Videorecensioner och fredagspaneler är några vanligt förekommande klipp på SweClockers Youtube-kanal, och har varit det i lite över tio år nu. Mellan alla redaktionella klipp brukar redaktionen även hitta på massa andra roliga saker som går att hitta på vår sekundära kanal med namnet SweClockers Extrakanal.

För den inbitne användaren är det troligen inget nytt, men för den som har missat och vill se mer av oss bakom kulisserna finns det gott om material att beskåda. Extra bra tillfälle nu när redaktionen nyligen fyllde kontorets kyl med massa olika drycker, som till slut kommer hamna på extrakanalen.

En personlig favorit är när hela kontoret hade ett uppdrag att inte ge Andreas Eklöv något kaffe under en hel förmiddag, men samtidigt få honom att brygga nytt kaffe varje gång. Efter tredje kannan fick vi slut på termosar att hälla över kaffet i, med bonusen att Andreas psyke höll på att fallera – men roligt var det!

Utöver det brukar mässor bjuda på mängder av extraklipp där vi visar upp städerna vi befinner oss i, folket eller andra annorlunda saker som händer på resans gång. Till exempel brukar det vara väldigt städat på Computex, vilket innebär att vakter måste hitta andra sätt att underhålla sig själv i ett par timmar.

Prenumerera på SweClockers extrakanal

Det händer också att vi streamar spel lite då och då där Kenneth senast spelade CS, och Jonas testade Command & Conquer: Remastered för någon vecka sedan. Vill ni se mer av oss bakom kulisserna bör ni följa SweClockers extrakanal, så att ni får ta del av (några av de) galenskaper vi hittar på.

Prenumererar du redan på SweClockers extrakanal? Vilken video är din favorit? Dela med dig i kommentarerna.