Att ta med spelriggen på resa är sällan optimalt, men bärbara gamingdatorer har blivit mer populära för det ändamålet. Användare som vill ha en lite härligare tangentbordsupplevelse tillsammans med den bärbara datorn har tidigare varit tvungna att ta med sina tangentbord på resan, men detta är inte en bra idé om man vill packa lätt. The Shrimp är ett sprillans nytt mekaniskt tangentbord som löser detta problem.

The Shrimp erbjuder en avskalad tangentbordsupplevelse där användaren endast har tillgång till de 25 knappar som vanligtvis hittas till vänster på ett traditionellt tangentbord samt ett handledsstöd för höjd komfort. Den översta raden knappar kan både användas som sifferknappar samt funktionsknappar. Knapparna har klassisk Cherry-design och är placerade på Keychron Gateron G Pro-brytare.

Ovanför knapparna är två vridbara knoppar som du kan använda för valfria medieändamål. The Shrimp är också försett med RGB-belysning. Tangentbordet kan kopplas till dator eller kompatibel spelkonsol via USB-C-kabel.

the shrimp 1.jpg
the shrmip 5.jpg
the shrmip 2.jpg
the shrmip 3.jpg
the shrmip 4.jpg

The Shrimp har för tillfället inte fått något släppdatum eller riktpris, men kommer visas upp mer ordentligt under spelmässan Gamescom som går av stapeln senare i veckan.

Utnyttjar du alla knappar på tangentbordet?