Fynda inför skolstarten med hjälp av SweClockers medlemmar

Sommaren lider mot sitt slut och för många väntar studier. Traditionen trogen bjuder SweClockers upp med en specialsida, som samlar både fina erbjudanden och de bästa tipsen från medlemmarna.

Sommaren börjar lida mot sitt slut. Plaskpoolen töms, tomaterna skördas och det är helt plötsligt mörkt på kvällen igen. Med andra ord – dags att återvända till jobb och skola, där digitala verktyg som datorer eller annan hårdvara kan vara till stor hjälp.

Imorgon den 15 augusti klockan 12:00 öppnar SweClockers specialsida, med grymma erbjudanden från våra partner. Redan nu samlar vi dessutom medlemmarnas hetaste tips! Hjälp andra hitta de bästa kampanjpriserna med fyndtråden, där du bara behöver följa mallen för att systemet ska snappa upp tipet och lägga det i en överskådlig lista.

Fyndtråden för Back 2 School – Tips, butiker och erbjudanden!

Om Back 2 School

Back to school, eller skolstarten, är en årlig reaperiod som drar igång och pågår under stora delar av augusti månad. Hur länge varierar mellan olika butiker, där allt fler på senare år börjat satsa på konceptet, vilket likt andra kampanjperioder är som störst på andra sidan Atlanten.

Vilka produkter som omfattas skiljer även det mellan butiker. Traditionellt har det handlat om kontorsmaterial, som pennor, papper, pärmar och böcker, men också kläder för barn och ungdomar. I takt med att persondatorer tagit allt större plats inom utbildning har även elektronik blivit vanligare.

Specialsida: Back 2 School
Back 2 School – Tipsa om erbjudanden