Begränsad upplaga - SweClockers jubileums-T-shirt nu i shoppen

I november 2019 firade SweClockers 20 år med medlemmarna. Nu kan T-shirten med jubileumsmotiv köpas i begränsad upplaga.

I slutet av år 1999 startade en ung Edin Mehinovic ett teknikforum efter att ha fått en processorkylare i julklapp. Teknikforumet var så klart SweClockers, och under de mer än 20 år som passerat sedan dess har både forumets utseende och dess medlemsskara förändrats.

I november 2019 bestämde sig därför redaktionen, självaste Edin Mehinovic och andra medarbetare att fira 20-årsjubileumet storstilat tillsammans med medlemmarna. Evenemanget med titeln SweClockers Live gick av stapeln i lokalen Skyddsrummet i Stockholm, där såväl 300 SweClockers-medlemmar som inbjudna gäster från bland annat AMD pratade minnen och tekniknörderier.

SweC20_tisha_storlekar.jpg

Medlemmar som närvarade vid tillställningen fick med sig en gottepåse hem där bland annat en T-shirt med jubileumstryck ingick. Nu säljs denna T-shirt i begränsad upplaga i Geeks-shopen. Materialet är 100 procent Oeko-Tex100-certifierad ringspunnen bomull med motiv i screentryck. Lite extra lyxig helt enkelt.

Köp "SweClockers 20 år Limited Edition"–T-shirt

Den som vill fira mångårigt medlemskap i SweClockers-gemenskapen kan köpa tröjan i storlekarna M, L, XL och XXL. Priset ligger på 299 kronor inklusive moms.