SweClockers Julkalender 2019 är här!

Fram med pepparkakor och glögg, för här blir det julkalender med nya kampanjer och tävlingar varje dag fram till julafton!

Julen är på ingång och med ett fullspäckat år på datormarknaden bakom oss finns alla möjligheter till smäckra hårda klappar. För att fira detta påbörjar SweClockers nedräkningen till julafton med vår årliga julkalender, som fylls av finfina produkter till specialpriser och tävlingar!

Bakom varje kalenderlucka finns sig ett exklusivt kampanjerbjudande och chansen att fynda julklappar till dig själv eller en nära anhörig inom kategorierna hårdvara, kringutrustning och spel. SweClockers Julkalender 2019 blir även den mest flest tävlingar någonsin – i 20 av luckorna finns chansen att kamma hem ett pris!

Varje lucka öppnar dagligen klockan 12:00 och vad som döljer sig bakom lucka ett avslöjas den 1 december. På självaste julafton den 24 december är det som vanligt storfinal med ett extra bra erbjudande och ett av årets bästa priser i en tävling på SweClockers. Lycka till – och God Jul!

Till SweClockers Julkalender 2019