I butiken: SweClockers Hexagon Mousepad – vår alldeles egen musmatta!

Nu är det äntligen dags. Efter månader av väntan finns SweClockers vrålsnygga musmatta att beställa – dessutom med fri frakt!

Det sägs att den som väntar på någonting gott aldrig väntar för länge. Efter månader av idogt arbete bakom kulisserna med åtskilliga justeringar, provtryck och topphemliga testexemplar är det dags för vår alldeles egen musmatta att inta rampljuset. Låt oss presentera SweClockers Hexagon Mousepad!

3.jpg
4.jpg
5.jpg
6.jpg

Specifikationer: SweClockers Hexagon Mousepad

Egenskap

Värde

Typ

Desk Pad

Storlek

900 x 400 mm

Tjocklek

Medium (3 mm)

Material

Textil, naturgummi

Tryckteknik

Full sublimering

Övrigt

Sydda kanter, laserskärning, formstretchad

Leverans

Fr.o.m 20 januari 2020

Pris

498 kronor inkl. frakt

Datornördar med hjärtat på det rätta stället kan nu parkera både mus och tangentbord på ett underlag av rang. SweClockers Hexagon Mousepad pryds av det vrålsnygga motivet från tävlingsvinnaren Oscar F och mäter hela 900 x 400 millimeter, vilket ger gott om svängrum även för den vevar med armen i low-sense.

Musmattan produceras av en av världens största musmattetillverkare, som även har Logitech, Steelseries, Asus med flera som kunder. Här används den mest påkostade grundmodellen med underlag av naturgummi, extra tät polyester och helsydda kanter. Trycktekniken är "full sublimering" och innebär att färgen går in i tyget och inte bildar någon yta.

SweClockers alldeles egen musmatta finns endast i en mycket begränsad upplaga. Leveranserna inleds den från den 20 januari 2020 och priset är 498 kronor inklusive moms. Nu gäller dessutom fri frakt för alla beställningar innan årsskiftet!

Köp SweClockers Hexagon Mouse Pad i butiken