Samsung lanserade de nya flaggskeppstelefonerna Galaxy Note10 och Note10+ i augusti. Modellerna erbjuder bland annat heltäckande AMOLED-skärmar, fingeravtrycksläsare bakom skärmpanelen, tre helt bakåtriktade kameror samt en tillhörande penna för att interagera med telefonen.

I maj arrangerade Samsung en lyckad tävling för SweClockers medlemmar, vilken gick ut på att skapa ett bakverk som efterliknade företagets högpresterande SSD-enhet 970 Evo Plus. Nu gör den omtyckta tävlingsidén återkomst med Galaxy Note10 i fokus istället.

rapidmace.jpg

Det vinnande bidraget i tidigare tävlingen av medlemmen rapidmace

Deltävling #3 – Baka en ätbar Galaxy Note10 med valfria ingredienser

Det sista delmomentet i Samsung Galaxy Note10 Championship går ut på att vara kreativ i köket. För dig som inte är duktig med penna och papper är det bara att plocka fram visp och bunke för att vara med och tävla om fina priser! De två bidragen som bäst återspeglar utseendet av en Galaxy Note10 går vidare till finalen där medlemmarna korar vinnaren.

Tävlingsregler

  • Baka en ätbar Samsung Galaxy Note10.

  • Verket ska skapas med fysiska material. Digitalt skapade bakverk är inte godkända.

  • Ta ett foto på ditt färdiga verk ihop med en lapp med ditt användarnamn.

  • Ladda upp din bild på valfri bilduppladdningstjänst, exempelvis imgur.com.

  • Var med i tävlingen genom att lägga upp bilden i diskussionstråden till denna tävling. Det är tillåtet att lämna in flera bidrag!

Tävlingsvinster

webhallen_presentkort.PNG

#

Vinst

Värde

1

Presentkort hos Webhallen

10 000 kr

2

Presentkort hos Webhallen

5 000 kr

3

Presentkort hos Webhallen

3 000 kr

Den som kammar hem flest röster av SweClockers medlemmar i finalen plockar hem inget mindre än ett presentkort värde 10 000 kronor hos återförsäljaren Webhallen. Att komma på andra- eller tredjeplats är dock inte heller fy skam med presentkort på 5 000 respektive 3 000 kronor i potten för de pallplaceringarna.

Deltävlingen pågår till och med den 24 oktober. Finalisterna utses av en jury och presenteras i en ny artikel vid slutet av mästerskapet där SweClockers medlemmar får chansen att rösta fram vinnaren.

Visa tävlingsvillkor

Generella villkor

  • Alla kan delta i SweClockers tävlingar. Det enda som behövs är ett gratis medlemskap.

  • De specifika tävlingsreglerna är angivna i tävlingsartikeln. Kontakta SweClockers vid frågor eller andra funderingar.

  • Alla bidrag ska lämnas in på svenska, om ingenting annat anges.

  • Genom att skicka in ditt bidrag ger du både SweClockers (Geeks AB) obegränsat tillstånd att globalt och royaltyfritt använda, reproducera, anpassa och publicera verket.

  • SweClockers kan utan förvarning avbryta, upphäva samt redigera tävlingar och tävlingsvillkor.

Vinnare

  • Vinnare kontaktas via forumets interna system för meddelanden (PM) och har en vecka på sig att svara på meddelandet, annars utses en ny vinnare.

  • Om vinnare utses av en jury består denna av representanter från SweClockers och/eller medarrangör(er).

  • Juryns beslut är slutgiltigt och kan inte överklagas.

Missbruk

SweClockers förbehåller sig rätten att diskvalificera bidrag som bryter mot reglerna eller på annat sätt inte anses hålla måttet. Fusk, sabotage, upphovsrättsbrott, osportsligt beteende och andra överträdelser kan resultera i att användarkontot stängs av. Vid grova förseelser gör vi en anmälan till användarens internetleverantör och/eller vidtar rättsliga åtgärder.

Personuppgifter

När du skickar in ditt bidrag godkänner du att SweClockers sparar dina personuppgifter i syfte att möjliggöra fysisk distribution av vinster.

Vinstskatt

Eventuell skatt på vinsten betalas av vinnaren. Mer information finns hos Skatteverket, telefon 0771 567 567. SweClockers kan tyvärr inte svara på frågor om skatteregler.

Visa mer
Advertisement