SweClockers stora jubileumsfest i Stockholm den 9 november

Nu är det officiellt! SweClockers stora jubileumsfest äger rum på Skyddsrummet i Stockholm och datumet att pricka in i almanackan är lördagen den 9 november.

Putsa hårddisken och damma av modermodemet, för snart fyller SweClockers ingenting mindre än 20 år. Redaktionen har redan tjuvstartat med myskvällar och nostalgi, men till hösten är det dags för det riktigt stora födelsedagsfirandet.

meet.jpg

Jonas står för bärsen?

Lördagen den 9 november intar SweClockers det legendariska Skyddsrummet på Södermalm i centrala Stockholm. Över 200 medlemmar kommer att bjudas in för fira alla fantastiska nörd-år tillsammans med redaktionen, moderatorerna, testpiloterna, SpelClockers, legender från förr och många, många fler.

Det blir med andra ord en helkväll för alla som älskar datorer och hårdvara. På plats kommer redaktionen hålla stämningen på topp med talkshows och prisutdelning i det (inom kort) nystartade SweClockers Awards. Dessutom blir det många överraskningar från välbekanta företag i datorbranschen.

Långtifrån allt är dock spikat och klart. Har du några förslag eller önskemål om vad du skulle vilja uppleva när SweClockers firar 20 år? Tveka inte att skriva i tråden!

Inbjudningar och biljetter

Hur roligt det än skulle vara går det inte att få plats med alla medlemmar från forumet i lokalen. Det finns endast 200 biljetter och därför kommer en inbjudningslista att skapas av forumsystemet utefter ett antal särskilda (och hemliga!) kriterier.

Första tjing får de allra mest tongivande medlemmarna, veteraner som varit med från start och de som bidrar allra mest till gemenskapen i forumet. I mån av plats sker därefter ett öppet biljettsläpp enligt principen "först till kvarn".

Vill du vara med på SweClockers jubileumsfest? Skriv en rad i tråden, så ser vi till att du får förtur när biljetterna släpps efter sommaren. Vi ses där!

swec_20_gubbe_final.png

SweClockers Live! 2019

En helkväll för alla som älskar datorer och hårdvara. SweClockers fyller 20 år och det firar vi genom att bjuda in 200 tongivande medlemmar, veteranerna som varit med från start och de som bidrar allra mest till gemenskapen i forumet. Detta får inte missas!

Datum: Lördag den 9 november
Plats: Skyddsrummet i Stockholm (karta)
Biljetter: Personliga inbjudningar, därefter "först till kvarn"