Intervju med SweClockers grundare – Edin om hur allt började

Under SweClockers Live! intog SweClockers grundare Edin Mehinovic scen för att berätta om hur allt började i pojkrummet.

Den 9 november samlades närmare 300 nördar från SweClockers gemenskap för att fira 20-årsjubileum. Kvällen var fylld av prat och skratt, företag som hjälpte oss göra kvällen möjlig och roliga anekdoter från förr. Anekdoter och en tillbakablick var något inte minst SweClockers grundare bjöd på.

Med 20 år i backspegeln har mycket hänt och många idag har säkerligen inte en aning om hur allt började. I en intervju på plats berättade Edin om hur intresset för warez (schhh!) som 14-åring utvecklades till ett nörderi kring hårdvara, vilket ledde till att han som 17-åring skapade SweClockers.

Hör på historien om hur intresset började med överklockning, när han tuttade eld på mammas dator och hur gemenskapen överöste honom med pengar i vita kuvert för att finansiera köpet av en forumplattform!

Är du en av få som varit med från allra första början och hänger här än idag? När började du läsa på SweClockers och vad fick dig att bli medlem? Dela med dig!

swec_20_gubbe_final.png

SweClockers firar 20 år, 1999–2019

Sedan 1999 har SweClockers varit samlingsplatsen för datornördar från hela landet. Det ska givetvis firas! Under året väntar retroosande tester, artiklar och forumsnack – givetvis tillsammans med er!

Häng med när vi blickar bakåt och siar om framtiden!

Följ SweClockers 20 år via vår specialsida

SweClockers awards 3.jpg