Inledning

För många av oss på SweClockers är datorspelande en flitigt förekommande del av vardagen, och trassel eller att kablarna kommer i vägen är inte ovanligt. Att kabeln till datormusen flänger runt på musmattan är ofta boven i dramat. Räddningen är trådlösa möss, men de har inte alltid hållit en tillräcklig nivå för att räcka till i snabba och precisa spel.

Logitech_Lightspeed2-5.jpg

Dagens trådlösa teknik ser dock lite annorlunda ut och börjar sakta men säkert leta sig in bland kringutrustningen även hos skeptiker och trådkramare. Detta märks också extra tydligt genom att flertalet tillverkare börja lägga mer resurser på trådlösa produkter i olika former.

I den här guiden som görs i samarbete med Logitech går vi grundläggande igenom hur tekniken fungerar, vad som har gjorts för att nå dit och de hinder som fortfarande finns för trådlöst spelande. Men först backar vi bandet och tar en snabbtitt på historiken bakom trådlösa möss.

Logitech_Lightspeed2-9.jpg

I samarbete med Logitech G

Denna artikel produceras i samarbete med Logitech G. Tack vare sponsorskap och samarbeten kan SweClockers fortsätta erbjuda högkvalitativt innehåll utan kostnad för läsaren.