Speltjänsten Steam är drygt sexton år gammal i skrivande stund och är idag snudd på synonymt med att äga en speldator. När det släpptes 2003 var det mer eller mindre unikt i sitt slag och det tog väldigt lång tid innan något som ens kan likna en seriös konkurrent dök upp.

Få lanseringskampanjer har nog varit så lyckade som den när grafikkortstillverkaren ATI (numera AMD) och Valve, skaparen av Steam, sjösatte 2003 där köpare av Radeon 9600- och 9800-kort fick en kupong till Half Life 2. Koden krävde givetvis att spelet installerades via Steam, och resten är historia.

Nu vill vi veta vilket år ni registrerade en användare. Är detta inte information ni lagt på minnet kan ni kolla upp det via SteamDB. Ni kan även se detta på er Steam Badge som anger hur många "Years of Service" ni har.

Förutom hur länge ni haft ert konto vill vi också veta vad som egentligen fick er att installera det till att börja med? Var någon av er betatestare redan 2002? Och har ni kvar ert originalkonto än idag? (Undertecknad lyckades slarva bort uppgifterna till sitt konto från 2003 för drygt tio år sedan.)