Left 4 Dead, Devil May Cry 4

Valves zombiepangare Left 4 Dead använder visserligen deras fyra år gamla spelmotor Source, men tack vare företagets kontinuerliga uppdateringar är det fortfarande en modern titel det handlar om.

Vi använder här ett eget inspelat timedemo från "Blood Harvest"-kampanjen. Inställningarna är ställda till max med anti-aliasing ställt till fyra gånger samt sexton gångers anisotrophic filtering.

Source-motorn har länge reagerat bra ihop med SLI och Crossfire vilket syns tydligt i detta test. Geforce GTX 295 tar hem ytterligare en seger med 15 procent till godo framför Radeon HD 4870 X2. Geforce GTX 285 lägger sig över sin föregångare men har en bit kvar upp till ledarna.

Devil May Cry 4

Capcoms fjärde upplaga i Devil May Cry-serien är den första att släppas samtidigt till PC som sina konsol-motsvarigheter. Spelet ser förvånansvärt bra ut för att vara en portning och har även fått ett DX10-läge.

Spelet har ett inbyggt prestandatest som testar fyra olika scener. Vi använde oss av den krävande scen 2 med allt ställt till "Super High" och 4x anti-aliasing.

Geforce GTX 295 tar en knapp vinst i den höga upplösningen medan den lägre uppvisar lite större marginaler. Asus upphottade Geforce GTX 285 fortsätter att erbjuda en 20-procentig prestandafördel i jämförelse med GTX 280.