SweClockers för datorer får bredare design

Som ett första steg i en mer genomgripande omdaning breddas artikelvyn. Detta följs snart av samma designförändring på fler håll.

Under åren har SweClockers genomgått många stora förändringar, där vi för fem år sedan introducerade "SweClockers 6.0" med en helt ny teknisk grund att bygga vidare på. Många har frågat när vi får en ny design och ett delsvar på den frågan levereras idag när vi breddar sajten för datorer.

bredda.png

Nyhetsflödet på "desktop" nu utan högerspalt

Surfar du på m.sweclockers.com och ser ingen skillnad? Det är enligt plan!

Det har länge varit på tapeten att ta bort högerspalten bredvid nyhetsflöde och inne i själva artiklarna, för att ge mer plats åt exempelvis större bilder. Som ett första steg tar vi nu bort högerspalten inne i artiklar, något som i närtid följs upp av att samma förändring sker även på vår framsidan och därefter i alla andra undersidor som bland annat testlabbet.

Som ett led i breddningen skruvar vi upp textstorleken inuti artiklar en aning för att öka läsbarheten, inte minst för alla som omfamnat den uppåtgående trenden med större och mer högupplösta skärmar. Vi passar samtidigt på att genomföra denna förändring i forumet av samma skäl.

Det här är det första steget i många för att genomföra en större förändring av designen, som syftar till att göra sajten SweClockers bättre men ändå kännas som hemma för allihopa. Det är också ett av många delmoment som i slutändan ska leda till en responsiv design som inte gör skillnad på dator- och mobilsurfande.

Avslutningsvis välkomnas feedback på den första delen i att förbättra SweClockers design. Skriv i kommentarstråden till den här artikeln!