SweClockers söker skribent med fokus på smarta hemmet

Är du intresserad av och kunnig om det smarta hemmet och vill dela med dig av intresset med andra? Ansök i så fall om att bli SweClockers smarta hemmet-skribent.

Ett automatiserat hem med röststyrning var blott en dröm hämtad ut science fiction under SweClockers första år. Mer än 20 år senare är det här och för var dag som går letar sig det "smarta hemmet" ut i allt fler hem. I vanlig ordning är det nördarna och de galet insatta som leder väg i utvecklingen.

Nu söker SweClockers en skribent som andas det smarta hemmet. Intresset på forumet är stort, men för att få det att blomma ut krävs någon med goda kunskaper och framförallt ett brinnande engagemang. Som frilansande skribent jobbar du nära redaktionen och får en unik möjlighet att bygga upp ett community runt det smarta hemmet på SweClockers. Givetvis utgår ersättning för det du skriver!

Vi söker dig som ...

  • Har massa kunskaper om smarta hemmet

  • Är duktig på att uttrycka dig i skrift och är väl bevandrad i det svenska och engelska språket

  • Vill utvecklas och tar till dig av feedback

  • Vill bygga ett community runt smarta hemmet

  • Har fyllt 18 år

Grymt om du även ...

  • Kan tänka dig resa till kontoret ibland eller bor i Stockholm
    – Ett brinnande intresse för SweClockers och förmåga att uttrycka dig i skrift går före all fysisk närvaro!

Viktigast är att du brinner för allt som rör det smarta hemmet och vill förmedla dina kunskaper till andra. Som aktiv deltagare i vår gemenskap bemöter du andra respektfullt och är lyhörd inför vad gemenskapen vill ha – det är dem vi skriver för, inte oss själva!

Är det dig vi söker? Gör så här!

Skicka in din ansökan till jacob.hugosson@sweclockers.com med ämnesraden "Frilans SweClockers". Där beskriver du dig själv, ditt nörderi i livet och din relation till SweClockers. Är du sedan tidigare medlem i forumet vill jag naturligtvis veta vem du är!

Verkar du intressant går du och jag tillsammans vidare med ett arbetsprov. Du är givetvis välkommen att redan innan skicka in en kortare nyhetstext för att visa på dina färdigheter! Jag vill ha in din ansökan senast den 25 februari.

Snacka smarta hem i SweClockers forum