SweClockers söker hungriga nyhetsskribenter

Är du en eldsjäl med intresse för datorer och hårdvara? Vill du föra dina kunskaper vidare och vara med när saker händer?

I över 20 år har SweClockers varit den naturliga mötesplatsen för Sveriges nördar som älskar datorer och hårdvara. En stor del av SweClockers är forumet med alla intressanta och hjälpsamma trådar, men lika viktig är förstasidan där redaktionen oförtrutet pumpar ut nyheter och tester om det senaste i teknikvärlden.

Nu söker SweClockers förstärkning i form av nyhetsskribenter! Älskar du att vara del av vår gemenskapen SweClockers, andas du datorhårdvara och drömmer om framtida lanseringar? Som frilansande skribent jobbar du nära redaktionen, skriver aktivt om de senaste nyheterna och får ta del av vad som sker bakom kulisserna. Givetvis utgår ersättning för det du skriver!

Vi söker dig som ...

  • Har massa kunskaper om datorer, hårdvara och teknik

  • Är duktig på att uttrycka dig i skrift och är väl bevandrad i det svenska och engelska språket

  • Vill utvecklas och tar till dig av feedback

  • Är aktiv på SweClockers forum

  • Har fyllt 18 år

Grymt om du även ...

  • Är tillgänglig kvällar och helger

  • Kan tänka dig resa till kontoret ibland eller bor i Stockholm
    – Ett brinnande intresse för SweClockers och förmåga att uttrycka dig i skrift går före all fysisk närvaro!

Viktigast är att du är en eldsjäl som brinner för hårdvara, komponenter och vill förmedla dina kunskaper vidare till andra. Som aktiv i forumet bemöter du andra respektfullt och är lyhörd inför vad gemenskapen vill ha – det är dem vi skriver för, inte oss själva!

Är det dig vi söker? Gör så här!

Skicka in din ansökan till jacob.hugosson@sweclockers.com med ämnesraden "Frilans SweClockers". Där beskriver du dig själv, ditt nörderi i livet och din relation till SweClockers. Givetvis vill jag också veta vem du är i forumet. För visst är du medlem (kuggfråga)?

Verkar du intressant går du och jag tillsammans vidare med ett arbetsprov. Du är givetvis välkommen att redan innan skicka in en kortare nyhetstext för att visa på dina färdigheter! Jag vill ha in din ansökan senast den 3 februari.