Veckans fråga: Brukar du importera elektronik från utlandet?

Precis som med Googles Pixel-telefoner händer det ibland att teknikprylar aldrig lanseras i Sverige. För denna veckas fråga undrar vi därför om ni brukar importera elektronik från utlandet.

I veckan höll Google sitt årliga Pixel-evenemang och det stod återigen klart att företagets nya produkter inte kommer till Sverige. Att en ny teknikpryl inte lanseras i vårt avlånga land brukar dock inte hindra köpsugna entusiaster, som istället hittar ett sätt att importera dessa från en annan plats i världen.

Detta för oss osökt till veckans fråga, vilken handlar om huruvida ni brukar importera teknik från utlandet. Är syftet med importen att få tag på prylar som inte finns i Sverige, eller görs det av en annan anledning som exempelvis en lägre prislapp? Då en del e-handlare har sin bas i någon av våra grannländer väljer vi att avgränsa frågan till länder utanför Norden.

Dyk gärna in i kommentarstråden och dela med er om vad ni brukar köpa från utlandet, och huruvida ni brukar använda någon form av mellanhand för butiker som inte skickar till Sverige!

I butiken: SweClockers Turbo Power

Den legendariska turboknappen är tillbaka, men inte på en gråbeige datorlåda utan på en störtskön t-shirt för nostalgiska överklockare.

Köp här!