Veckans fråga: Hur stor är din skärm?

Nöjer du dig med en liten bärbar dator, eller föredrar du bjässar som tar upp hela synfältet på flera meters avstånd?

Tidigare inslag av veckans fråga har inkluderat frågor om såväl TV-storlek som upplösning på din skärm – denna vecka gäller saken den fysiska storleken på din primära datorskärm.

Kör du en liten surfplatta eller laptop primärt i vardagen, eller är det gaming på 98-tumsskärm kvällarna i ända som gäller? Upplösning och paneltyp är totalt irrelevant – vi är denna gång bara ute efter storleken skärmen du spenderar mest tid framför.

Ni som skippat datorer i vardagen och gått över till surfplattor och telefoner ombeds välja alternativet längst ned, förutsatt att ni inte speglar material från sagda enhet till en skärm i huvudsak avsedd för datorbruk. TV-skärmar och projektorer undviker vi att diskutera denna vecka.

Om du använder flera skärmar i vardagen, välj den största av dem – och glöm inte att skryta om hur stor din är och visa upp den i kommentarstråden!

I butiken: SweClockers Logo Tee – Reapris 179 kronor!

Swec_gubbe_T.jpg

Den legendariska SweClockers-gubben! Denna högtidsklädsel passar bäst att använda på särskilt minnesvärda dagar, såsom grafikkortslanseringar, och bör likt andra värdesaker förvaras i kassaskåp.

Köp här!