Var med och spöa FZ på Dustin Expo 2020

SweClockers arrangerar spelturnering under Dustin Expo 2020, där glada vinnare kan kamma hem finfina spelkonsoler och hörlurar.

För ett tag sedan blev det klart att SweClockers har en egen monter under Dustin Expo 2020, där medlemmar kan träffa andra teknikintresserade och titta på häftiga nörderier. Det viktigaste på plats är dock tävlingen där SweClockers community ska sätta FZ på plats och visa vilka som bestämmer.

Klicka här för att anmäla dig

Den bästa gemenskapen (vi) bestäms i spelet Counter-strike: Global Offensive, men det som saknas just nu är ett officiellt SweClockers-lag. Därför ska vi tillsammans med Challenger Mode hålla ett kval i samma spel, där fem personer till slut ska placera sig i toppen och vara med på plats i Globen för att representera SweClockers.

För kvalet kommer spelreglerna hålla sig till en mot en på klassiska Aim-map, där den segrande går vidare till nästa match till dess att deltävlingen har en vinnare. För den riktiga finale i Globen gäller klassisk 5v5 i Bomb Defusal-spelläget, CT mot T som Counter-strike är känt för.

Det vinnande laget går hem med:

 • Ett exemplar av spelkonsolen Sony Playstation 4 per lagmedlem.
  Värde: 3 400 kronor/st

 • Ett exemplar av hörlurarna Sony WH-1000XM3 per lagmedlem.
  Värde: 3 200 kronor/st

Anmälningarna till kvalet är öppna och hittas på SweClockers turneringssida hos Challenger Mode. Kvalet delas upp i fem olika deltävlingar där vinnaren för varje del går vidare till laget som ska besegra FZ i Globen.

Tävlingsdagarna:

 • Kval 1: 28 februari klockan 18:00

 • Kval 2: 29 februari klockan 14:00

 • Kval 3: 1 mars klockan 14:00

 • Kval 4: 7 mars klockan 14:00

 • Kval 5: 8 mars klockan 14:00

Klicka här för att anmäla dig

Välkommen till Dustin Expo 2020 – Nordens största IT-mässa!

Vilka blir årets geeks? Lördagen den 21 mars kommer medlemmarna från SweClockers och FZ att kämpa om ära och rikedom på Dustin Expo 2020, som äger rum den 19–21 mars på Ericsson Globe i Stockholm. Det blir med andra ord en fullspäckad heldag med fartfyllda spelturneringar och galna nörderier.

Varje år lockar Nordens största IT-mässa över 10 000 besökare och uppemot 80 utställare. De två första dagarna riktas till företag medan den tredje dagen är öppen för alla och med fri entré. Kom ihåg att registrera dig i förväg till företagsdagarna. Välkommen!

Företagsdagarna (19-20 mars)
Konsumentdagen (21 mars)