En närmare titt

kartong.jpg
oppenkartong.jpg

Det är svårt att missa att produkten kommer med RGB-belysning som kan styras. Väl inne i förpackningen är allt välpackat för att klara resan genom postväsendet för att slutligen nå målet in i datorn.

pump.jpg
under_koppar2.jpg

Pumpen har ett genomskinligt lock så du ser fläktbladen inuti (och senare även LED-ljus). På undersidan av denna sitter kopparblocket, som monteras på processorn och avleder värme.

radiator.jpg
flaktar.jpg

Detta är en 240 mm-radiator vilket har plats för två stycken 120 mm-fläktar. Radiatorn är gjord av aluminium. Medföljer gör dessutom två fläktar av typen där bladen sitter ihop via en ytterring. Fläktarna har dels en vanlig 3-pinskontakt, dels en RGB-kontakt för att styra belysningen.

sladdar2.jpg

Cooler Master skickar med allt som behövs för att ansluta kylaren till olika typer av processor-socklar, där alla moderna från AMD och Intel stöds.

argb_kontroller.jpg

En ARGB-kontroller (Addressable RGB) ingår också i paketet. Jag har försökt hitta den hos Cooler Master men så vitt jag kan se finns den inte att köpa separat. Förutom att göra det möjligt att ansluta systemet till moderkortet för att styra belysningen så ger den möjlighet att styra ljuset även utan en RGB-header på moderkortet.

sladdar1.jpg

Det följer med en mängd med sladdar även för ARGB-kontrollern så att du kan ansluta fläktarna, pumpen och även olika företags moderkort och kontrollera belysningen hos Masterliquid ML240P Mirage.