SweClockers Live! nära slutsålt på fyra dagar

Från URL till IRL. På mindre än en vecka är har vi nästan sålt slut på till SweClockers Live! och nu återstår endast ett tiotal biljetter till vårt stora 20-årsjubileum.

Den 9 november blir det brakfest för att fira SweClockers 20-årsjubileum! På plats i festlokalen Skyddsrummet på Södermalm i Stockholm blir redaktionen och strax över 200 av SweClockers mest tongivande medlemmar. I början av veckan släppte vi på de första biljetterna och trycket var högre än vi kunde ana.

Hitintills har inbjudningar gått ut till särskilda tongivande medlemmar och inte minst alla ni som anmält intresse. Med facit i hand är vi nästan i mål och det är nu endast tiotalet biljett kvar innan vi har ett fullpackat SweClockers Live! att se fram emot om drygt två månader.

Vi som ska på SweClockers Live! den 9 november

Till alla som ska åka finns nu en officiell tråd med era användarnamn. Tanken är att underlätta för er att organisera samåkning, tipsa om boenden och hotell, och vad som finns att uppleva i Stockholm utöver årets brakfest. Den är så klart också tänkt till alla er som ännu inte köpt en biljett och funderar på logistik.

Nu är ni säkert många som tänker "Var är min inbjudan?". Oavsett hur mycket vi ansträngt oss för att få ihop en så omfattande inbjudningslista som möjligt är det omöjligt att pricka rätt med alla. Det här betyder inte att just du inte är välkommen – skriv i tråden som hör till den här nyheten om du också vill ha en inbjudan!

För att fira 20 fantastiska år tillsammans blir det talkshows, nostalgi och gäster som talar om framtiden för datorbranschen. Vilka dessa gäster är och mer detaljer om agendan går vi ut med löpande fram till den 9 november.

swec_20_gubbe_final.png

SweClockers Live! 2019

En helkväll för alla som älskar datorer och hårdvara. SweClockers fyller 20 år och det firar vi genom att bjuda in 200 tongivande medlemmar, veteranerna som varit med från start och de som bidrar allra mest till gemenskapen i forumet. Detta får inte missas!

Datum: Lördag den 9 november
Plats: Skyddsrummet i Stockholm (karta)
Biljetter: Personliga inbjudningar, därefter "först till kvarn"