Inledning

På senare år har flera skärmar som utlovar extrema specifikationer ackompanjerat med skyhöga prislappar hittat ut på marknaden. LG är inte sämre utan lovar guld och gröna skogar med sin LG 27GN950-B som förutom att vara ett monster sett till specifikationerna även ska vara avsevärt mycket vänligare mot plånboken jämfört med likvärdiga skärmar.

Ett monster är verkligen vad LG presenterar på pappret med 4K, 144 Hz bilduppdatering, Nano-IPS och HDR 600 som några av godbitarna vilka på pappret gör den här skärmen monstruös.

Det här är den första 4K-skärmen som jag använder förutom en enstaka fotbollsmatch som jag sett på någon 4K-TV, alltså har jag inte stora erfarenheter av just 4K sedan tidigare. Detta gjorde det extra intressant att testa skärmen för mig.

Testpilot2019.jpg

Välkommen till SweClockers testpiloter!

SweClockers testpiloter är recensioner av och för medlemmarna i forumet. Erfarna datorentusiaster får tillfälle att på egen hand provköra de senaste produkterna i datorvärlden.

Trevlig läsning – och glöm för all del inte att kommentera!

Om Testpiloten Deriveh:
Jag är en hårdvaruentusiast som hängt av och till här på forumet i många år. Det var först 2017 som jag på allvar blev en frekvent besökare på forumet.
Sedan december 2018 är jag en av Sweclockers testpiloter och har en försmak för att göra videos. På SweClockers Awards 2019 fick jag den stora äran att bli utnämnd till årets testpilot, något som jag är mycket stolt över!

När jag inte testar hårdvara arbetar jag inom äldreomsorgen och är i grunden utbildad sjuksköterska. Ni kan säkert även hitta mig hängandes på Discord i PUBG-kanalerna eller i moddningskanalen då chassi-moddande är min största hobby.

Läs mer om SweClockers testpiloter