SweClockers historia sträcker sig över mer än 20 år och har med tiden samlat en bred skara medlemmar i gemenskapen. Många är vi som tar del av allt som publiceras på framsidan och lever våra liv i forumet, men desto fler är det som besöker mer sporadiskt och inte fångar upp allt som händer.

Nyhetsbrev-veckans fråga.png

Tillhör du en av dem eller är du kanske en av våra mest hängivna som vill ha det allra senaste om nästa medlemsträff direkt i mailen? Idag lanserar vi våra helt nya nyhetsbrev på en för SweClockers ny plattform, som ger oss bättre möjligheter att plocka ut guldkornen och leverera dessa till dig!

SweClockers fyra nya nyhetsbrev

  • Den senaste veckans nyheter

  • Det senaste från testlabbet

  • Artiklar, guider, reportage och krönikor

  • Medlemsträffar och IRL-event

Under den nya fliken Nyhetsbrev på sajten kan du nu välja att prenumerera på de som intresserar just dig. "Den senaste veckans nyheter" publiceras i mitten av varje vecka och här hittar du guldkornen som handplockats av Jacob Hugosson och Andreas Eklöv. Det här är det enda nyhetsbrevet som skickas ut regelbundet.

"Det senaste från testlabbet" skickas när vi har ett viktigt test du verkligen inte får missa. Avsändarna här är testlabbets Jonas Thörnqvist, Kenneth Lindqvist och Thomas Ytterberg. Det tredje är "Artiklar, guider, reportage och krönikor", där alla i redaktionen bidrar till att handplocka det bästa innehållet.

Sist men inte minst har vi "Medlemsträffar och IRL-event", som endast skickas när just ett sådant är på gång. Vill du veta när och i vilken stad nästa SweClockers Meet & Geek äger rum, vara först med att bli inbjuden till nästa SweClockers Live! och mycket mer? Då är det här nyhetsbrevet för dig!

Prenumerera på ett eller flera av SweClockers nyhetsbrev

Vad händer med det gamla nyhetsbrevet?

Under en kortare övergångsperiod lever det gamla vidare och skickas parallellt med de fyra nya nyhetsbreven. Fram till vårkanten upphör vi med det gamla och skiftar över till att fokusera helt på de fyra nya.

Varför använder SweClockers en extern tjänst?

För de fyra nya nyhetsbreven använder vi den externa tjänsten Constant Contact, som ger oss de verktyg vi behöver och istället kan lägga värdefull utvecklingstid på att utveckla resten sajten. Tjänsten ger oss också mycket större flexibilitet att testa nya saker och inte minst göra ändringar efter feedback.

OBS! Vi flyttar inte över prenumeranter av det gamla nyhetsbrevet till det nya!