Idag bär många med sig smarta telefoner under alla dygnets vakna timmar, och sedan genomslaget för över 10 år sedan har mycket förändrats när det kommer till funktionalitet och hårdvara. När det gäller batteritid har utvecklingen dock inte varit lika spännande, och få telefoner håller mycket längre än ett par dygn på ett fullt batteri.

Tillverkarna har däremot satsat rejält på att göra det smidigare att ladda teknikprylarna, där trådlös laddning och snabbladdning numera syns i alla prisklasser. Det är dock ingen ovanlig företeelse att telefonerna levereras med en klenare laddare, trots stöd för både trådlös och snabb laddning.

Förra veckan tog Apple trådlös laddning till instegsmodellen Iphone SE och med Oneplus 8-lanseringen följde även stöd för trådlös laddning på 30 watt. Med dessa produktsläpp färska i minnet passar det extra bra med en fråga om just telefonladdning: Hur förser du din mobiltelefon med ström? Delta i omröstningen och berätta om dina laddningsritualer i kommentarstråden!