Vill du testa nya flaggskeppet Huawei P40 Pro? Ansök här!

Fyra fantaster från forumet får första tjing att testa Huaweis nya flaggskepp i SweClockers senaste projekt för medlemmarna.

Den som är nyfiken på vad Huawei har i rockärmen har en hel del att se fram emot. Efter den stora lanseringen av de nya flaggskeppen i Huawei P40-serien, som presenterades i direktsändning på Youtube, står det klart att det blir två nya telefoner med många nyheter både innanför och utanför skalet.

p40pro1.jpg

Samtidigt drar SweClockers igång någonting alldeles extra. I samarbete med Huawei kommer fyra fingerfärdiga fantaster att få förtur till att hårdtesta flaggskeppet Huawei P40 Pro och rapportera om just sina personliga erfarenheter i forumet – redan innan modellen dyker upp på butikshyllorna.

Alla medlemmar har möjlighet att ansöka till projektet. SweClockers kommer sedan att välja deltagare genom att mixa och matcha kompetenser för att få fram så många intressanta perspektiv som möjligt.

Låter det som någonting för dig? Lämna in din ansökan nedan!

Trovärdighet, transparens och extra belöning

Denna typ av projekt bygger på trovärdighet och därför kommer testpiloterna enbart att arbeta på uppdrag av SweClockers, som utformat konceptet och även tagit fram en enkel och övergripande plan för testerna i syfte att täcka flera olika aspekter av telefonen.

Testpiloterna får möjlighet att undersöka hårdvara, mjukvara, prestanda, viktiga komponenter såsom kameran samt komplettera med egna användningsområden. Rapporterna samlas i trådar och övriga medlemmar har samtidigt möjlighet att löpande ställa frågor och diskutera resultaten i forumet.

Som tack för insatserna kommer SweClockers att belöna de fyra testpiloterna med varsitt presentkort på Inet.se till ett värde av 2 500 kronor. Missa inte din chans att vara med!

Ansökningar kan lämnas in till och med den 1 april genom att fylla i formuläret nedan. Av tekniska skäl används SweClockers tävlingsformulär för ansökningarna. Detta är dock inte en tävling.

huawei-logo2.jpg

I samarbete med Huawei

Detta projekt är ett samarbete med Huawei. Tack vare sponsorskap och samarbeten kan SweClockers fortsätta erbjuda högkvalitativt innehåll utan kostnad för läsaren.