Keytronic Ergoforce KT 2001 (eller liknande)

Permalänk
Medlem

Keytronic Ergoforce KT 2001 (eller liknande)

Halloj!

Om det är någon som har ett gammalt Keytronic-tangentbord liggandes så är jag intresserad av att köpa det. Främst letar jag efter en Ergoforce KT 2001 men har ni någon annan modell så kanske jag ändå är intresserad.

Skicket är jag inte supernoga med så länge som plasten inte är överdrivet missfärgad.

Läs hela annonsen här

Permalänk
Medlem

@0LD5K00L: Jag har ett ergoforce liggandes längst ned i en kartong någonstans. Om jag inte minns fel ser det precis ut som på bilden, men det har knappast USB-anslutning och jag misstänker att det är rätt missfärgat. Återkommer med bilder i morgon om du är intresserad.

Permalänk
Medlem

@p.lindblom: Jag sysslar inte med USB. Skämt åsido tangentbordet är nästan 20 år gammalt och då är det PS/2 som gäller. Det är helt klart intressant.

Permalänk
Medlem

@0LD5K00L: Jag hittade det!

Det var skitigt och dant, så jag gav det en ordentlig tvätt. Nu är det rent, men fortfarande tämligen missfärgat. Jag blev plötsligt väldigt sugen på att testa Retr0bright

Före:

Efter:

Permalänk
Medlem

@p.lindblom: Grymt att du tog dig tiden att rengöra tangentbordet, det gjorde en hel del skillnad! Tråkigt att detta exemplar lyckats gulna så ojämnt men men.

Retr0bright hade klart gjort susen här. Om du känner för att göra detta så säg till, men annars är jag väl beredd att köpa det som det är. Drar iväg ett PM till dig imorgon.