Inledning

De senaste åren har så kallade gamingstolar översvämmat marknaden och många har omfamnat konceptet med alla dess sidor, men undertecknad har känt osäkerhet kring deras intåg i datorvärlden. Stolarna är ofta utformade på samma sätt som varianter som ska sitta stilla i en bil, och det känns inte som att den komforten följer med till datorvärlden.

Dessa ord har jag däremot fått käka upp, i takt med att gamingstolar allt mer dominerar oavsett var jag befinner mig. Medan formspråket och "GAMING!"-märkning troligen har mycket med populariteten att göra går det inte att förneka att majoriteten av stolarna faktiskt är bekväma, med snygghet som en bonus.

20191217-lklkjlkjl.jpg

Det leder mig in på stolen jag har fått i uppgift att testa: Ett exemplar av Corsair T3 Rush, som jag under några veckors testande har samlat ihop en del tankar kring. Corsairs val att sälja T3-stolar i rätt så dämpade färger gör att de inte sticker ut alldeles för mycket i någons hem. Fortfarande finns dock det traditionella formspråket som ofta förknippas med gamingstolar.

Testpilot2.jpg

Välkommen till SweClockers testpiloter!

SweClockers testpiloter är recensioner av och för medlemmarna i forumet. Erfarna datorentusiaster får tillfälle att på egen hand provköra de senaste produkterna i datorvärlden.

Trevlig läsning – och glöm för all del inte att kommentera!

Läs mer om SweClockers testpiloter