Om lite mer än två veckor öppnas dörrarna till Dustin Expo, mässan som varje år tar plats i Globen i Stockholm. Det som helt klart är mest intressant är att SweClockers och systersajten FZ finns på plats med en speltävling och mycket annat gott.

Det handlar bland annat om en speltävling mellan medlemmar från SweClockers och FZ, som ska visa vilken sajt som är bäst. Kvalet för att vara med i laget är i full gång där tre medlemmar redan är klara, och med två till som ska avgöras den kommande helgen finns fortfarande tillfälle att registrera sig.

När vi spöar FZ i CS:GO kommer våra fem spelare som är med i laget vinna varsitt Playstation 4 och ett par Sony WH-1000XM3 per person, till ett värde på 3 400 kronor respektive 3 200 kronor.

Under Dustin Expo 2020 kommer SweClockers även duka upp för frekvensfest. Stödda av Asus och Corsair kommer de forna överklockningsessen Jonas “Mean Machine” Klar och Marcus “Calathea” Heinemo pressa processorer till sitt yttersta med hjälp av flytande kväve.

Mässans högsta frekvenser och lägsta temperaturer återfinns på SweClockers dedikerade överklockningsscen under hela lördagen.

SweClockers har även bjudit in några av Sveriges bästa proffsmoddare som kommer ställa ut sina senaste alster, där flertalet har flugit runt hela världen på mässor och även vunnit priser för sina byggen. Missa inte chansen att få en liten pratstund med skaparna och hämta inspiration till egna projekt.

Mer information om moddade datorer dyker upp inom kort när deltagarna är spikade och datorer är nedpackade. Se till att ladda ordentligt för både turneringen och mässan i sig så syns vi på plats den 21 mars!