målas upp som skurken i det hela alltid.

Efter att ha åkt fram o tillbaka i enorm jävla ångest ang allt detta (sjukt jobbigt o se de på jobbet, får ångest av de) så är vi i nutid.
Det skar sig mellan henne o den gemensamma vännen så hon bor hos den nya killen nu. hon ska dock få egen lägenhet snart och då ska hon hämta sina saker här. De enda hon tog med sig var några väskor kläder när hon drog, allt annat är kvar här.
jag har påpekat att det är jobbigt att gå i vårt hem när hon inte ens kan prata med mig o ge mig svar om något.
Efter att jag träffade en psykolog o berättade allt så sa denna att det är inte bara bipolär mitt ex var, utan även borderline. När jag ifrågasatte henne varför hon inte berättat det så var det för att det var privat.
Inte ens hennes familj vet om att hon är det, de fick nyligen reda på att hon var bipolär fast hon haft den diagnosen i 8 år, för det är privat...

jag har förstått att jag varit medberoende i hennes sjukdomar och därför jag slutat prata med människor hon inte tkr om, jag har anpassat saker jag gjort o sagt för att hon ska slippa tycka saker är jobbigt och så det inte blir ngn crash med hennes sjukdomar.

Nu till mitt problem: Jag har fastnat i sorgeprocessen. jag har accepterat och förstått att det inte är vi, att hon har en ny. Att den sambo jag hade inte längre finns kvar för hon är en helt annan person nu.
Dock har jag sjukt svårt att ta in hur hon kunde vara så svartsjuk o anklagande mot mig när jag pratade med nya människor. jag fick inte prata med tjejerna på min arbetsplats för då ville jag ha de, så jag har undvikit det för hennes skull.
Medan hon gick på date denna kille när vi var tillsammans (det har hon sagt i efterhand när jag hittade bevis för det) och mitt uppe i att försöka göra barn och gick på husvisningar som hon bokade. jag kan inte ta in de sveket och den totala vändningen som hon gjorde.
Kan man bara komma till en viss bit i sorgeprocessen? jag har inte ens försökt dejta någon annan då jag vill bli klar med detta först, jag har lite sår efter alla anklagelser hon kastat på mig som att jag är för tjock osv (170cm 65kg). jag vill reda ut mig själv i allt detta men det kanske är korkat?
jag umgås mer med vänner, gör saker själv osv. Jag vill sluta känna skuld i detta, hon har exemplariskt manipulerat på mig skuld i detta med att det är mitt fel att detta hände och jag kommer inte loss.
Så fort hon pratar med mig nu så är så gott som allt lögner och manipulerande.

Hon hämtade sina saker förra veckan (dock inte riktigt allt för hon glömde lite) och då jag fick post ännu en gång hit i hennes namn kollade jag om hon gjort adressändringen på ratsit för det vägrade hon göra innan för att då "blev hjon av med sina rättigheter" som hon kallade det.
Såg då att hon är skriven på den nya adressen, tillsammans med killen nu. De är redan sambos och det gjorde lite ont, jag känner mig grundlurad om allt som hon sagt. Fast jag vetat att det varit lögner så kändes de hårt o veta att hon lurar mig så.

TL:DR
Exet har gått vidare galet snabbt och jag har svårt att komma över sveket. Känslan av att vara grundlurad är enorm.

all text ovanför kanske inte är helt sammanhängande och jag kan ha missat endel. skrivit det i 3 omgångar för det blivit lite mkt.

jazon,

1. Hon "glömde" inget, hon har lämnat det kvar med vilje för att ha en öppning, en "anledning" att kunna ta kontakt med dig.
Gå igenom huset själv, ta allt som är hennes, packa det i en låda och ställ det utanför dörren där hon bor nu.

Jag har själv varit i ett ganska långt förhållande med en tjej som bär diagnosen borderline, jag lämnade för över ett år sen och kan ärligt säga att det finns mycket spår kvar i mig själv efter den tiden.

Med lite tid och självdistans så tror jag att du snart kommer att inse att det är en gåva att ert förhållande nu är över, och för din egen skull se till att det stannar så.

Typiskt för borderline är att :
1. Hon antingen släpper dig som en sten och du ser aldrig henne igen
2. Hon kommer att försöka hålla sig kvar i ditt liv på ett eller annat sätt, och detta för att kaosen i hennes huvud aldrig kommer att ta slut.

Det verkar som att 2 kan vara aktuellt då hon ett flertal gånger redan verkar dra ut på processen att hämta hennes saker.
Du bör för din egen hälsas skull börja leta efter ett nytt jobb, att stanna där i deras närhet kommer att driva dig till depression eller värre.

//

Som du redan sagt så är det du som är manipulativ, det är du som är osäker, det är du som orsakar problemen och det är du som är manisk, åtminstone är det det som du får höra, oftast, förutom när du är helt underbar... men resten av tiden så är det du som är problemet.

I verkligheten så är det (till min vetskap) inte du som lider av en mycket svår personlighetsstörning, men du är utan tvekan medberoende i hennes sjukdom, så kallat co-dependant. Det är inget lätt i sig, det är en fruktansvärt svår manipulation du har genomgått under en längre tid och det är mycket möjligt att det kommer att vara svårt att hitta dig själv igen.

Det finns mycket information på nätet om både borderline i sig och information för dig som är/har varit i ett förhållande med någon som lider av borderline. Om du vill prata så kan vi även göra det.

Borderline är en hemsk personlighetsstörning, och jag lider både med de som själva lider av borderline men även till anhöriga. Man kan inte förklara borderline för någon som inte själv levt i det.

Jag finns är i PM, även på discord om du vill.

Permalänk
Medlem

Har ni hört uttrycket "som en finne i röven"? Om någon någonsin säger det till er så ska ni verkligen ta åt er.
För jag har fått en mitt mellan skinkorna. Och jag skojar inte, den är skitstörig!

Permalänk
Medlem

@jazon: Tja,

Bara släppa och gå vidare, historien som du varit med om kommer säkerligen hända igen med den "nya killen".

Fattar att det känns jobbigt nu men det låter som absolut bästa som kunde hända.

Slicka såren, ta din tid och hitta en stabil person!

Permalänk
Inaktiv
Skrivet av tBiorrith:

Har ni hört uttrycket "som en finne i röven"? Om någon någonsin säger det till er så ska ni verkligen ta åt er.
För jag har fått en mitt mellan skinkorna. Och jag skojar inte, den är skitstörig!

Hoppas du aldrig får uppleva en fistel..

Permalänk
Medlem
Skrivet av Allexz:

jazon,

1. Hon "glömde" inget, hon har lämnat det kvar med vilje för att ha en öppning, en "anledning" att kunna ta kontakt med dig.
Gå igenom huset själv, ta allt som är hennes, packa det i en låda och ställ det utanför dörren där hon bor nu.

Jag har själv varit i ett ganska långt förhållande med en tjej som bär diagnosen borderline, jag lämnade för över ett år sen och kan ärligt säga att det finns mycket spår kvar i mig själv efter den tiden.

Med lite tid och självdistans så tror jag att du snart kommer att inse att det är en gåva att ert förhållande nu är över, och för din egen skull se till att det stannar så.

Typiskt för borderline är att :
1. Hon antingen släpper dig som en sten och du ser aldrig henne igen
2. Hon kommer att försöka hålla sig kvar i ditt liv på ett eller annat sätt, och detta för att kaosen i hennes huvud aldrig kommer att ta slut.

Det verkar som att 2 kan vara aktuellt då hon ett flertal gånger redan verkar dra ut på processen att hämta hennes saker.
Du bör för din egen hälsas skull börja leta efter ett nytt jobb, att stanna där i deras närhet kommer att driva dig till depression eller värre.

//

Som du redan sagt så är det du som är manipulativ, det är du som är osäker, det är du som orsakar problemen och det är du som är manisk, åtminstone är det det som du får höra, oftast, förutom när du är helt underbar... men resten av tiden så är det du som är problemet.

I verkligheten så är det (till min vetskap) inte du som lider av en mycket svår personlighetsstörning, men du är utan tvekan medberoende i hennes sjukdom, så kallat co-dependant. Det är inget lätt i sig, det är en fruktansvärt svår manipulation du har genomgått under en längre tid och det är mycket möjligt att det kommer att vara svårt att hitta dig själv igen.

Det finns mycket information på nätet om både borderline i sig och information för dig som är/har varit i ett förhållande med någon som lider av borderline. Om du vill prata så kan vi även göra det.

Borderline är en hemsk personlighetsstörning, och jag lider både med de som själva lider av borderline men även till anhöriga. Man kan inte förklara borderline för någon som inte själv levt i det.

Jag finns är i PM, även på discord om du vill.

Jo det har ju synts i efterhand ang saker som egentligen är helt märkliga men som jag tagit som att det är så det är när man väl går i de och var dag blir mer skruvad åt det hållet. Jag känner att jag har tappat endel som du säger o är lite vilsen om vem jag är. Men det har hjälpt mig så sjukt mkt att läsa på om det. jag har läst forum och hemsidor som inriktar sig på just borderline och hur det är o leva med en partner med den diagnosen. Sen kommer det väldiga bromsar i att ta mig vidare i det hela, när det händer nya saker eller när hon kontaktar mig och manipulerar mig.

jag antar du heter samma på discord? isf kan jag slänga iväg pm där för det uppskattas väldigt. så svårt o förklara vad det är som händer med en i allt detta och så slipper jag skräpa ner hela tråden med skit.

Skrivet av winY:

@jazon: Tja,

Bara släppa och gå vidare, historien som du varit med om kommer säkerligen hända igen med den "nya killen".

Fattar att det känns jobbigt nu men det låter som absolut bästa som kunde hända.

Slicka såren, ta din tid och hitta en stabil person!

Jo jag har ju förstått att hon antagligen gjorde detta mot sitt förra ex med ang mig. och att de kommer upprepas flera gånger under hela hennes liv.
Att bara släppa de helt har jag lite svårt med, men jag arbetar på det. Som du säger också så är det de bästa som kunde hända. Det är så mkt mer som kunde gjort de hela värre än det faktiskt är i dagsläget.

Permalänk
Medlem
Skrivet av jazon:

Jag var sambo, och förlovad, med en tjej som har diagnosen bipolär 2. Den informationen fick jag redan från början i vår relation.
Vi köpte en lägenhet ihop för 2 år sen och letade nyligen hus då vi försökte skaffa barn i nästan ett års tid. Barnskapandet gick inte riktigt som de skulle fast vi försökte väldigt frekvent under den perioden som ägglossningen skulle vara.
Det gjorde henne väldigt ledsen o hon blev mer depp, det gjorde i sin tur att jag inte riktigt ville ta upp saker som hade med barn o göra för att inte strö sallt i såren. Ville inte hon skulle hamna i för stor deprission pga sin bipolaritet.

I början av vår relation så sa hon till mig att hennes mamma alltid skulle veta vad hon var o gjorde nbär hon var yngre och så även hennes ex när hon var tillsammans med honom. Detta gjorde att hon kände sig fängslad och sa at hon inte kunde ha de så i en relation.
Så jag valde att lita på henne, tog de hon sa som sanningar för varför skulle hon ljuga för mig? Dock hade jag sett lögner som hon sa till mig innan vi blev ett par men som jag aldrig konfronterade henne ang. När vi blev ett par så såg jag inte längre sådana tendenser tyckte jag.

Hon började festa lite mer med två olika kompisar i höstas och jag tyckte inte de var så lämpligt för hon blir så annorlunda när hon dricker. Allt från elak till helt sjukt översexuell mot mig. Slog de rätt så blev de hett sex helt enkelt.
Det blev alltid mer frånvarande sms när vi skrev när hon var ute ju mer kvällen gick. Detta har jag tolkat som att hon haft roligt.
Men eftersom hon inte ville ha ngn form av "övervakning" på sig så tjatade jag inte ang drickandet utan var beredd på o hämta henne om de behövdes, vilket de gjorde ett antal ggr.

(början av februari) Dock så upptäckte jag att hon hade fuffens för sig då hennes berättelse en kväll inte stämde med verkligheten, hon sa hon hade varit på ett uteställe men en kompis till mig hade varit på samma ställe men aldrig sett henne där.
Detta fick mig o undra vad fan hon sysslade med. Så när hon skulle ut igen dagen efter så spårade jag hennes mobil när det lät som lögner igen, detta var första gången jag gjort något liknande.
Då visar det sig att hon är hos en annan kille, jag får solklart panik. Ber henne komma hem men hon säger hon kommer om några timmar, så jag ber henne komma hem nu.

När hon kommer hem så frågar jag direkt om hon varit otrogen och hur länge. 3 ggr och senaste veckan får jag till svar. Hon ville kolla om de var henne de var fel på ang graviditeten.
Tycker det är helt bizzart de hon säger men köper det av ngn anledning. Hon lovar hon inte ska ha mer kontakt med killen som är ett krav från min sida.
Vi beslutar oss för att vi ska lappa ihop vår relation igen och bestämmer att vi ska börja dejta mer frekvent och lite andra ändringar som tex mindre mobil när vi är med varandra.

(mitten av februari) Vår första date sen allt hände så kläcker hon ur sig att hon vill ta en paus, en monogam paus. För att hitta sig själv, det handlar inte om någon annan kille säger hon.
Så efter vi ätit upp åker vi hem o hon packar en väska och flyttar in hos en gemensam vän. Jag är här i en ny chock och fattar fan ingenting. (Samma kväll så åker hon då hem till denna killen igen men de vet jag först senare)
Här gör jag allt för att tygla mig då jag har panik o vill bara att vi ska prata med varandra o försöka reda ut de. Det blir flera dagar i veckan som följer där jag får panik då jag ser de sitta o prata på jobbet. (vi jobbar alla 3 på samma arbete)
När jag ifrågasätter varför hon träffar honom när hon lovat, så övervakar jag och de kommer inte fungera om jag inte låter henne få pausen som hon behöver, han hade bara frågat varför hon slutat prata med henne hette de.
Jag frågar killen vad han vill min sambo men han har inte en aning vem jag är eller att min sambo hade partner. När jag frågar henne varför hon sagt till mig att hon berättat om mig för honom då de bara var vänner enligt henne så sa hon att det var för det var privat, de ska inte han veta.

(slutet av februari) Veckan efter här gör hon slut med mig, för att jag har inte kunnat låta henne vara o jag har övervakat henne heter det. En röd tråd igenom allt som händer är att hon skyller på mig. jag har gjort alla möjliga fel enligt henne.
Ytterligare en vecka efter detta så kommer hon hem till mig o vill prata. Jag som inte vill ngt mer än o prata om vad som händer för o reda ut allt träffar henne mer än gärna.
Vi sätter oss ner o pratar, hon säger hon vill vara ärlig mot mig. Då kläcker hon ur sig att hon är gravid med honom, sen åker hon iväg igen. helt jävla förstörd är jag. klarar knappt av o ta in den men bryter totalt ihop 4h senare.
(hon har träffat denna killen sen december bakom min rygg men de var hon inte ärlig med, de har jag fått höra av den gemensamma vännen hon bodde hos, denne fick veta det ett tag efter hon flyttat dit)

När det uppdagas att jag fått veta hon träffat honom sen december förnekar hon det. När jag berättar att jag fått den info så säger hon otrevligt "så din jävla förföljelsemani har inte försvunnit märker jag".
Allt slängs alltid i ansitktet på mig och det verkar vara väldigt viktigt för henne att jag ska målas upp som skurken i det hela alltid.

Efter att ha åkt fram o tillbaka i enorm jävla ångest ang allt detta (sjukt jobbigt o se de på jobbet, får ångest av de) så är vi i nutid.
Det skar sig mellan henne o den gemensamma vännen så hon bor hos den nya killen nu. hon ska dock få egen lägenhet snart och då ska hon hämta sina saker här. De enda hon tog med sig var några väskor kläder när hon drog, allt annat är kvar här.
jag har påpekat att det är jobbigt att gå i vårt hem när hon inte ens kan prata med mig o ge mig svar om något.
Efter att jag träffade en psykolog o berättade allt så sa denna att det är inte bara bipolär mitt ex var, utan även borderline. När jag ifrågasatte henne varför hon inte berättat det så var det för att det var privat.
Inte ens hennes familj vet om att hon är det, de fick nyligen reda på att hon var bipolär fast hon haft den diagnosen i 8 år, för det är privat...

jag har förstått att jag varit medberoende i hennes sjukdomar och därför jag slutat prata med människor hon inte tkr om, jag har anpassat saker jag gjort o sagt för att hon ska slippa tycka saker är jobbigt och så det inte blir ngn crash med hennes sjukdomar.

Nu till mitt problem: Jag har fastnat i sorgeprocessen. jag har accepterat och förstått att det inte är vi, att hon har en ny. Att den sambo jag hade inte längre finns kvar för hon är en helt annan person nu.
Dock har jag sjukt svårt att ta in hur hon kunde vara så svartsjuk o anklagande mot mig när jag pratade med nya människor. jag fick inte prata med tjejerna på min arbetsplats för då ville jag ha de, så jag har undvikit det för hennes skull.
Medan hon gick på date denna kille när vi var tillsammans (det har hon sagt i efterhand när jag hittade bevis för det) och mitt uppe i att försöka göra barn och gick på husvisningar som hon bokade. jag kan inte ta in de sveket och den totala vändningen som hon gjorde.
Kan man bara komma till en viss bit i sorgeprocessen? jag har inte ens försökt dejta någon annan då jag vill bli klar med detta först, jag har lite sår efter alla anklagelser hon kastat på mig som att jag är för tjock osv (170cm 65kg). jag vill reda ut mig själv i allt detta men det kanske är korkat?
jag umgås mer med vänner, gör saker själv osv. Jag vill sluta känna skuld i detta, hon har exemplariskt manipulerat på mig skuld i detta med att det är mitt fel att detta hände och jag kommer inte loss.
Så fort hon pratar med mig nu så är så gott som allt lögner och manipulerande.

Hon hämtade sina saker förra veckan (dock inte riktigt allt för hon glömde lite) och då jag fick post ännu en gång hit i hennes namn kollade jag om hon gjort adressändringen på ratsit för det vägrade hon göra innan för att då "blev hjon av med sina rättigheter" som hon kallade det.
Såg då att hon är skriven på den nya adressen, tillsammans med killen nu. De är redan sambos och det gjorde lite ont, jag känner mig grundlurad om allt som hon sagt. Fast jag vetat att det varit lögner så kändes de hårt o veta att hon lurar mig så.

TL:DR
Exet har gått vidare galet snabbt och jag har svårt att komma över sveket. Känslan av att vara grundlurad är enorm.

all text ovanför kanske inte är helt sammanhängande och jag kan ha missat endel. skrivit det i 3 omgångar för det blivit lite mkt.

Väl skrivet och beklagar verkligen. Det handlar om kontroll. Försök bara släppa det och häng på tinder och gör saker som inte får dig att tänka och analysera. Försök bryta tankemönster. Det kommer hjälpa med tiden. Försöka bara släppa kontrollen och att du behöver inte älta allting igen. Låter inte som en bra tjej alls. Hur bra ni än haft det låter det i läsarens ögon väldigt dumt gjort.
Hoppas det löser sig.

Visa signatur

🧠i9-10900k @ 3,7GHz 📹3080Ti STRIX OC 12GB 📼Corsair Vengeance 64GB
📰MSI MEG z490 Unify 💽Samsung 970 EVO plus 500GB/1TB 📺Asus PG348Q 34"

Permalänk
Medlem
Skrivet av jazon:

Jag var sambo, och förlovad, med en tjej som har diagnosen bipolär 2. Den informationen fick jag redan från början i vår relation.
Vi köpte en lägenhet ihop för 2 år sen och letade nyligen hus då vi försökte skaffa barn i nästan ett års tid. Barnskapandet gick inte riktigt som de skulle fast vi försökte väldigt frekvent under den perioden som ägglossningen skulle vara.
Det gjorde henne väldigt ledsen o hon blev mer depp, det gjorde i sin tur att jag inte riktigt ville ta upp saker som hade med barn o göra för att inte strö sallt i såren. Ville inte hon skulle hamna i för stor deprission pga sin bipolaritet.

I början av vår relation så sa hon till mig att hennes mamma alltid skulle veta vad hon var o gjorde nbär hon var yngre och så även hennes ex när hon var tillsammans med honom. Detta gjorde att hon kände sig fängslad och sa at hon inte kunde ha de så i en relation.
Så jag valde att lita på henne, tog de hon sa som sanningar för varför skulle hon ljuga för mig? Dock hade jag sett lögner som hon sa till mig innan vi blev ett par men som jag aldrig konfronterade henne ang. När vi blev ett par så såg jag inte längre sådana tendenser tyckte jag.

Hon började festa lite mer med två olika kompisar i höstas och jag tyckte inte de var så lämpligt för hon blir så annorlunda när hon dricker. Allt från elak till helt sjukt översexuell mot mig. Slog de rätt så blev de hett sex helt enkelt.
Det blev alltid mer frånvarande sms när vi skrev när hon var ute ju mer kvällen gick. Detta har jag tolkat som att hon haft roligt.
Men eftersom hon inte ville ha ngn form av "övervakning" på sig så tjatade jag inte ang drickandet utan var beredd på o hämta henne om de behövdes, vilket de gjorde ett antal ggr.

(början av februari) Dock så upptäckte jag att hon hade fuffens för sig då hennes berättelse en kväll inte stämde med verkligheten, hon sa hon hade varit på ett uteställe men en kompis till mig hade varit på samma ställe men aldrig sett henne där.
Detta fick mig o undra vad fan hon sysslade med. Så när hon skulle ut igen dagen efter så spårade jag hennes mobil när det lät som lögner igen, detta var första gången jag gjort något liknande.
Då visar det sig att hon är hos en annan kille, jag får solklart panik. Ber henne komma hem men hon säger hon kommer om några timmar, så jag ber henne komma hem nu.

När hon kommer hem så frågar jag direkt om hon varit otrogen och hur länge. 3 ggr och senaste veckan får jag till svar. Hon ville kolla om de var henne de var fel på ang graviditeten.
Tycker det är helt bizzart de hon säger men köper det av ngn anledning. Hon lovar hon inte ska ha mer kontakt med killen som är ett krav från min sida.
Vi beslutar oss för att vi ska lappa ihop vår relation igen och bestämmer att vi ska börja dejta mer frekvent och lite andra ändringar som tex mindre mobil när vi är med varandra.

(mitten av februari) Vår första date sen allt hände så kläcker hon ur sig att hon vill ta en paus, en monogam paus. För att hitta sig själv, det handlar inte om någon annan kille säger hon.
Så efter vi ätit upp åker vi hem o hon packar en väska och flyttar in hos en gemensam vän. Jag är här i en ny chock och fattar fan ingenting. (Samma kväll så åker hon då hem till denna killen igen men de vet jag först senare)
Här gör jag allt för att tygla mig då jag har panik o vill bara att vi ska prata med varandra o försöka reda ut de. Det blir flera dagar i veckan som följer där jag får panik då jag ser de sitta o prata på jobbet. (vi jobbar alla 3 på samma arbete)
När jag ifrågasätter varför hon träffar honom när hon lovat, så övervakar jag och de kommer inte fungera om jag inte låter henne få pausen som hon behöver, han hade bara frågat varför hon slutat prata med henne hette de.
Jag frågar killen vad han vill min sambo men han har inte en aning vem jag är eller att min sambo hade partner. När jag frågar henne varför hon sagt till mig att hon berättat om mig för honom då de bara var vänner enligt henne så sa hon att det var för det var privat, de ska inte han veta.

(slutet av februari) Veckan efter här gör hon slut med mig, för att jag har inte kunnat låta henne vara o jag har övervakat henne heter det. En röd tråd igenom allt som händer är att hon skyller på mig. jag har gjort alla möjliga fel enligt henne.
Ytterligare en vecka efter detta så kommer hon hem till mig o vill prata. Jag som inte vill ngt mer än o prata om vad som händer för o reda ut allt träffar henne mer än gärna.
Vi sätter oss ner o pratar, hon säger hon vill vara ärlig mot mig. Då kläcker hon ur sig att hon är gravid med honom, sen åker hon iväg igen. helt jävla förstörd är jag. klarar knappt av o ta in den men bryter totalt ihop 4h senare.
(hon har träffat denna killen sen december bakom min rygg men de var hon inte ärlig med, de har jag fått höra av den gemensamma vännen hon bodde hos, denne fick veta det ett tag efter hon flyttat dit)

När det uppdagas att jag fått veta hon träffat honom sen december förnekar hon det. När jag berättar att jag fått den info så säger hon otrevligt "så din jävla förföljelsemani har inte försvunnit märker jag".
Allt slängs alltid i ansitktet på mig och det verkar vara väldigt viktigt för henne att jag ska målas upp som skurken i det hela alltid.

Efter att ha åkt fram o tillbaka i enorm jävla ångest ang allt detta (sjukt jobbigt o se de på jobbet, får ångest av de) så är vi i nutid.
Det skar sig mellan henne o den gemensamma vännen så hon bor hos den nya killen nu. hon ska dock få egen lägenhet snart och då ska hon hämta sina saker här. De enda hon tog med sig var några väskor kläder när hon drog, allt annat är kvar här.
jag har påpekat att det är jobbigt att gå i vårt hem när hon inte ens kan prata med mig o ge mig svar om något.
Efter att jag träffade en psykolog o berättade allt så sa denna att det är inte bara bipolär mitt ex var, utan även borderline. När jag ifrågasatte henne varför hon inte berättat det så var det för att det var privat.
Inte ens hennes familj vet om att hon är det, de fick nyligen reda på att hon var bipolär fast hon haft den diagnosen i 8 år, för det är privat...

jag har förstått att jag varit medberoende i hennes sjukdomar och därför jag slutat prata med människor hon inte tkr om, jag har anpassat saker jag gjort o sagt för att hon ska slippa tycka saker är jobbigt och så det inte blir ngn crash med hennes sjukdomar.

Nu till mitt problem: Jag har fastnat i sorgeprocessen. jag har accepterat och förstått att det inte är vi, att hon har en ny. Att den sambo jag hade inte längre finns kvar för hon är en helt annan person nu.
Dock har jag sjukt svårt att ta in hur hon kunde vara så svartsjuk o anklagande mot mig när jag pratade med nya människor. jag fick inte prata med tjejerna på min arbetsplats för då ville jag ha de, så jag har undvikit det för hennes skull.
Medan hon gick på date denna kille när vi var tillsammans (det har hon sagt i efterhand när jag hittade bevis för det) och mitt uppe i att försöka göra barn och gick på husvisningar som hon bokade. jag kan inte ta in de sveket och den totala vändningen som hon gjorde.
Kan man bara komma till en viss bit i sorgeprocessen? jag har inte ens försökt dejta någon annan då jag vill bli klar med detta först, jag har lite sår efter alla anklagelser hon kastat på mig som att jag är för tjock osv (170cm 65kg). jag vill reda ut mig själv i allt detta men det kanske är korkat?
jag umgås mer med vänner, gör saker själv osv. Jag vill sluta känna skuld i detta, hon har exemplariskt manipulerat på mig skuld i detta med att det är mitt fel att detta hände och jag kommer inte loss.
Så fort hon pratar med mig nu så är så gott som allt lögner och manipulerande.

Hon hämtade sina saker förra veckan (dock inte riktigt allt för hon glömde lite) och då jag fick post ännu en gång hit i hennes namn kollade jag om hon gjort adressändringen på ratsit för det vägrade hon göra innan för att då "blev hjon av med sina rättigheter" som hon kallade det.
Såg då att hon är skriven på den nya adressen, tillsammans med killen nu. De är redan sambos och det gjorde lite ont, jag känner mig grundlurad om allt som hon sagt. Fast jag vetat att det varit lögner så kändes de hårt o veta att hon lurar mig så.

TL:DR
Exet har gått vidare galet snabbt och jag har svårt att komma över sveket. Känslan av att vara grundlurad är enorm.

all text ovanför kanske inte är helt sammanhängande och jag kan ha missat endel. skrivit det i 3 omgångar för det blivit lite mkt.

Har varit med om liknande jag med, ingenting sunt i en sån relation. De tenderar att skada allt och alla omkring. Manipulation är vardag för dem. Skrev även ett pm till dig.

Skickades från m.sweclockers.com

Permalänk
Medlem

@tBiorrith: Är det en cysta du har fått eller? Kan vara en pilonidalcysta. Om det stämmer, så är du fucked.

Permalänk
Medlem
Skrivet av tBiorrith:

Har ni hört uttrycket "som en finne i röven"? Om någon någonsin säger det till er så ska ni verkligen ta åt er.
För jag har fått en mitt mellan skinkorna. Och jag skojar inte, den är skitstörig!

Haft 5-6 stycken på snorren en i taget under åren, det är inget jag rekommenderar heller.

Visa signatur

Bara fanboys kallar folk för fanboy!

Permalänk
Medlem
Skrivet av anon173292:

Hoppas du aldrig får uppleva en fistel..

Skrivet av Malek96:

@tBiorrith: Är det en cysta du har fått eller? Kan vara en pilonidalcysta. Om det stämmer, så är du fucked.

Jag kan glädja er med att jag är symtomfri nu. Den lilla ömma knölen som var där förrut är borta nu när jag kollade i duschen

Permalänk
Medlem

Är sjukt nervös, ska skriva kontrakt idag på en lägenhet. Budgivningen är inte stängd ännu så kommer det någon jäkel och lägger över mig innan kontrakt skrivningen blir jag jättetjurig...

Visa signatur

Gaming :Define R5 | X370-PRO | Ryzen 2600 | RTX2080 | 16GB DDR4 3200MHz 14CL | SSD: 960 EVO M.2 500GB & 850 PRO 500GB
Media: Node 304 | B350m | Ryzen 2700X | 16GB DDR4 | 24TB HDD | 870 EVO NvME 500GB

Permalänk
Medlem
Skrivet av Ohdear:

Är sjukt nervös, ska skriva kontrakt idag på en lägenhet. Budgivningen är inte stängd ännu så kommer det någon jäkel och lägger över mig innan kontrakt skrivningen blir jag jättetjurig...

Hur gick det? Vann du?

Visa signatur

Bara fanboys kallar folk för fanboy!

Permalänk
Medlem
Skrivet av Masyve:

Hur gick det? Vann du?

Vi vann Är supernöjd med lägenheten och nu är stressnivån på 0. Skönt att det är klart!

Visa signatur

Gaming :Define R5 | X370-PRO | Ryzen 2600 | RTX2080 | 16GB DDR4 3200MHz 14CL | SSD: 960 EVO M.2 500GB & 850 PRO 500GB
Media: Node 304 | B350m | Ryzen 2700X | 16GB DDR4 | 24TB HDD | 870 EVO NvME 500GB

Permalänk
Medlem
Skrivet av Ohdear:

Vi vann Är supernöjd med lägenheten och nu är stressnivån på 0. Skönt att det är klart!

Inget sånt muntert här - skriv i den glada tråden

Visa signatur

🧠i9-10900k @ 3,7GHz 📹3080Ti STRIX OC 12GB 📼Corsair Vengeance 64GB
📰MSI MEG z490 Unify 💽Samsung 970 EVO plus 500GB/1TB 📺Asus PG348Q 34"

Permalänk
Medlem
Skrivet av griid:

Inget sånt muntert här - skriv i den glada tråden

Då kontrar jag och säger att jag är rätt så frustrerad då vi måste vänta tills september innan vi får flytta

Visa signatur

Gaming :Define R5 | X370-PRO | Ryzen 2600 | RTX2080 | 16GB DDR4 3200MHz 14CL | SSD: 960 EVO M.2 500GB & 850 PRO 500GB
Media: Node 304 | B350m | Ryzen 2700X | 16GB DDR4 | 24TB HDD | 870 EVO NvME 500GB

Permalänk
Medlem

Bänkdiskmaskinen pajade, vad är det för skitkvalité höll bara i 13år Trodde allt var frid och fröjd maskinen gick och skulle ta ut rena bestick till middagen, och allt var odiskat verkar vara värmelementet som pajat. Vi håller på att spara till husköp och håller inne alla utgifter som går men en diskmaskin är rena förhållanderäddaren för det finns nog ingen som tycker om att diska. Men hade inte tänkt köpa någon mer bänkdiskmaskin utan i så fall lägga pengarna på en stor maskin (där vi hyr nu så finns inget utrymme för en stor maskin) vilket elände..... jag hatar att diska det är en sak att diska sin tallrik/kopp på jobbet efter lunch men kastruller, stekpannor, knivar, matberedare och näe det här blir att köpa en bänkdiskmaskin ändå.

Visa signatur

“Hard times create strong men. Strong men create good times. Good times create weak men. And, weak men create hard times.”

Permalänk
Medlem
Skrivet av john_doe:

Bänkdiskmaskinen pajade, vad är det för skitkvalité höll bara i 13år Trodde allt var frid och fröjd manskinen gick och skulle ta ut rena bestick till middagen, och allt var odiskat verkar vara värmelementet som pajat. Vi håller på att spara till husköp och håller inne alla utgifter som går men en diskmaskin är rena förhållanderäddaren för det finns nog ingen som tycker om att diska. Men hade inte tänkt köpa någon mer bänkdiskmaskin utan i så fall lägga pengarna på en stor maskin (där vi hyr nu så finns inget utrymme för en stor maskin) vilket elände..... jag hatar att diska det är en sak att diska sin tallrik/kopp på jobbet efter lunch men kastruller, stekpannor, knivar, matberedare och näe det här blir att köpa en bänkdiskmaskin ändå.

Har en "ny" bänkdiskmaskin ståendes i garderoben för att jag inte kan koppla in den i nya lägenheten...
Och de nya kranarna är helt jävla värdelösa då man måste hålla i kranen för att få varmvatten annars går det tillbaka till mitten. Så måste tappa upp ett "bad" för att diska en jävla stekpanna t.ex...

Visa signatur

AMD 5800x3d | ASUS x570 | Samsung SSD EVO 850 500GB | Corsair 32GB (2x8GB) 3600Mhz | Noctua NH-D15 | ASUS TUF OC 4090 | Fractal design R6 | Corsair RM1000X | LG UltraGear 27GL850 x2

Permalänk
Medlem
Skrivet av Zippeer:

Har en "ny" bänkdiskmaskin ståendes i garderoben för att jag inte kan koppla in den i nya lägenheten...
Och de nya kranarna är helt jävla värdelösa då man måste hålla i kranen för att få varmvatten annars går det tillbaka till mitten. Så måste tappa upp ett "bad" för att diska en jävla stekpanna t.ex...

http://www.biltema.se/sv/Bil---MC/Bil-tillbehor/Bil-el/Kabelk...

...och dra fast ovan i lämplig punkt/pryl på diskbänken?

Visa signatur

CyberpowerPC Tracer III EVO: i7-9750H | GTX 1660 Ti | 16GB | 1250GB SSD

Permalänk
Medlem

@Choffe: Kan vara en lösning.

Funderar mer på att skruva upp kranen och ta bort fjädern eller vad det nu är som sitter där inne

Visa signatur

AMD 5800x3d | ASUS x570 | Samsung SSD EVO 850 500GB | Corsair 32GB (2x8GB) 3600Mhz | Noctua NH-D15 | ASUS TUF OC 4090 | Fractal design R6 | Corsair RM1000X | LG UltraGear 27GL850 x2

Permalänk
Medlem

Galen och jävligt irriterad på alla JÄVLA IDIOTER som står och filmar istället för att hjälpa till vid olyckor!!!
Polisen borde ta deras mobiler och krossa dom på plats.......................SKÄRPNING!!!!

Visa signatur

Ryzen 5 3600 @ 4.2 Ghz - Cooler Master Hyper 212 Black Edition
MSI B450M Mortar Max - Corsair Ryzen LPX 32GB 3600MHz / DDR4
Phanteks Eclipse P300 - PNY GeForce RTX 3070 8GB - Seasonic Focus+ / 650W / 80+ Gold
Samsung SSD 850 EVO 500GB - Kingston A400 SSD 480 GB
ACER Predator X34GS - Nobelchair Hero Black Edition

Permalänk
Medlem

@Mangee75: Det där är bedrövligt, det är nog illa att folk bara står och glor men att sedan ta fram kameran. Mobilerna kan verkligen ta fram det sämsta ur folk, vid brott, olyckor, mobbing/förnedring, i sociala sammanhang sitter folk med mobilerna bredvid varandra, telefonen har högre prio än allt annat tom sina egna barn, i trafiken ser jag många som håller på att orsaka olyckor pga mobiler.

Visa signatur

“Hard times create strong men. Strong men create good times. Good times create weak men. And, weak men create hard times.”

Permalänk
Medlem

Önskar alla en riktigt fin sommar, har precis gått på semester och så glad för det!

Visa signatur

Chassi: Corsair Obsidian 500 RGB SE / Systemdisk Samsung 980 PRO SSD: Samsung 850 PRO 250GB / SSD: Samsung 850 EVO 250GB / SSD: Crucial MX300 1TB / CPU: Ryzen 7 3800X @ 4,2 Ghz / Kylning: Noctua NH-D15S push/pull / GPU: MSI 3080Ti SUPRIM X / PSU: Corsair RM1200i / MB: ASUS X470-f Gaming / RAM: HyperX Fury 2x16GB 3600 mhz / OS: W10 / Mus: Logitech G903 / TB: Logitech G915 TKL Wireless / Ljud: Sound BlasterX Pro-Gaming AE-9, Blue Yeti , Sennheiser HD660S, Skärm: Acer Predator X34P @3440x1440 UltraWide

Permalänk
Medlem
Skrivet av john_doe:

@Mangee75: Det där är bedrövligt, det är nog illa att folk bara står och glor men att sedan ta fram kameran. Mobilerna kan verkligen ta fram det sämsta ur folk, vid brott, olyckor, mobbing/förnedring, i sociala sammanhang sitter folk med mobilerna bredvid varandra, telefonen har högre prio än allt annat tom sina egna barn, i trafiken ser jag många som håller på att orsaka olyckor pga mobiler.

Håller med till 100%
Man blir riktigt jävla förbannad.

Visa signatur

Ryzen 5 3600 @ 4.2 Ghz - Cooler Master Hyper 212 Black Edition
MSI B450M Mortar Max - Corsair Ryzen LPX 32GB 3600MHz / DDR4
Phanteks Eclipse P300 - PNY GeForce RTX 3070 8GB - Seasonic Focus+ / 650W / 80+ Gold
Samsung SSD 850 EVO 500GB - Kingston A400 SSD 480 GB
ACER Predator X34GS - Nobelchair Hero Black Edition

Permalänk
Medlem

@Valonen: Det är väl inget att vara Sur, Ledsen eller galen för?

https://www.sweclockers.com/forum/trad/952563-glad-exalterad-...

Visa signatur

AMD 5800x3d | ASUS x570 | Samsung SSD EVO 850 500GB | Corsair 32GB (2x8GB) 3600Mhz | Noctua NH-D15 | ASUS TUF OC 4090 | Fractal design R6 | Corsair RM1000X | LG UltraGear 27GL850 x2

Permalänk
Medlem
Skrivet av Zippeer:

@Valonen: Det är väl inget att vara Sur, Ledsen eller galen för?

https://www.sweclockers.com/forum/trad/952563-glad-exalterad-...

Du har helt rätt, läste "Glad" Tack för heads-up

Visa signatur

Chassi: Corsair Obsidian 500 RGB SE / Systemdisk Samsung 980 PRO SSD: Samsung 850 PRO 250GB / SSD: Samsung 850 EVO 250GB / SSD: Crucial MX300 1TB / CPU: Ryzen 7 3800X @ 4,2 Ghz / Kylning: Noctua NH-D15S push/pull / GPU: MSI 3080Ti SUPRIM X / PSU: Corsair RM1200i / MB: ASUS X470-f Gaming / RAM: HyperX Fury 2x16GB 3600 mhz / OS: W10 / Mus: Logitech G903 / TB: Logitech G915 TKL Wireless / Ljud: Sound BlasterX Pro-Gaming AE-9, Blue Yeti , Sennheiser HD660S, Skärm: Acer Predator X34P @3440x1440 UltraWide

Permalänk
Medlem

@jazon: Först och främst, fyfan. Jag lider med dig. Det låter som att du har gått igenom ett helvete med den här kvinnan. Starkt att du håller huvudet högt. Nu har du redan fått en massa bra råd men ville svara ändå då jag var om en liknande relation. Mitt ex (jag var runt 20 och hon 18) var bipolär och borderline (det fick jag dock inte lära mig förrän ett år efter vi hade gjort slut). Hon fick mig att må skit under i stort sett hela vår relation genom manipulation och jag var naiv och snäll (och kåt som fan, grymt bra sex) nog att jag köpte det. Jag avslutade tillslut relationen efter 2år och 6mån då jag inte orkade mer varpå hon fortsatte att höra av sig under minst 6 månader och försökte ge mig skuldkänslor och manipulera mig att på något vis få oss att bli tillsammans igen. Det var jobbigt.

Klipp alla band du har med henne, ignorera henne och gå vidare. Se till så hon försvinner ur ditt liv. Sedan kan du jobba på att bygga upp självkänslan igen. Umgås med vänner, aktivera dig och BÖRJA TRÄFFA ANDRA DAMER. Du verkar klok och förtjänar något riktigt bra.

Visa signatur

Rigg: Ncase M1 | ASUS z370i-gaming | delid 8700k@4.8 w NH-D9L | 32GB G.Skill TridentZ CL14 3200 | Samsung 970 EVO 1TB M.2 | EVGA GTX 1080 FTW Hybrid | Corsair SF600 | ASUS PG348Q

Permalänk
Medlem

@reque64
det har varit lite av ett helvete, nya osannolika saker kom upp var dag. hade jag inte haft de vännerna nära mig som jag pratade med hade jag nog gått sönder totalt.
hon har inte försökt få tillbaka mig alls men hon vill ha mig runt sitt lillfinger upplever jag. jag har börjat aktivera mig mer o de har hjälpt riktigt mkt. nu har de till o med börjat bli lite så att jag kan ta de lugnt utan o känna ensamheten slår mig i ansiktet.

pratade nyligen med några som varit i relation med personer med borderline. och det hjälpte otroligt mkt att få den biten, någon annan som varit med om liknande. det var en annan input än de som jag fick av vännerna som inte haft en sådan partner. sen ska man inte underskatta att prata av sig heller.

Permalänk
Medlem

Har idag jobbat 3 veckor utan en dag ledigt, och snittat 10h arbetsdag, ser inte ut som att det blir lättare arbetstider nästa vecka heller. Sliten räcker inte för att beskriva mitt sinnestillstånd.

Visa signatur

[AMD 1600][GTX 1060][Phanteks eclipse P300][8GB]
Spotify: Rap Reggae

[Citera för svar.]

https://soundcloud.com/ega-production

Permalänk
Medlem

Jag fick hem ett brev från länsförsäkringar i fredags där det står "Ditt autogiro hos länsförsäkringar upphör. Du kommer inom kort få dina försäkringspremier aviserade via inbetalningskort"

Jag har rätt svårt att förstå vad dom menar. Det som gäller är min hemförsäkring på min lägenhet och jag betalar ca 95 kr varje månad via autogiro men dom två senaste månaderna har jag missat betalning och det är i samband med att jag har fått en på kommunen som tar hand om mina pengar och gör upp en budget bara för att det ska bli lättare för mig. När han för över till mitt konto pengar så tar det alltid en dag, och har varit röda dagar nu så då har jag alltid missat betalnigarna eller när länsförsäkringarna ska dra pengar. Har missat flertal gånger efter jag har fått en som tar hand om mina pengar, och när jag har missat att ha pengar på mitt konto när dom ska dra så har dom bara dragit dubbla nästkommande månad.

Är det någon här som varit med om samma sak eller vet vad som kommer hända?
Jag undrar i första hand var "inbetalningskort" är för något, kan inte heller hitta det på länsförskringars hemsida?

Jag har kontaktat länsförsäkringar men dom kommer knappast svara på det idag, och är stressad och oroad över vad det betyder så jag hoppas på att kunna få hjälp här

Tack på förhand.

Visa signatur

Punch a fish make a wish

Permalänk
Inaktiv
Skrivet av jazon:

Jag var sambo, och förlovad, med en tjej som har diagnosen bipolär 2. Den informationen fick jag redan från början i vår relation.
Vi köpte en lägenhet ihop för 2 år sen och letade nyligen hus då vi försökte skaffa barn i nästan ett års tid. Barnskapandet gick inte riktigt som de skulle fast vi försökte väldigt frekvent under den perioden som ägglossningen skulle vara.
Det gjorde henne väldigt ledsen o hon blev mer depp, det gjorde i sin tur att jag inte riktigt ville ta upp saker som hade med barn o göra för att inte strö sallt i såren. Ville inte hon skulle hamna i för stor deprission pga sin bipolaritet.

I början av vår relation så sa hon till mig att hennes mamma alltid skulle veta vad hon var o gjorde nbär hon var yngre och så även hennes ex när hon var tillsammans med honom. Detta gjorde att hon kände sig fängslad och sa at hon inte kunde ha de så i en relation.
Så jag valde att lita på henne, tog de hon sa som sanningar för varför skulle hon ljuga för mig? Dock hade jag sett lögner som hon sa till mig innan vi blev ett par men som jag aldrig konfronterade henne ang. När vi blev ett par så såg jag inte längre sådana tendenser tyckte jag.

Hon började festa lite mer med två olika kompisar i höstas och jag tyckte inte de var så lämpligt för hon blir så annorlunda när hon dricker. Allt från elak till helt sjukt översexuell mot mig. Slog de rätt så blev de hett sex helt enkelt.
Det blev alltid mer frånvarande sms när vi skrev när hon var ute ju mer kvällen gick. Detta har jag tolkat som att hon haft roligt.
Men eftersom hon inte ville ha ngn form av "övervakning" på sig så tjatade jag inte ang drickandet utan var beredd på o hämta henne om de behövdes, vilket de gjorde ett antal ggr.

(början av februari) Dock så upptäckte jag att hon hade fuffens för sig då hennes berättelse en kväll inte stämde med verkligheten, hon sa hon hade varit på ett uteställe men en kompis till mig hade varit på samma ställe men aldrig sett henne där.
Detta fick mig o undra vad fan hon sysslade med. Så när hon skulle ut igen dagen efter så spårade jag hennes mobil när det lät som lögner igen, detta var första gången jag gjort något liknande.
Då visar det sig att hon är hos en annan kille, jag får solklart panik. Ber henne komma hem men hon säger hon kommer om några timmar, så jag ber henne komma hem nu.

När hon kommer hem så frågar jag direkt om hon varit otrogen och hur länge. 3 ggr och senaste veckan får jag till svar. Hon ville kolla om de var henne de var fel på ang graviditeten.
Tycker det är helt bizzart de hon säger men köper det av ngn anledning. Hon lovar hon inte ska ha mer kontakt med killen som är ett krav från min sida.
Vi beslutar oss för att vi ska lappa ihop vår relation igen och bestämmer att vi ska börja dejta mer frekvent och lite andra ändringar som tex mindre mobil när vi är med varandra.

(mitten av februari) Vår första date sen allt hände så kläcker hon ur sig att hon vill ta en paus, en monogam paus. För att hitta sig själv, det handlar inte om någon annan kille säger hon.
Så efter vi ätit upp åker vi hem o hon packar en väska och flyttar in hos en gemensam vän. Jag är här i en ny chock och fattar fan ingenting. (Samma kväll så åker hon då hem till denna killen igen men de vet jag först senare)
Här gör jag allt för att tygla mig då jag har panik o vill bara att vi ska prata med varandra o försöka reda ut de. Det blir flera dagar i veckan som följer där jag får panik då jag ser de sitta o prata på jobbet. (vi jobbar alla 3 på samma arbete)
När jag ifrågasätter varför hon träffar honom när hon lovat, så övervakar jag och de kommer inte fungera om jag inte låter henne få pausen som hon behöver, han hade bara frågat varför hon slutat prata med henne hette de.
Jag frågar killen vad han vill min sambo men han har inte en aning vem jag är eller att min sambo hade partner. När jag frågar henne varför hon sagt till mig att hon berättat om mig för honom då de bara var vänner enligt henne så sa hon att det var för det var privat, de ska inte han veta.

(slutet av februari) Veckan efter här gör hon slut med mig, för att jag har inte kunnat låta henne vara o jag har övervakat henne heter det. En röd tråd igenom allt som händer är att hon skyller på mig. jag har gjort alla möjliga fel enligt henne.
Ytterligare en vecka efter detta så kommer hon hem till mig o vill prata. Jag som inte vill ngt mer än o prata om vad som händer för o reda ut allt träffar henne mer än gärna.
Vi sätter oss ner o pratar, hon säger hon vill vara ärlig mot mig. Då kläcker hon ur sig att hon är gravid med honom, sen åker hon iväg igen. helt jävla förstörd är jag. klarar knappt av o ta in den men bryter totalt ihop 4h senare.
(hon har träffat denna killen sen december bakom min rygg men de var hon inte ärlig med, de har jag fått höra av den gemensamma vännen hon bodde hos, denne fick veta det ett tag efter hon flyttat dit)

När det uppdagas att jag fått veta hon träffat honom sen december förnekar hon det. När jag berättar att jag fått den info så säger hon otrevligt "så din jävla förföljelsemani har inte försvunnit märker jag".
Allt slängs alltid i ansitktet på mig och det verkar vara väldigt viktigt för henne att jag ska målas upp som skurken i det hela alltid.

Efter att ha åkt fram o tillbaka i enorm jävla ångest ang allt detta (sjukt jobbigt o se de på jobbet, får ångest av de) så är vi i nutid.
Det skar sig mellan henne o den gemensamma vännen så hon bor hos den nya killen nu. hon ska dock få egen lägenhet snart och då ska hon hämta sina saker här. De enda hon tog med sig var några väskor kläder när hon drog, allt annat är kvar här.
jag har påpekat att det är jobbigt att gå i vårt hem när hon inte ens kan prata med mig o ge mig svar om något.
Efter att jag träffade en psykolog o berättade allt så sa denna att det är inte bara bipolär mitt ex var, utan även borderline. När jag ifrågasatte henne varför hon inte berättat det så var det för att det var privat.
Inte ens hennes familj vet om att hon är det, de fick nyligen reda på att hon var bipolär fast hon haft den diagnosen i 8 år, för det är privat...

jag har förstått att jag varit medberoende i hennes sjukdomar och därför jag slutat prata med människor hon inte tkr om, jag har anpassat saker jag gjort o sagt för att hon ska slippa tycka saker är jobbigt och så det inte blir ngn crash med hennes sjukdomar.

Nu till mitt problem: Jag har fastnat i sorgeprocessen. jag har accepterat och förstått att det inte är vi, att hon har en ny. Att den sambo jag hade inte längre finns kvar för hon är en helt annan person nu.
Dock har jag sjukt svårt att ta in hur hon kunde vara så svartsjuk o anklagande mot mig när jag pratade med nya människor. jag fick inte prata med tjejerna på min arbetsplats för då ville jag ha de, så jag har undvikit det för hennes skull.
Medan hon gick på date denna kille när vi var tillsammans (det har hon sagt i efterhand när jag hittade bevis för det) och mitt uppe i att försöka göra barn och gick på husvisningar som hon bokade. jag kan inte ta in de sveket och den totala vändningen som hon gjorde.
Kan man bara komma till en viss bit i sorgeprocessen? jag har inte ens försökt dejta någon annan då jag vill bli klar med detta först, jag har lite sår efter alla anklagelser hon kastat på mig som att jag är för tjock osv (170cm 65kg). jag vill reda ut mig själv i allt detta men det kanske är korkat?
jag umgås mer med vänner, gör saker själv osv. Jag vill sluta känna skuld i detta, hon har exemplariskt manipulerat på mig skuld i detta med att det är mitt fel att detta hände och jag kommer inte loss.
Så fort hon pratar med mig nu så är så gott som allt lögner och manipulerande.

Hon hämtade sina saker förra veckan (dock inte riktigt allt för hon glömde lite) och då jag fick post ännu en gång hit i hennes namn kollade jag om hon gjort adressändringen på ratsit för det vägrade hon göra innan för att då "blev hjon av med sina rättigheter" som hon kallade det.
Såg då att hon är skriven på den nya adressen, tillsammans med killen nu. De är redan sambos och det gjorde lite ont, jag känner mig grundlurad om allt som hon sagt. Fast jag vetat att det varit lögner så kändes de hårt o veta att hon lurar mig så.

TL:DR
Exet har gått vidare galet snabbt och jag har svårt att komma över sveket. Känslan av att vara grundlurad är enorm.

all text ovanför kanske inte är helt sammanhängande och jag kan ha missat endel. skrivit det i 3 omgångar för det blivit lite mkt.

Ni hade svårt att få barn och hon ökade sina chanser genom att träffa fler killar, jag ser inget konstigt med detta. Beteendet förekommer även inom djurriket.

Problemet är att normen idag är att vara "mentalt instabil" så man får passa sig. Angående partner så köp en grym dator istället, sedan kan man tillbringa tid med tjejer om man vill. Men ta inte för allvarligt på det. Problemet är när man blandar in känslor istället för förnuft så kan man lätt blir sårad.

Angående diagnosen bipolär så ser jag det mer som att alla har humörsvängningar, vissa mer än andra. De som har mer så finns det en liten del som uppsöker läkare, ofta är det föräldrar som tvingar dem och en del av dessa får en diagnos.