Menyer och kontroller

Anslutningar 1.jpg
Anslutningar 2.jpg

I form av portar är där inget uppseendeväckande. Endast en Displayport känns kanske lite torftigt, men i gengäld finns där även två stycken HDMI och en styck av modell äldre bildanslutning i form av VGA. I övrigt finns också två stycken USB 3.0-anslutningar samt hörlurs- och mikrofonanslutning.

Quickmenu 1.JPG
Quickmenu 2.JPG
Quickmenu 3.JPG
Quickmenu 4.JPG
Quickmenu 5.JPG
Quickmenu 6.JPG
Quickmenu 7.JPG

Den medföljande kontrollen gör menyhanteringen enkel, det är lätt att navigera runt i menyerna och göra de ändringar som kan tänkas behövas. Med hjälp av kontrollen finns det även en del snabbkommandon, som att byta port mellan Displayport och HDMI till exempel.

Meny1.JPG
Meny2.JPG

Likaså kan du ändra mellan några olika förinställda profiler vad gäller färgjustering. Dessa är bland annat döpta till "FPS", "Gamer 1–3" och "Racing", men de kan även stängas av så att skärmen hamnar tillbaka i sina grundinställningar.

Blue back.JPG
Blue LED.JPG
Green back.JPG
Green LED.JPG
Red back.JPG
Red LED.JPG

Kontrollen kan även styra LED-belysningen kvickt utan att justeringar i menyerna är nödvändiga, där både ljusstyrkan och färgen går att ställa in direkt. Färgerna går att ändra mellan rött, grönt och blått och det är samma färg som visas statiskt både i underkanten av skärmen och på baksidan.