Inledning

KFA2 GeForce RTX 2070 Super EX Gamer är namnet på dagens testprodukt, ett test som efterfrågats av flera medlemmar – inte minst för att det verkar vara en välrundad och kompetent tagning på NVIDIA:s RTX 2070 Super-serie. Dagens testmodell är utrustad med TU104-kretsen från NVIDIA, som kommer med 2 560 CUDA-kärnor men med något högre boost-frekvens än referensutförandet.

KFA2_Gamer_2070S_02.jpg

Med tre semi-passiva fläktar och fokus på prestanda verkar KFA2 rikta sig mot användare som är ute efter funktion över form. För den som är ute efter lite form så finns även grafikkortet i ett vitt utförande.

Aggressiv prissättning, en bastant kyllösning och minimalt med RGB-bling ger på pappret en väldigt vass modell som troligen faller många SweClockers användare i smaken. Häng med när jag tar en provtur för att se om modellen matchar förväntningarna och om detta kan bli nästa favoritmodell.

Testpilot2.jpg

Välkommen till SweClockers testpiloter!

SweClockers testpiloter är recensioner av och för medlemmarna i forumet. Erfarna datorentusiaster får tillfälle att på egen hand provköra de senaste produkterna i datorvärlden.

Trevlig läsning – och glöm för all del inte att kommentera!

Läs mer om SweClockers testpiloter