Läsarundersökning – var med och forma SweClockers

Oavsett om du är en inbiten forumit eller bara läser nyheter då och då är vi väldigt intresserade av din åsikt.

För att förbättra upplevelsen på SweClockers startar vi nu vad som är tänkt att bli en kvartalsmässig läsarundersökning. Vi vill veta vad du är intresserad av att läsa om: om du gillar våra artiklar, om du föredrar få djuplodande artiklar eller att vi hellre ska öka tempot med många kortare artiklar och så vidare.

Alla svar är anonyma, inga frågor handlar om köpvanor eller andra dumheter. Kort och gott är det här enbart för SweClockers redaktion så att vi kan mer anpassa vad vi gör efter vad du faktiskt vill ha.

Hoppa in här för att delta i undersökningen!

Vi vill gärna ha input från alla våra läsare, oavsett om du är en inbiten communitymedlem som hängt med sedan starten eller om du bara läser våra nyheter sedan någon månad tillbaka. Allas åsikter är av intresse här.

Givetvis finns det saker som inte går att uttrycka i en enkät på det här sättet och därför välkomnar vi mer specifik feedback i forumdelen "Feedback till SweClockers".

Hittar ni något konstigt i enkäten eller har ni tips på fler saker vi borde följa upp antingen i denna enkät eller något liknande?