Fredagspanelen 122: Geforce GTX 1050 Ti, Google Pixel och Playstation VR

Tycker fredagspanelerna är jättebra, visst man saknar så klart Emil men det är inte mycket att göra åt saken. Jacbo tycker jag snabbt har blivit mycket bättre framför kameran, enda jag kan klaga på när det gäller honom är hans eviga gnuggande med händerna, har du abnorm handsvett månne?

Ett klassiskt "misstag" att göra, men vet man inte riktigt vad man ska göra av händerna så är ett enkelt knep att fatta en penna. Whiteboard-penna är nästan bäst eftersom den är så pass stor och inte har delar som kan skapa irriterande ljud.

Jacob är grym, finns ingen mening med att nostalgiskt längta efter Emil. Att folk är snopna beror nog mest på att Emil + Jonas har gjort fredagspanelen till vad den är - människor ogillar förändring. Att folk byter yrke är inget nytt och jag ser det enbart som positivt att swec lär upp nya "praktikanter" (nej jacob är ingen praktikant).

Skrivet av dblade:

* Man behöver mycket information på kort tid, vilket gör att jag helst vill läsa till mig information. Då kan man snabbare sålla bort det som inte är intressant.

Det jag efterlyser är en mer kortfattad version där man på kanske en tredjedel av tiden kan täcka upp det viktigaste?

** Jag tänkte också att ni istället kan testa på att köra en mer avslappnad variant, fast med mer efterredigering. Titta på gamla klipp från fz play, där man satt i sköna fotöljer och det var mer videoklipp. Det tror jag gör det mer intressant?

* Du vill ha mycket information på kort tid, vilket gör att du helst vill läsa till dig information.

Din bästa lösning på det problemet tycker jag är att, dyka in på Sweclockers Framsida någon gång per dag, det som du tycker är intressant bland nyheterna dom läser du. På det viset, så täcker du själv upp det viktigaste. Fredagspanelen är en genomgång av alla nyheter plus Jonas och Jacobs egna åsikter.

** Nu måste man ha i åtanke att dom just flyttat kontoret, och vad som skall komma sen, det kommer

Först och främst, skitkul att Jacob börjar bli varm i kläderna, jag gillar grabben!
Jag är nog den ende som inte funderat på detta förns idag men vad hände egentligen med Emil? Läste här nåt om andra arbetsuppgifter osv men det hade ju varit trevligt att få veta inom vad etc.
Provade nyss söka i forumet ifall det diskuterats tidigare men det blev jag inte mycket hjälpt av.

Anyway, grym fredagspanel i vanlig ordning, störde mig inte alls på bakrunden eller akustiken, ni behöver inte bygga nån studio för min skull

Mvh,
Fredde

Skrivet av skog1s:

* Du vill ha mycket information på kort tid, vilket gör att du helst vill läsa till dig information.

Ja du har rätt. Det är kanske bara jag som tycker det. Jag formulerade mig fel men det blir ofta så för mig när jag börjar skriva något, därför att jag ofta ändrar innehållet medans man skriver. Ibland ser jag felet först när man inte kan redigera meddelandet, men det är ju en förbättringsmöjlighet till forumet, som jag tror många efterfrågar!

Hursomhelst, har jag oftast redan läst allt innehåll på sweclockers, vilket förstärker på min känsla av att fredagspanelen känns lite för långt.