Slutsats

Xtrfy H2 lyckas med konststycket att kännas premium trots en i sammanhanget låg prislapp. De sitter som en smäck men är mjuka nog att vara bekväma i många och långa spelsessioner. De känns därtill mycket välbyggda trots att det rör sig om en förhållandevis lättviktig konstruktion.

IMG_0440.jpeg

Headsetet och dess tillhörande mikrofon fungerar med både konsoler, datorer, surfplattor och mobiltelefoner – detta tack vare en smart uppbyggnad med adaptrar för olika kontakttyper. Om vi ska klaga på något sitter volymdosan något nära själva headsetet på sladden samtidigt som reglagen är ganska små på denna.

Ljudbilden är, precis som Xtrfy själva säger, optimerad för spel, och levererar riktigt bra ljud för just detta ändamål. Där H2 kanske tappar ett par poäng är just när det kommer till ljudet när vi lyssnar på musik. Xtrfy har lekt en aning för mycket med frekvenskurvorna för att ljudbilden skall passa för musik – åtminstone om korrekt återgivning av denna önskas. Köp därför detta headset i första hand för spel.

Xtrfy H2 är ett bekvämt headset med bra ljud som andas kvalitet.

Fördelar

  • Luftigt, brett och maffigt spelljud

  • Förtroendeingivande byggkvalitet

  • Utmärkt passform

Nackdelar

  • Når inte hela vägen när det kommer till musik

  • Små rattar på ljudkontrollen

Pris vid publicering: 999 kronor
Lägsta pris: