Veckans fråga: Vilken är den bästa versionen av Windows?

Att köra den senaste versionen är inte alltid självklart. Vi undrar vilken version av Windows du tycker är bäst genom tiderna.

Windows 2000, Windows XP och Windows 7 är exempel på tre versioner av Microsofts operativsystem där användare "stannat kvar" längre än vad som är typiskt. Veckans fråga handlar om vilken version som är din favorit genom tiderna.

Givetvis kan du till slut blivit tvungen att byta från din favorit på grund av sinande hård- eller mjukvarustöd, men frågan är alltså vilken version du tyckt bäst om, inte vilken du använder idag.

För att göra listan på svarsalternativ hanterbar har vi inte listat alla olika versioner såsom Home, Professional, SE, MCE, for Workgroups, och så vidare. Är det en ovanlig version du uppskattar allra mest får du gärna komplettera med den imformationen i den tillhörande forumtråden.

Windows 2000 kommer nog alltid att lägga närmast undertecknads hjärta. Det var stabilt, hade ett rent gränssnitt och även om hård- och mjukvarustödet tog ett tag att komma ikapp Windows 9X var det ett mycket trevligt operativsystem även mot slutet.

Fyll gärna på med vilken utgåva du använde av din valda Windowsversion. Är det Windows Vista Ultimate Edition, Windows 98 SE eller rent av Windows XP Professional x64 Edition som var favoriten?