Permalänk
Medlem

Direktdemokraterna som förra valet.

Permalänk
Medlem

Lätt en röst på S. Dock måste dom dumpa Mp.

Sen önskar jag nästan att SD får lite makt, trots att deras gäng består mest av muppar. Det är bara att kolla antal politiska vildar i riksdagen dom ståtar med...Anledningen till detta är för att jag vill se hur dom tillsammans med Alliansen åter igen kör ner landet i avloppet.

Dock är det inget nytt för oss lite insatta. Varje gång det har varit en borgerlig regering så måste S städa upp efter dom. Sen har folk mage att skylla på S när man inte ens har förmågan att se helheten.

Visa signatur

Chassi: Fractal Design Define R4 Nätagg: Cooler Master v700
Processor: AMD Ryzen 5600X Moderkort: Gigabyte B550M DS3H
Kylare: Cooler Master Hyper 212 Black Edition Gpu: Gigabyte GTX 1080
Ram: HyperX 16GB DDR4 3600MHz CL17
SSD: Kingston M2 512GB Skärm: Gigabyte M27Q

Permalänk
Medlem
Skrivet av Lagerlöf:

Jag är så fundersam över varför alla som röstar SD tror att det ska bli bättre?

Om SD hamnar i regeringsställning så tror jag inte att allt blir bättre dagen efter på något automagiskt sätt. Däremot hoppas jag att dom kan driva igenom förändringar till gagn för medborgare om det blir aktuellt med att dom hamnar i regeringen.

Visa signatur

Cooler Master ATCS840 | Cooler Master Silent Pro Gold 1200W | Fractal Design Newton R3 1000W
ASUSTeK Z9PE-D8 WS | 2x Intel Xeon E5-2697 v2 | Kingston 128 GB DDR3 ECC | Gigabyte Geforce GTX 1070 Ti
BOINC : asteroids | einstein | enigma | milkyway | seti | universe | TheSkyNet POGS

Permalänk
Medlem

SD 100%
Enda sättet att visa sitt missnöje med invandringen och alla effekter det fått.

Permalänk
Medlem
Skrivet av lasseTM:

@MsSmith:
Problemet är ju att du är ju precis lika mycket ute och cyklar som SD när du säger så.
Sitt i din sandlåda och kasta paj mot SD så kommer dom att kasta tillbaka eller så kan man mogna upp och ta en diskussion med en stor del av Sveriges befolkning.
Alla röster räknas och att du inte tycker att Sverige har ett max tak på invandringen så finns det andra som tycker att det finns.
Någon måste betala för kalaset och de andra partiernas lösning är ju att höja skatter så att de som tjänar pengar flyr landet dvs Sverige blir fattigare eller så tar vi ännu bara ett "litet" lån.

Klart att folk vill få en pension istället för att slänga pengar på Bert och hans bostäder för 500:- dagen för en etta.

Jag vill bara nämna att jag inte sympatiserar med SD men jag är bara trött på alla jävla södermänniskor som bor i en bubbla och inte förstår situationen i Malmö eller Södertälje och är nöjda så länge surdegsbröd bakas i stenugn på Södermalm.
Eller politiker som skattefuskar med miljoner du tjänar i Bryssel för att sedan komma hem och höja skatterna.

Sedan är det ju faktiskt så att nästan alla nya partier startar som ett enfrågeparti för att sedan utvecklas.
Kolla bara på MP, men idag räknas dom som etablerade.

Ja precis, för det så är det fungerar... (nej det gör det inte, det är ironi och du har fel).
Det är just det här som är problemet - vare sig du eller särskilt många andra här förstår hur samhället fungerar eller hur förutsättningarna verkligen är. Om du kallar det för att kasta paj mot rakt ut rasistiska människor och partimedlemmar, ja då är det så (ta stjärnskotten med järnrör som sedan emigrerade med motiveringen att "detta land inte tar emot invandrare" eller det senaste bidraget från Växjö). Det är bara att läsa på valfri "stå upp för..." grupp så kanske man ska fundera på vad man sympatiserar med.

Den verkliga bubblan består snarare av alla SD-anhängare, människor från "Livets hårda skola" och alla andra som tror sig "säga sanningen trots att de blir kallade rasister".

Permalänk

Redan, en tråd om valet... mer än 100 dagar kvar ju, och med en stor del som väljer sista veckan.
Och jag som funderat i flera månader vad jag skulle skriva i en kommande tråd.
Börjar med att döma ut sökmotorn här då jag fick be google om hjälp som hittar förra val tråden fastän jag sökte på "val 2014" här:
#13511553

http://www.statsskuld.com/
Verkar gå bättre för landet ekonomiskt när det gäller skulder men hur går det för landet internt?
Som jag minns det så påpekade jag att det saknas resurser, och då kanske inte kapital utan människor att ta hand om allt som händer i det här landet och sen rätt personer, och det har inte blivit bättre med tiden, samtidigt som byråkrati sätter käppar i hjulen för människors liv bara för att vi har efterbliven byråkrati skapat av våra politiker eller nån annan idiot.
Ett exempel på hur integrationen/byråkrati fungerar dåligt för att nämna ett exempel:
https://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=83&artik...
eller att det kan ta upp till 16 år för att få ett jobb?
https://www.svt.se/nyheter/val2018/hennes-livs-forsta-arbetsd...

Det jag främst av allt vill säga att ett parti som har förkortningen MP saknar allt vad har med miljö i sin beskrivning, hitta på själv vad M'et egentligen står för sedan Åsa Romson tog över piskan av det partiet.
Människan är den som skapar större delen av alla miljöproblem på denna planet och att blanda in humanism med miljö när vi lever i ett kortsiktigt konsumptionssamhälle som inte bryr sig för fem öre vad som händer om 20 år när man går i pension eller exempelvis när sanden tar slut för att vi ska ju bo i betonghus eller när haven är fyllda med plast. Stor fokus borde sen riktas hur vårat hav Östersjön ser ut och hur man förbättrar situationen av något som kallas MP och så vidare, men det jag hör i media är något helt annat av detta parti.
De börjar ju nosa lite på detta med en ny skatt fast lite patetiskt låg men jag anser att skatten ska vara stigande för varje resa du gör så att de som reser flera ggr utomlands ska betala för ditt miljöskadetänkande och då minst tre siffrigt.

Sen verkar det finnas ett visst självhat mot detta land då vissa hellre vill gå till Ica och känna sig som en turist. Vill jag vara en turist så åker jag utomlands. Jag antar att denna mening kan verka kränkande men när jag besökte Marocko för över 20 år sedan såg jag tiggare där, är det det samhället vi vill eftersträva som en målbild på välfärdsstat?

En annan sak om miljö:
Din mobil skapar 86 kilo avfall, och det här var 2015. Jättebra miljö tanke att alla ska betala räkningar med sina telefoner, att göra allt med sin telefon, och sen vill ju kapitalisterna det blå laget(säkert det röda laget också) att vi ska köpa nya vart annat år
http://www.worldometers.info/se/
Mobiltelefoner sålda i dag ca 5973000 +
Många kilo avfall blir det...
Eller Befolkningsökning i år på över 3299000 + det blir 3 Sverige extra på 5 månader... Vi är en minoritet på denna planet.

Visa signatur

An application program (sometimes shortened to application) is any program designed to perform a specific function directly for the user or, in some cases, for another application program.
https://www.userbenchmark.com/ Talar om vad du har!

Permalänk
Medlem
Skrivet av Pusher:

Lätt en röst på S. Dock måste dom dumpa Mp.

Sen önskar jag nästan att SD får lite makt, trots att deras gäng består mest av muppar. Det är bara att kolla antal politiska vildar i riksdagen dom ståtar med...Anledningen till detta är för att jag vill se hur dom tillsammans med Alliansen åter igen kör ner landet i avloppet.

Dock är det inget nytt för oss lite insatta. Varje gång det har varit en borgerlig regering så måste S städa upp efter dom. Sen har folk mage att skylla på S när man inte ens har förmågan att se helheten.

Hoppas du skojar nu - snacka om att tro lite väl högt om sig själv. "Lite insatta", du har ju fel om princip allt. I datatermer skulle du lika gärna kunna rekommendera en Cyrix processor från förra århundradet som prestandaalternativ till ett datorbygge.

Permalänk
Medlem

SD, mest för att jag varit kontakt med konsekvenerna vad massinvandringen har gjort ( det är inte bra för nuvarande invånare eller invandrarna ).

Det är just nu det enda jag bryr mig om då det påverkar mig direkt, sen att sossar och moderater fortsätter med sitt skitsnack och aldrig levererar något gör ju inte saken bättre för dem.

Sista 30 åren så har nog ingen ändrat något märkvärdigt förutom piratpartiet/sverigedemokraterna, vilket säger lite om vafan 80% av politikerna håller på med.

Permalänk
Medlem

Jag tänkte på pirat partiet men är inte 100 än. Jag kommer i alla fall inte rösta på SD därför att jag tycker de har fel tanke. Men det är min mening och alla tycker ju annorlunda så jag respekterar alla andra väljare.

Skickades från m.sweclockers.com

Permalänk
Avstängd

Jag avskyr Parti-lojalitet, jag har Röstat på både Centern och Piratpartiet innan i olika val. Kort om min uppfattning av varje parti.

Efter December överenskommelsen så dog alla partier för mig när jag såg vad jag trodde vara en opposition plötsligt sitta i knä på regeringen.

PP; jag övergav dem när dem började parta om Feminismen.
Centern; var en gång för landsbygden men nu kapat av hipsters och före detta miljöpartister
MP; Har den sämsta miljöpolitiken och inte konsekvenstänk.
M; Valfläskar endast och har inget nytt att komma med samt att Hanif bali försöker fiska väljare ifrån SD utan framgång.
L; Skola hit och dit.
KD; Ebba Bush Thor är bland dem bättre då hon bröt DÖ, men Partiet står bara för pensionärer och är som MP ett en frågeparti.
V; Kommunister, även om Jonas Sjöstedt lever som han lär så gör resten av partiet inte det plus att deras politik har lika mycket självskadebeteende som MP.
S; Har gått ifrån ett parti som kan bygga en nation till en cirkus, dem enda som röstar på S nu mera gör det för att dem alltid har gjort det.
SD; har breddat sin politik genom åren och har överlägset den bästa partiledaren. det enda dem saknar är en miljöpolitik men Sverige som är ett land med runt 10m invånare behöver inte ha världens bästa miljöpolitik för det behöver länder som Kina och Indien.

Jag kommer Rösta SD för jag anser att vi borde följa Japan och Syd-Koreas utveckling och SD är närmast Japan in sin politik, att öka BNP varje år är inte allt och efter ett årtionde av att japans Ekonomi har gått trögt är dem på gång igen.

Jag är inget större fan av det nuvarande Demokratiska systemet där politiker bestämmer sina egna löner eller där det finns en "Demokrati minister" som skall utveckla Demokratin, hur? Demokrati ministern är där vi kan se den styrande elitens förakt emot folket om dem ville utveckla demokratin dvs folkstyret så borde dem öppna för mer folkomröstningar som Schweiz. Men dem senaste åren så har det allt mer börjat lika 1984.

Visa signatur

New: Asus x370 prime pro, Ryzen 1700 (@3.925ghz) , Ripjaws V 16GB 3600 MHz (@3200mhz 14c). https://valid.x86.fr/curj7r
Radeon VII.

Permalänk
Medlem
Skrivet av MsSmith:

Hoppas du skojar nu - snacka om att tro lite väl högt om sig själv. "Lite insatta", du har ju fel om princip allt. I datatermer skulle du lika gärna kunna rekommendera en Cyrix processor från förra århundradet som prestandaalternativ till ett datorbygge.

Nej, jag skojar inte, särskilt inte om datorkomponenter eller politik. Vidare får du gärna visa vart mina fel ligger. Att du slänger ur dig en massa trams gör dig knappast mer trovärdig.

Visa signatur

Chassi: Fractal Design Define R4 Nätagg: Cooler Master v700
Processor: AMD Ryzen 5600X Moderkort: Gigabyte B550M DS3H
Kylare: Cooler Master Hyper 212 Black Edition Gpu: Gigabyte GTX 1080
Ram: HyperX 16GB DDR4 3600MHz CL17
SSD: Kingston M2 512GB Skärm: Gigabyte M27Q

Permalänk
Avstängd
Skrivet av Kevlarheart:

OJOJ visste inte att det fanns så många "sverige vänner" här på swec!

"sverigevänner" finns överallt bara att alla i detta land är för fega för att sticka ut o "tycka fel".
Kolla på förfallet som blivit senaste 20 åren.

Permalänk
Avstängd
Skrivet av Pusher:

Lätt en röst på S. Dock måste dom dumpa Mp.

Sen önskar jag nästan att SD får lite makt, trots att deras gäng består mest av muppar. Det är bara att kolla antal politiska vildar i riksdagen dom ståtar med...Anledningen till detta är för att jag vill se hur dom tillsammans med Alliansen åter igen kör ner landet i avloppet.

Dock är det inget nytt för oss lite insatta. Varje gång det har varit en borgerlig regering så måste S städa upp efter dom. Sen har folk mage att skylla på S när man inte ens har förmågan att se helheten.

Städa upp som i att ge slösa bort hälften av alla våra skattepengar på totalt värdelösa initiativ o andra hälften går till SOC fall och ensamkommande flykting-30-åringar.

Tummen upp

Permalänk
Medlem

@Broder Truck:

Du menar de sju etablerade partierna som förenats av en enda fråga, dvs fortsatt massinvandring, right? Så till den vida grad att de låter SD bli största eller näst största parti från ingenstans på ett par mandatperioder.

Btw, SD brukar få bäst betyg vad gäller migration och ofta bäst eller näst bäst vad gäller kriminalpolitik och försvar. Övriga partier låtsas nu vilja röra sig i SD:s riktning, men folk inser att de inte menar allvar och därför lyckas inte finten. Så om det var SD du menade, så har du fel på alla tänkbara sätt.

mvh

Permalänk
Medlem
Skrivet av MsSmith:

Precis - demokrati. Främlingsfientlighet och "rasfrågor" hör inte dit. I övrigt har de ingen genomförbar politik och kan på sin höjd anses som ett konservativt enfrågeparti. Det finns anledningar till att övriga partier som helhet inte pratar med SD och jag hoppas att det fortsätter och jag utgår också från att majoriteten här aldrig kan räkna ut varför det är så. Är dock inte särskilt förvånad att många användare här röstar på SD eller åtminstone sympatiserar.

Ja, anledningen är att de vet om att de skadat Sverige allvarligt för flera generationer framöver och kanske för alltid. Då gör det såklart ont när någon slutligen sätter fingret på vem som orsakat problemen. Därför vill de inte tala med SD. De tiger hellre hela vägen in a kaklet oavsett hur dåligt det är för landet.

Lustigt att du tycker SD är ett enfrågepart när de andra partierna nu tävlat om att öka försvarsbudget, fler poliser osv. Saker som SD jobbat för i två mandatperioder. Samma sak med migration, även om de bara låtsas. Att kalla SD för ett enfrågeparti visar att du är okunnig.

Permalänk
Medlem

7-klövern bär ansvaret för förfallet i landet. Detta har pågått under många år men har blivit allt värre sedan omkring 2006 fram till idag. Nu vill dessa politiker, som har orsakat Sverige så mycket elände, få förnyat förtroende att ordna upp skiten som de har ställt till med. Mitt förtroende för 7K är 0. Så rösta på något annat!

Permalänk
Medlem

Såg inte Alternativ för Sverige på listan så röstade "Annat".

Visa signatur

Intel I7 7770K || MSI GeForce GTX 1080 Ti Gaming X || Samsung 840 Pro 256GB || Samsung 850 EVO 500GB || WD Red 2TB || MSI Z270 GAMING PRO CARBON || Corsair 16GB DDR4 3000Mhz || Corsair RM750x 750W || Cooler Master Hyper 212 EVO || Acer 27" Predator XB271HUA || Qpad MK-50 || Fractal Design Define S || Steelseries Rival 300 || Sennheiser PC350 SE ||

Permalänk
Medlem
Skrivet av Pusher:

Nej, jag skojar inte, särskilt inte om datorkomponenter eller politik. Vidare får du gärna visa vart mina fel ligger. Att du slänger ur dig en massa trams gör dig knappast mer trovärdig.

Ptja, vad som sägs om... ja... allt?
Är helt ointresserad av vem som är trovärdig, men du har liksom fel och verkar vara helt faktaresistent. Men som S-anhängare du är så är jag egentligen inte förvånad då det är en ideologi och inte logik som S förespråkar. Tänker bara göra två exempel här så inte tråden spårar helt:

1. Av modern tids största lågkonjuktur lyckas allianspartierna ta Sverige till ett svagt plus ekonomiskt, minskar arbetslösheten och sjukvårdsköerna.
2. I modern tids största högkonjuktur lyckas nuvarande regering att öka arbetslösheten, öka sjukvårdsköerna och vill låna sig till framgång runt infrastruktur samtidigt som man inte når sina inflationsmål. I valåret lyckas man också stoppa bostadsbyggandet samt drämma till med drastiska LSS ändringar som är så galna att även de till slut inser detta och tvingas backa...

Men jag förstår om du inte håller med, trots allt så är S styrda av en ideologi och inte sunt förnuft.

Permalänk
Medlem

Allvarligt orkar egentligen inte skriva något... Men SD enfrågepartiet? Tror ni att röster på dem löser något?

Permalänk
Medlem

Lutar åt centerpartiet, men vi får se vad det blir när valet kommer närmare.

Visa signatur

[AMD 1600][GTX 1060][Phanteks eclipse P300][8GB]
Spotify: Rap Reggae

[Citera för svar.]

https://soundcloud.com/ega-production

Permalänk
Medlem
Skrivet av Ice Frontier:

Ja, anledningen är att de vet om att de skadat Sverige allvarligt för flera generationer framöver och kanske för alltid. Då gör det såklart ont när någon slutligen sätter fingret på vem som orsakat problemen. Därför vill de inte tala med SD. De tiger hellre hela vägen in a kaklet oavsett hur dåligt det är för landet.

Lustigt att du tycker SD är ett enfrågepart när de andra partierna nu tävlat om att öka försvarsbudget, fler poliser osv. Saker som SD jobbat för i två mandatperioder. Samma sak med migration, även om de bara låtsas. Att kalla SD för ett enfrågeparti visar att du är okunnig.

Eller så har jag ett par företag som jobbar direkt under EU och har kopplingar direkt till Erasmus+/ESF och verksamhet inom Europa? Jag skulle tro på det senare och är kunnig nog för att bli besviken på detta sk communityt.

Permalänk
Avstängd

Att jag ser flera som skriver att de ska rösta blankt eller avstå säger ju lite om nivån i denna tråden...

Visa signatur

FD Meshify C TG | 9600k @ 4800Mhz (1.27v) | Cryorig H7 Quad Lumi
MSI Z390-A PRO | G.Skill 16GB 3200Mhz CL16 | Samsung 860 EVO
Palit RTX 2070 | Seasonic Prime Ultra 750W

Permalänk
Skrivet av klonklonk:

Är du verkligen överraskad eller är du ironisk?

Jag kanske är blind. Men jag var faktiskt åtminstone lite överraskad!

Visa signatur

ALIENWARE Predator 2.0 chassi svart | i7 4770k | ASUS strix GTX 970 4GB | corsair RMX750 | Corsair 16GB DDR3 1600MHZ | AOC G2460PF | Razer Blackwidow Ultimate Stealth | Razer Deathadder ELITE | Razer Tiamat 2.2

Permalänk

SD Ofc som stockholmare finns det ju knappast något annat val. Man blir ju mörkrädd när man åker igenom T-centralen

Visa signatur

Main dator: | I7 8700k | 2x 1080ti strix oc | Corsair obsidaian 750d | Samsung 970 Pro 512gb | Corsair H150i push pull | ASUS Z370 ROG MAXIMUS X FORMULA | Corsair Rm 850w | Asus rog swift 34 | 16gb ram gskill rgb |

Lan dator: | Corsair obsidain 250D | I7 7700k | Asus 1070 strix oc | corsair 16gb ram | benq XL 27 144hz | MSI Z270I Gaming Pro Carbon AC |

Who dares wins

Permalänk
Medlem
Skrivet av Multithread:

Hej

Ekonomin gör att det faktiskt går att bedriva ett samhälle. Sjukvård, skola osv.

Vem lyssnar du på som säger att det går bra för Sverige?

Statsskulden ökar för varje dag mitt i en högkonjunktur. Människor har en högre belåningsgrad än någonsin förut.
Utanförskapen ökar genom invandrartäta bostadsområden blir fler och fler där få jobbar.
Motsättningarna ökar mellan religioner i Sverige.

Vad är det som går bra?

Statsskulden minskar för varje dag som går.

https://www.riksgalden.se/sv/omriksgalden/statsskulden/Sverig...

Totalt sett ökade den något under den borgerliga regeringen 2006-2014 men har minskat under S+Mp. Vi har en jämförelsevis låg statsskuld inom EU-området och även globalt.

Du får rösta precis som du vill, jag respekterar det. Men varför sprider du felaktigheter?

Visa signatur

AMD RYZEN 9 5900X - ASUS ROG X470-F STRIX - 32GB DDR4 @ 3200MHz - ASUS RTX 3070 Ti

Permalänk
Inaktiv

SD, missnöjes röst.

Rant:
Är orimligt som det är nu, lilla Sverige kan ta hand om en viss mängd flyktingar, men när vi låter antalet fattig pensionärer bara öka och öka, då är något fel. Sedan tycker jag personligen att det är orimligt att vi ska börja islamifieras, Islam är ingen trevlig religon idag, ungefär som kristendomen under Torquemadas tid. Judar och homosexuella ska dödas, Islam ska bli den sista religionen på jorden.

Det är inget att leka med, Islam måste utvecklas och genomgå sina frihetskrig innan vi kan bjuda in skiten. Frihet ifrån religion råder när vi har religionsfrihet så sluta med böneutrop. Kan tåla kyrkklockor eftersom protestatism har vart här i några generationer.

Permalänk
Avstängd
Skrivet av Broder Truck:

Brukar bli fasligt dåligt om man snöar in på bara en fråga, utan försöker se till helheten. Här är ju ett parti svårt diskvalificerat, men det tycks inte stoppa majoriteten här so far.

Tyvärr påverkar ju "en fråga" väldigt många andra saker i samhället.

Permalänk
Medlem
Skrivet av Ice Frontier:

@Broder Truck:

Du menar de sju etablerade partierna som förenats av en enda fråga, dvs fortsatt massinvandring, right? Så till den vida grad att de låter SD bli största eller näst största parti från ingenstans på ett par mandatperioder.

Btw, SD brukar få bäst betyg vad gäller migration och ofta bäst eller näst bäst vad gäller kriminalpolitik och försvar. Övriga partier låtsas nu vilja röra sig i SD:s riktning, men folk inser att de inte menar allvar och därför lyckas inte finten. Så om det var SD du menade, så har du fel på alla tänkbara sätt.

mvh

Nej, Han menar att SD typ enda fråga är invandring. Och att det marknadsförs som invandringsproblematiken är lösningen på alla världens problem.

Även jag har blivit lite invandringskritik på senare år kan jag inte bara låta invandringen styra hela min röst utan måste även ta hänsyn till en rad andra frågor där SD har totalt horribel och rörig politik.

Visa signatur

AMD Ryzen 7 5800X3D | EVGA GeForce RTX 3080 10GB FTW3 ULTRA | ASUS ROG Strix B450-F Gaming | Corsair RM750X V2 | Crucial Ballistix Sport LT 3200MHz 16GB | Samsung 980 Pro 1TB | Crucial MX500 2TB | NZXT H500

Permalänk
Avstängd

Är så man blir lite stolt över hur många sverigedemokrater det är på sweclockers :'‑)

Visa signatur

i3 6100 - MSI b150m pro-vd - 8gb 2133 ddr4 - GTX 950 GAMING 2G - z400s 120gb ssd - 1tb WD blue - Corsair 500w

Permalänk
Medlem

Ironiskt att så många tror att SD vill styra, Jimmie Åkesson vill inte ens bli minister.