Ny på SweClockers? Berätta varför du är här!

SweClockers härliga gemenskap växer varje dag. Men, varför är just du här?

För några månader sedan ställde vi den enkla frågan Varför blev du medlem på SweClockers?. Svaren är många och olika, där allt från datorproblem och köpråd till katter (!) och nyhetsdiskussioner lockar. För @Alling handlade det om att välja rätt grafikkort, och för @Zemlan om att de nya konsolerna inte levde upp till förväntningarna.

Jag fick för mig att bygga en dator och hade väldigt lite koll på saker och ting innan. Kollegorna länkade ständigt Sweclockers trådar till mig när jag frågade om tips etc. därefter blev jag medlem och är glad för det. Vilken otrolig kompetens det finns här, och jag snubblar ständigt på mycket roligt att läsa både gammalt som nytt.

@FabulousBernt, citerad ovan, blev inlurad av kollegorna – och är glad för det! Liknande historia berättar @flue_81, som blev tipsad av en klasskamrat redan 2001. Perfekt sysselsättning för tråkiga håltimmar!

Lurkade i många år innan jag väl skaffade ett konto, tror att det var att var ett hårdvaruköp som slutligen fick mig att bestämda mig. Och det är ingenting jag ångrar idag med alla härliga duktiga människor och den kompetens som finns här finns ingen annanstans.

@Tre till Trettiotvå Täcken, citeras ovan, hoppade in i forumet för att få hjälp med datorköp, en historia som delas med många andra. Även @DolphinRage hittade SweClockers samma väg, mycket för att medlemmarna upplevdes som pålitliga och ärliga.

Summa summarum, det är sida efter sida med fina berättelser! Är du ny till SweClockers gemenskap? Berätta i tråden vad som fick dig att trycka på registreringsknappen! Skulle det vara så att du ännu inte är medlem, passa på att registrera dig här för att bli en del av SweClockers gemenskap.

I butiken: Bag of Gaben

En stenhård tygpåse för sanna spelfantaster, som helt och fullt är värdig att transportera guldklimparna i spelsamlingen till valfri destination.

Köp här!